Şimdi Ara

forumun seyreldiği anlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet bugün sabaha kadar bilgisayar başında olduğumdan arasıra forumun nabzını yokladım..saat 4-5-6 arasında forumda çok az online kişi vardı..demekki gece tayfasının yattığı sabahçıların ise henuz bilgisayarlarını açmadığı saatler 5-6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---Ali--- -- 2/7/2004 13:29:47 >
  • aslında 4 te yatıyorum genelde ama bugün 9 kadar uyuyamadım,aklımda idi çünkü eskiden forumda gece saatlerinde3-5 kişi falan olurdu saat 5-6 gibi..bakalım bir sene sonra durum ne olmuş diye..30 kişi falan vardı

SÖZ KONUSU VATANSA,GERİSİ TEFERRUATTIR...
  • aha işte forumun hali
    Resme baktım. Bu sırada çalışır durumdaki programların dikkatimi çekti, bir tanesinin üzerinde fare ile geldim ve isim çıkmasını bekledim. Sonra yaptığım hatayı farkedim baya bir güldüm kendime. Daha sonra ne mi yaptım? Senin resmi kapatmak için resimdeki çarpıya bastım iki defa. Off ya offfff! Uykusuz filan da değilim aslında.

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumun en zayıfi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zuhahahahahahahhaha koptum bee git yat uyu

• quote:

Orjinalden alıntı: vozer

@thedevilslieutenant;
    Resme baktım. Bu sırada çalışır durumdaki programların dikkatimi çekti, bir tanesinin üzerinde fare ile geldim ve isim çıkmasını bekledim. Sonra yaptığım hatayı farkedim baya bir güldüm kendime. Daha sonra ne mi yaptım? Senin resmi kapatmak için resimdeki çarpıya bastım iki defa. Off ya offfff! Uykusuz filan da değilim aslında.

• _____________________________
  • _____________________________
    Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel, is just the freight train coming your way...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.