Şimdi Ara

forumun bu sefer harbi bitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep aynı adamlar, milyon kez cevaplanmış sorular, 3 iq yorumlar, sohbet ortamı desen yok bu forumun ekmeğini 2021e kadar girenler yedi o zamana kadar ki eski konular falan kaliteli ortammış. Her şeyin ilki güzel artık forum ortamı sıktı herkesi. Günlük mü açtın aferin kaç net yaptığın umrumuzda değil zaten bu aynı sistemin 6.senesi neyi tavsiye vereceksin ne tavsiye isteyeceksin npc misin. Sınava gireceklere hayati tek bir tavsiyem var. Çözülecek denemeler, sorular, tekrarlar zaten biliniyor. Tavsiyem bu işin psikolojisinde.
    Çalışmadığınız zamanlarda forum olsun tiktok, diğer gruplarda yks ile ilgili şeylere bakmayın bu sizi düşürür ders çalışmadığın zaman gelip burda yok şu deneme yok bu sınav diye konuşanların psikoloji 31 oluyor hadi eyvallah kısa forum maceramı bırakıyorum tercih dönemi gelirim belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A830029DC -- 12 Ocak 2024; 21:56:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bb

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Ağabey forumda tek sen kal ben gitmem👏

• vize final konusu açtım tanıtma konusu açtım bir uğrayan bile olmadı, gerçi son zamanlarda açılan konuların %90'ı cidden bomboştu.

Hem günlük açmak neden sıkıntı olsun ki kişi yaşadıklarını bir yere yazıp iletişim ortamı sağlamak istiyor olabilir, yazın çok aktifti iyiydi mesela da şimdi pek işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 12 Ocak 2024; 22:42:7 >
  • ebobekok
    1 day

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyle mi olmus

• Her seferinde aynı muhabbet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıktı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.