Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştrileriniz, şikayetleriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
0
Favori
16.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aguney,geri dönmene sevindim... welcome my friend...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Turqie

    Aguney,geri dönmene sevindim... welcome my friend...

    Sağol abi
  • ya yönetim...

    size sırf bir topik içinde enaz 15imza şikayet edicem diye şu dakikalarda yirmi-yirmibeş dakika bekleme yapıyorum...2dakika da bir tane...


    EN AZINDAN -----====>>> ŞİKAYET İÇİN HATTA PM İÇİN BU İKİ DAKİKAYI KALDIRALIM ARTIK...


    yoksa walla kimseyi şikayet etmeyecem...
  • ---MODLAR---

    ne var imzanda yeter 2de bir sildiğiniz yeter yaa

    ben size imza kuralına uymayan 50 tane isim sölerimm
    en küçük boyutta en fazla 7 satır yazılacakmış bizim toplam 5 satır yazımız var
    daha önceden 2 tane foto var diee sildiniz anladımm şimdi de tek fotomm var ne istionuz anlamıorummm

    bana söler misinizz ne yanlış var imzanda???

    alın şimdi de fotoyuu yazıların altına koydumm şimdi de mi yanlış yaptıkk????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_NicK -- 26 Nisan 2005, 21:44:15 >
  • [Deleted by Admins]
  • ya birşey soracam cevabını da unutacam sanmayın bekleyecem....

    mesela birini blokladınız mesajlarını okumak istemiyorsunuz bu size onun her mesajında hatırlatılıyor peki BLOKLANAN bunu anlayabiliyor mu?
  • anlamıyor
  • teşekkür ederim....çağrı 105
  • ARKADAŞLAR KAÇ GÜNDÜR SESİMİ ÇIKARTMIYORDUM AMA ŞU TOPİC TEN ÇOK RAHATSIZIM

    http://forum.donanimhaber.com/m_2636773/tm.htm

    LÜTFEN BU TOPİC SİLİNSİN!!!!!

    PEYGAMBER İYLE DALGA GEÇİP ESPRİ YAPANLARDAN NE HAYIR GELİR???

    BU TİP TOPİC LERİNDE AÇILMASINA KARŞIYIM, İYİ NİYETLİ ARKAŞIMIZ ÇOK GÜZEL BİR TOPİC AÇMIŞ AMA MAALESEF YORUMLAR ÇOK CANIMI SIKTI!!!!!!


    SİZDEN RİCA EDİYORUM, LÜTFEN BU TOPİC İ SİLİN!!!!!!

    http://forum.donanimhaber.com/m_2636773/tm.htm

    TOPİC AÇMAK ZORUNDA KALDIM! OLAYIN BOYUTLARI ÇOK BÜYÜK!!!




  • ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM!!

    SİLİNDİ VE KONU KAPANDI UMARIM!!
  • Bende teşekür ediyorum beni banlanmaktan kurtardınız kim kurtardıysa artık ama merak ediyorum 2 gün boyunca ilgili konudan hiçmi şikayet gelmedi??
  • sainteagle hazir seni yakalamisken buradan sorayim; ya bu nasil imzadir? yukaridaki yazina bak forumda ne kadar yer kapladigini hesap et. resim koymak sartmi imzaya, bence kaldirilsin. bu arada stickyler felaket gorunuyor. ben yaziyorum siz siliyorsunuz.
  • merhaba sayin admin(ler),

    benim sikayetim kopya topiclerden. baska forumlarda bu durum genelde engellenmeye calisilir. elbette arada kopyalamalarda olur ama asiriya kacmadan. benim kimseyle kisisel bir sorunum yok. ama bir kisi bir saat icinde 20 yakin topic kopyalarsa foruma bu normalmidir? forumlar konserve yazilar icin degil insanlarin fikirlerini tartisacagi platformlardir. bir emek vererek yazilan yazilar kopyalarin icinde 1 saat bile kalamiyorsa kimse emek veripte birseyler yazmak istemez.

    saygilar
  • kaynak gösterildiği taktirde bi sakıncası yok aslında
  • şu ikinci el bölümüne bence bi düzenleme getirin.mesela oraya konu açacak kişinin önüne form şeklinde bişiy çıksın ve orda fiyat-marka-garnti durumu ve diğer önemli şeyler sorulsun.tabi bunu yapmak ne kadar mümkündür bilemiyorum ama yapılsa çok işlevsel bi durum olur.

    bir de şöyle bir önerim var ikinci el bölümünde:monitör-ekran kartı-ram fln diye tüm parçalar ayrılsın ki herkes aradığını daha rahat bulsun.bakın bunu yapması da zor değil.lütfen bunu bir değerlendirin!!!!
  • İkinci elde online süresi yüksek ve güven veren bir kişi belli bir yüzde karşılığı güvenli alışverişi sağlayabilir.Böylelikle dolandırılma topiclerinin açılması engellenmiş olur.İkinci elde gerçekleşen satışlarda önemli bir artış olur.Bu konuyla ilgili çeşitli projeler üretilebilir.Donanım konusunda zaten bir numara olan site,ikinci elde de layık olduğu yere oturur.
  • anladığım kadarıyla şu iki dakika uygulaması güvenlik için sürdürülüyor. ama 30sn de bile bir çok şey yazılabiliyor. bununla ilgili açılmış bazı konuları okumuştum. 2 dakikadan az bir sürede yazılacak şeyin gereksiz şeyler olacağını yazmışsınız. ama herhalde bunu yazarken üyenin soru sorana yanıt verebilmesi için bir başka forumdan alıntı yapabileceğini düşünmediniz. çünü bildiğiniz gibi bazı forumlara üye olmada erişilemiyor. e dandik bir bilgiyi almak için belkide bir daha hiç girmeyeceği bir foruma kaydolmanın ne anlamı var.


    neyse uzatmayayım. esas söylemek sitediğim. şu iki dakika engeli yerine güvenlik kodu uygulamasına geçilse "flood" saldırıları engellenebilir. ayrıca, yanıt kutularına bayt sınırlaması yaparsanız, resim kuralına uymayan imzaları engellemiş olursunuz. diye düşünüyorum.
  • ben herkeze sıra sıra cvp veriyorum "bukadar kısa sürede 2 msj atamazsınız diyo" her halde bunu saldırıları falan önlemek için yapmışlar ama bu süre kısalsa daha iyi olmaz mı? BU ÇÖZÜLSE BENCE İYİ OLUR.
  • Profillerde bir sorun mu oluştu yada başka problem mi var. Siteye yüklediğim ve kurallar dahilindeki domerman avatarım değişmiş ve eski kullandığım avatar geri gelmiş. bunuda değiştirmek istedim ancak ne hikmetse ne avatar yükleniyor nede başka bir avatar seçebiliyorum.

    İlginen kişilere şimdiden teşekkürler...
  • SEVGİLİ MODLAR KUSURA BAKMAYIN BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM ......SON ZAMANLARDA FORUMDA ALABİLDİĞİNCE SİYASET YAPILIYOR. BİLDİĞİNİZ GİBİ BİZİM MİLLET SİYASET YAPMA ÖZÜRLÜDÜR. DÜZEYLİ TARTIŞAMADIĞIMIZ İÇİN ANCAK DÜZEYSİZ KÜFÜRLEŞİYORUZ.. LÜTFEN FORUMUN KURALLARINA UYMAYANLARI UYARIN. YOKSA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ FORUMUN SEVİYESİ NE YAZIK Kİ DÜŞÜYOR. BUNU EN SON İSTEYECEK OLANDA BENİM. LÜTFEN ŞURAYA BİR BAKIN. TABİİ ZAHMET OLMAZSA............

    http://forum.donanimhaber.com/m_2734983/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.