Şimdi Ara

Forza Horizon 3 Pc Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar. ben oyunun pc versiyonunda oyunu kurdum oyuna sorunsuz giriş yapdım fakat ilk açılış ekranında devam et e bastığınızda yükleme ekranında hiçbir hata mesajı vermeden oyundan atıyor bunun sebebi nedir acaba yardımcı olursanız cok minnettar olurum. şimdiden herkese teşekkürler..



  • quote:

    Orijinalden alıntı: bioleon555

    Herkese merhaba arkadaşlar. ben oyunun pc versiyonunda oyunu kurdum oyuna sorunsuz giriş yapdım fakat ilk açılış ekranında devam et e bastığınızda yükleme ekranında hiçbir hata mesajı vermeden oyundan atıyor bunun sebebi nedir acaba yardımcı olursanız cok minnettar olurum. şimdiden herkese teşekkürler..

    Bende ayni sorunla karsilastim bir iki arastirma sonunda bu sonucu buldum ama %80 olma ihtimali var yada güncelleme beklemek zorundasiniz.
     Forza Horizon 3 Pc Sorun
     Forza Horizon 3 Pc Sorun




  • Merhaba hocam çözdünüz mü sorunu?
  • Ben oyunu aldım evimde internet olmadığı için bir tanıdığa gittim orda indirdim.İlkten açılırken optimizasyon yerinde %74 e kadar gelip kapanıp duruyordu.İnternetten araştırdım "Amd sürücünün 1.8.8.1 sürümünde yapıyor 1.8.3.1 sürümüne geçince düzeldi" yazmış biri bende oyunu indirmeden önceki gün amd yazılımını güncellemiştim yazılımı eskiydi baya.Neyse ondan olabilir dedim bende 1.8.3.1 sürümüne düşürdüm.Şimdi de oyun açılırken giriş ekranı geliyor direk kapanıyor yine bir araştırma içerisine girdim yok yerel hesap yok WSreset yok efendim mikrofon her şeyi denedim bir türlü olmuyor şimdi ekran kartını tekrar güncelliyorum mobil internetimden burdan microsofta sevgilerimi iletiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.