Şimdi Ara

FORUMU BIRAKMIŞTIM AMA... DAYANAMADIM! MORAL BOZMAYIN! (Revolved Sınav Analizi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz ses getiren YGS 2016 REZALETİ konumdan sonra bazı vasıfsızların attığı saçma mesajlardan sonra forumu bırakma kararı almıştım. ama sizi özledim lan. iki üç vasıfsız için sizi bırakmayacağım. Şimdiii , biz demiştik ki CEVAP DEĞİŞİKLİĞİ olacak. Dedik ve oldu. (rte mode on) O yüzden ettiğim bu kapak beni biraz keyiflendirse de bu sınavın saçma sapan sıralaması keyfimi bozmuyor değil.

AMAAA, gelelim asıl konuya. Sizden çok aşağıda olan insanların ütopik iyi sonuçlar yaptığını , çok iyi beklediğiniz insanların (belki siz de buna dahilsiniz ehehe) kötü yaptığını görmüşsünüzdür. Özellikle MF arkadaşlarım beni dinlesin.

5 BİNLE 14 BİN, 14 BİNLE 22 BİN ARASINDA 2 2,5 NET VAR. BU demektir ki ACAYİP BİR YIĞILMA VAR

Bu yığılma yüksek yapan / sonucundan memnun olan arkadaşların korkması gereken, memnun olmayanların da moral bozmadan LYS'ye çalışması gerektiği bir durumdur. HER ŞEY DEĞİŞECEK ARKADAŞLARIM!!! GÖRECEKSİNİZ.

YA BEN 2 BİNDİM , NASIL 9 10 BİNE ATAR, BEN 20 BİNDİM , NASIL 80 BİNE DÜŞER DİYENLERİ GÖRECEKSİNİZ.

Özellikle İLK 15 20 K burayı okusun...

Arkadaşlarım, matematik fen de 35 neti rüyasında gören adamlar fulledi. Kesinlikle ciddiye almayınız bu sonuçları.. Siz sanıyor musunuz ki bu sınavda şans eseri yapan adamlar TRİGONOMETRİ, TÜREV İNTEGRAL vs. konuları fulleyebilecek! Ben hemen söyleyeyim. ÖYLE BİR DÜNYA YOK...

Hepsi rehavete kapılacaklar. 5 6 bindekiler 20 25 Binleri boylayacak! , 2 binler 10 binden çıkmayayım diye dualar edecek!

sakın yanlış anlamayın biz hakeden kazansın isteriz, bu söylediklerim şans eseri matematik fende iyi yapmış kişilerdir. bunlar zaten LYS de kafa üstü çakılacaklar. MERAK ETMEYİN !

bu bir şans sınavı dediler dediler inanmadık, harbiden de öyleymiş. HAK ETTİĞİNİZ SIRALAMAYI ELDE EDEMEDİYSENİZ ÜZÜLMEYİN.. Oturun moral bozmadan lysnize çalışın. ve bana da biraz moral verin

• Revolved kullanıcısına yanıt
    Hocam senin nasıl geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: haimsdall08

Hocam senin nasıl geldi

ygs2 5 bin hocam. ama sınav öncesinde durumum çok daha iyiydi. biraz heyecandır, sınav günü hastalıktır, talihsizlik peşimi bırakmadı..

@itumak

Hocam MF misiniz TM Mi.. TM iseniz mümkün.. MF iseniz fullemeniz lazım neredeyse Lys'yi, zor ama imkansız değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: EternalFlame_

Bu sınavda yığılma olması yani herkesin yüksek yapması ygs'nin etkisini değiştirir mi peki ?

Hocam şöyle ki Ygs yüzde 30 40 arası etkinliğe sahip bir sınav. eğer lys umut ettiğimiz gibi zor, seçici gelirse, yığılma etkisizliği kesinlikle arttıracaktır. ama lys kolay olursa rezalet kaldıgı yerden devam eder...
    Mf yim fullemek şart diyorsun yani hocam sabah akşam yardırcaz o zaman inşallah

Orijinalden alıntı: brkkhrmn

doğru diyosun hocam da insan tam olarak emeğinin karşılığını alamayınca morali bozuluyo be

hocam sorma ya... abuk subuk tiplerin sonucları ütopik iyi. ha böyle olmasi iyi mi iyi, lysden sonra pek bir üzülecekler. yapacak bir sey yok.

Orijinalden alıntı: itumak

Mf yim fullemek şart diyorsun yani hocam sabah akşam yardırcaz o zaman inşallah

insallah hocam , bende oyle calisacagim, cok sinirim bozuldu. insan özellikle yapabilecegi seyi yapamamaya sinir oluyor sonuca değil.
  • Ağladım :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yani Lys zor olursa etkisi normalden çok daha fazla olur demek istiyorsun.Peki Lysleri hangi zorlukta bekliyorsun? Özellikle MF

matematik ve geometri kısmını zor bekliyorum. fen yine sözel ağırlıklı olacaktır. ama matematik geometri belirleyici olur.

Bu arada mezun muydun sen? Geçen senenin matematiği ve geometrisi idealdi. Öyle gelirse hakeden istediği sıralamada olacaktır.

yok hocam bu sene ilk kez giriyorum ama biliyorum. insallah o sekilde olur.

Orijinalden alıntı: zsealie

Hocam ygs2 68 k mf3 te 15 ya cekilebilitesi nedir?

Hocam demin yazdım ama detaylı açıklayayım. Şimdi ygsde ilk 20 binde bir iki sorunun 6-10 k arası değiştirdiğine bire bir sahit oldum. Bu demek oluyor ki mesela Ahmet kisisi 15 binde, Ali de 3 binde. aralarinda 2-3 mat sorusu olacak yaklasık. lys de zor olursa (ve daha etkili oldugu icin) ahmet lys de aliden 1-2 matematik sorusu fazla yaparsa onun onune geçecektır. yıgılma cok oldugu ıcın bu sene cekmek cok daha kolaylasacak. 2015 tarzi olmayacak. yani 68 k dan güzel bir calismayla 15 20 k civarina çekilebilir. çok sağlam bir matematik ve biyoloji netiyle (mf3 için)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.