Hakaret olmayan bir kelime kullandığım için 2x7 gün ban yedikten sonra ticket atmamla bunun 7 günü silindi. Kalan 7 günü silinmedi. Sonra ban sebebim "yöneticiye hakaret"den "0"a çevrildi. Benle konuşan yöneticiye göre "düzeysiz mesaj"mış en son suçum. Tabi ki babalarının çiftliği değilmiş ama özgürlük de değilmiş benimkisi. Bu arada konudaki mesajlarım silindi tabi. Sonra bir baktım konu da silinivermiş. Şimdi sizlere soruyorum, aynı kelimeyi başkası için kullanmış olsam (veya başka biri kullanmış olsa) ban yer miydim? Hayır forum babalarının çiftliği ise söylesinler bilelim. Sonuçta kamu kurumu değil bu forum, babalarının çiftliği olabilir, kimse de itiraz edemez. Aşağıda yönetimle aramda geçen diyalogun ssleri mevcut. Yedi gün banlı kaldım önce "yöneticiye hakaret" sonra da "0" sebeplerinden. Sizlerden ricam Mesut'a bu konuyu da sildirebilmesi için bahane verecek şekilde konuşmayın. Hakaret olmayan şeyler bile hakaret sayılabiliyor aşağıda görüldüğü üzere. ![]() ![]() ![]() |
Mesutun kişiliğini 3 görselle tarif ediyim. 1-GİRİS ![]() 2-GELİSME ![]() 3-SONUC ![]() |
mesut'un canlı bir yayını hatırlıyorum youtube'dan. gelen mesalardan bazılarına yaptığı yorum vardı. bazı kötü yazanlar için bunları banlayacaksın hiç düşünmeden diye. sen yine iyisin, ban yerine ceza almışsın. şimdi şöyle bir durum var. ortaya hitaben söylemiş olsan, zannedersem hakaret olmuyor. ama iletişime girmişsen eğer bu hakaret oluyor ve TCY’nin 482/1'e göre suç işlemiş oluyorsun ve cezası var. takdir senin.. |
bire bir temas olarak düşün. karşılıklı sataşma veya muhabbet gibi yani. ben böyle anladığım için öyle yazdım. |
Mesutun kişiliğini 3 görselle tarif ediyim. 1-GİRİS ![]() 2-GELİSME ![]() 3-SONUC ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonderplanitz -- 22 Kasım 2020; 20:26:44 > |
Normalde bu konuyu açtığın için de 30 gün ban atarlardı. Herhalde henüz görmediler. Kimse görmeden sil derim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
adam baya baya küfretti 7 gün ceza yedi. yani öyle böyle değil adam dolmuş ağız dolusu küfretti 7 gün ceza aldı. benim genelleme şahıs o bu şu değil, gavur dediğim için 90 gün bölüm uzaklaştırması. burdaki bütün "ilgilenen " yöneticilere söyledim adamlar makaraya aldı. ben ciddi ilgilenecekler zanettim . cezayı verdik 90 gün e o arkadaş ne olacak , geçmiş gün ey gidi eyyy demeye getirdiler. |
Yav arkadaşım ne işiniz var mesut çevikle bilmem yöneticiyle, forumunuzda takılın, oyununuzu oynayın işte. Boş muhabbet yapmıssın. |
Ya ne demek boş muhabbet yapmışsın? Herif babasının çiftliği gibi kullanıyor forumu. Zoruna giden bir şey söyleyeni banlayan yönetici mi olur? Otuz kişilik facebook grubu mu burası? Yukarıda ssler ile sabit olan eleştiriler gayet geçerlidir. Mesela şerefsiz bir hakarettir. Birine faşist dersen o da hakaret sayılıyor (saçma ama öyle) ama zavallı bir hakaret değildir. Hadi onu salla, ben başka birine zavallı desem ban yer miydim? İkinci 7 günü kaldırdı sağ duyulu bir arkadaş ama mesajlarıma geç cevap vererek falan ilk 7 günlük cezayı bitirttiler. Bunu yaptıran mesut. Forum babanın çiftliğiyse yaz buraya mesut ben de üyeliğimi silip gideyim. Eğer babanın çiftliği değilse kendine çeki düzen vereceksin. Banlamak ve daha önemlisi konuyu kaldırmak için bahane bulamasın diye çok dikkatli yazıyorum, sizler de dikkat edin de bahane bulamasın. @vonderplanitz çok acayip bir konuya girdin bak haha İnsanları hakaretle suçlamak için niyet okuması yapılamaz. O zaman sen de bana günaydın derken sesin bir garipti, hakaret ettin mesela, olur mu böyle saçmalık? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tam olarak doğru bir tutum sergiliyor bence bu konuda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |