Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: errör

buyrunuz admin kardeşlerim, konu silmekle hiçbirşeyin önüne geçilmediğini görünüz

edit ekran görüntüsü

burda yine aynı mantaliteyle, altına bir not düşme zahmetinde bulunulmadan editlenen bir mesaj!

hatalı olduğum noktayı belirtmeniz çokta zor olmasagerek??, yani en azından böle bir topic altında bu tavrınız çok ironik :s

işte neden silindiğini bilmediğim ve fikir yürüterek editlediğim resim:

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

EĞER TEKRAR SİLECEKSENİZ ALTINA BİR KELİMELİK SEBEP BELİRTİNİZ !

fikirlere daha saygılı olunması dileğiyle..
  • errör

quote:

İçeriğinde bilgi alma, danışma, paylaşım, haber değeri olmayan konuların çoğu siliniyor veya gereksizlere taşınıyor.
    açmış olduğunuz konuda cevabı üyemiz tarafından verilmiş şuanda gereksizlerde olan ilk 3 sayfaya kadar olan konuların içeriğini kontrol ettim herhangi bir yanlış taşıma işlem yapılmış görünmüyor.eğerki silinen yanlış olarak taşındığınız konu linkini ekler iseniz size daha fazla yardımcı olabilirim editlediğim ekran görüntüsünde konuyu açan üyeye silinme mesajının ne zaman gittiğini verilen cevabı üyenin cevabını kontrol ettinizmi?ozaman ben ekleyeyim.

quote:

Orjinalden alıntı: CCYBORG,farukkk

Şahsi olarak konuyla ilgili özelden mesaj atmanız bile benim için yeterlidir bu davranışınız için içtenlikle teşekkür ediyorum her gördüğü konuyu kafasına göre silip açıklama bekleyen üyeyide umursamadan banlayan yöneticiler yerine sizin gibi anlayışlı olgun yaptığı görevin hakkını veren yöneticilere karşı herzaman saygımız sonsuz iyi çalışmalar dilerim.

bu silinen konu hakkında üyeye verilen bilgi mesajı konu silindikten bir kaç dakika sonra iletildi.

$WINDLE

Böyle bir bölümün açılması şuanda düşünülmüyor.

mavizaman

Bölümü şuanda mesaj yazarak kontrol ettim sorun gözükmüyor.ard arda videolara yorum yaptım sadece 2 dakika engeline takılıyor.mesaj gitmesinde bir problem gözükmüyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

errör

quote:

İçeriğinde bilgi alma, danışma, paylaşım, haber değeri olmayan konuların çoğu siliniyor veya gereksizlere taşınıyor.
    açmış olduğunuz konuda cevabı üyemiz tarafından verilmiş şuanda gereksizlerde olan ilk 3 sayfaya kadar olan konuların içeriğini kontrol ettim herhangi bir yanlış taşıma işlem yapılmış görünmüyor.eğerki silinen yanlış olarak taşındığınız konu linkini ekler iseniz size daha fazla yardımcı olabilirim editlediğim ekran görüntüsünde konuyu açan üyeye silinme mesajının ne zaman gittiğini verilen cevabı üyenin cevabını kontrol ettinizmi?ozaman ben ekleyeyim.

konudışından gereksizlere giden konuları içeren sorum dışındaki iki soruya dair hiçbir cevap göremiyorum?

yada var ben anlayamıyorum?

daha açık yazabilirmisin farukkk?

cevabını göremediğim noktalar:

quote:

errör

konuya silinme gerekçesi yazılabilir ve kilitlenebilir insanların fikirlerine saygı göstermek adına??

artık uç noktalara! ulaşan mesajlarla dolu bir konu şikayet edildiğinde,konuyu sadece kapatarak sorunun çözüldüğünün sanılması.??
    (buyrunuz admin kardeşlerim, konu silmekle hiçbirşeyin önüne geçilmediğini görünüz )

bunlara dair hiçbir şey bulamadım mesajınızda??

teşekkürler..
    --------------------------------------------------
    ,
    ve

işte konudışından gereksizlere kayan konular hakkında linkler:

konudışı
    http://forum.donanimhaber.com/m_29805294/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_29805738/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_29808365/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_25040939/tm.htm

konudışından:

gereksizlere atılmış olan konunun muadili:(konudışında..)
    http://forum.donanimhaber.com/m_29802194/tm.htm

gereksizlere atılmış (şuan konudışında olan bir çok konudan hiçibir farkı yok bu konununda)

http://forum.donanimhaber.com/m_29806571/tm.htm

bu konular neye göre kategorize edilir oldu onu öğrenmek istedim ben , üç sayfayı incekledim demişsiniz ama ben o üç sayfayı senelerdir, günde birkaçkez inceliyorum bir değişiklik olmasa böyle bir tespitte bulunmam heralde?

ve konudışından gereksizlere giden konuların forumda nasıl bir pozitif etkisi vardır?
    konular altlarda kaybolup gidiyor zaten, şu ana kadar siliniyordu direkt olarak sanırım..
    tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mınaaa -- 15 Şubat 2009; 18:47:37 >
  • epey oldu,,zınk diye postumu editleme kudretine sahip kişileri neden göremiyorum?
  • Gereği yapılacakmış, cevabımı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 15 Şubat 2009; 17:52:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Gereği yapılacakmış, cevabımı aldım.

darısı bize inşallah
  • Şikayetimle ilgilenilmiştir.farukkk'a teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüso58 -- 15 Şubat 2009; 19:11:10 >
  • errör.
    Birde
    Arkadaş ekle butonu çalışmıyor Admin bey?Birçok kişiyi arkadaş listeme eklemek istiyorum ama olmuyor.Neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüso58 -- 15 Şubat 2009; 20:03:58 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29813106/tm.htm

mesela bu konu konudışından yeni düştü gereksizlere, bu konunun şuanda konudışındaki konulardan ayrılan yanı nedir?

sadece gereksizler ilk sayfada şuanda 19 tane bu şekilde konu var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mınaaa -- 15 Şubat 2009; 19:20:17 >
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_29813106/tm.htm

mesela bu konu konudışından yeni düştü gereksizlere, bu konunun şuanda konudışındaki konulardan ayrılan yanı nedir?

konu dışından gereksizlere taşınan konu içeriklerinde hiçbir anlam ifade etmeyen içerisinde örneğin paylaşım,yardım ,istek gibi hiç bir amaç gütmeyen konular gereksiz konular bölümüne taşınır.yukarıda eklediğiniz konu linki konu dışından gereksizlere taşınmış bir konu linki değildir direk konu gereksizler bölümüne açılmış bir konu gibi gözükmektedir."Bir hata oluşmuş olabilir, konu geçmişinde taşıma işlemi görünmüyor. Konu, konu dışı bölümüne geri alındı. "

hüso58 rica ederim arkadaş listesine ekleme butonu şuanda sorunlu bu sorun programcı arkadaşlarımıza iletildi.
  • Arkadaşlar Konu Dışı bölümü diye aklıma geleni açarım diye düşünmeyin. Her bölümde olduğu gibi belli kurallar çerçevesindedir bu bölümde. 1 ifade ekleyip konu açılıyor. Konuma çok cevap yazılsın diye saçma sapan şeyler dalgaya alınıyor. Bazı arkadaşlarımız siyasi görüşlerini belirtmek veya kendisini ifade etmek için forumda binlerce kez belirtmiş olan siyaset yasak yasağına aldırmıyor, ve bu yönde konular açıyor, yorumlar yapıyor. Bunlar günde 1 değil 2 değil 3 değil yüzlerce kez yaşanıyor. Bunları Adminlerin yahut Mod.ların gayet sağlıklı bir biçime biçip, tartıp, araştırıp, okuyup, yazıp, uyarıp, yorum yazması takdir edersiniz ki çok zor.

Forumda bir şikayet sistemimiz var. Bu şikayet sistemini kullanmayıp da konu açarak mesaj yazarak etik sınırların dışında eleştirel yorumlarda bulunan üyelerimizin bunu herkesin görmesini kasıtlı olarak istediğinden dolayı yaptığını düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 15 Şubat 2009; 20:02:42 >
  • farukkk peki kolay gelsin.
    Mert
  • anlaşıldı abi hepinize eywallah ısrarla sorularımı görmezden geliyorsunuz, süresiz banlayınız liütfen...
  • quote:

anlaşıldı abi hepinize eywallah ısrarla sorularımı görmezden geliyorsunuz, süresiz banlayınız liütfen...

Sorularınız ile alakalı hangi bölümü atladığımı hangi sorunuza yanıt vermediğimi anlayamadım.
  • quote:

anlaşıldı abi hepinize eywallah ısrarla sorularımı görmezden geliyorsunuz, süresiz banlayınız liütfen...

Asıl sizin tarafınızdan görmezden gelinen şey, Gereksiz Mesajlar Bölümü kurallarıdır. Lütfen dikkatlice okuyunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_4732684/tm.htm
  • konu dışında pür dikkat hazırladığım konuların silinmesi ,(konuya silinme gerekçesi yazılabilir ve kilitlenebilir insanların fikirlerine saygı göstermek adına)
    artık uç noktalara! ulaşan mesajlarla dolu bir konu şikayet edildiğinde,konuyu sadece kapatarak sorunun çözüldüğünün sanılması.. vs

bunları okunmuyormu farukkk??????

---------------------------------------------------
    işi iki cümleyle noktalamak yerine burayıda okumalısın musakka

quote:

quote:

buyrunuz admin kardeşlerim, konu silmekle hiçbirşeyin önüne geçilmediğini görünüz

edit ekran görüntüsü

burda yine aynı mantaliteyle, altına bir not düşme zahmetinde bulunulmadan editlenen bir mesaj!

hatalı olduğum noktayı belirtmeniz çokta zor olmasagerek??, yani en azından böle bir topic altında bu tavrınız çok ironik :s

işte neden silindiğini bilmediğim ve fikir yürüterek editlediğim resim:

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

EĞER TEKRAR SİLECEKSENİZ ALTINA BİR KELİMELİK SEBEP BELİRTİNİZ !

fikirlere daha saygılı olunması dileğiyle..

son sözüm yukarıdaki postlarımı okumadan cevap yazmış olmanız terbiyesizliktir, defaatle aynı şeyleri belirtip durdum ama halen anlayamadım göermedim gibi şeyler söylüyorsunuz..

hepinize forumunuzda mutluluklar...
  • quote:

konu dışında pür dikkat hazırladığım konuların silinmesi ,(konuya silinme gerekçesi yazılabilir ve kilitlenebilir insanların fikirlerine saygı göstermek adına)
    artık uç noktalara! ulaşan mesajlarla dolu bir konu şikayet edildiğinde,konuyu sadece kapatarak sorunun çözüldüğünün sanılması.. vs

bunları okunmuyormu farukkk??????

eğerki silinen yanlış olarak taşındığınız konu linkini ekler iseniz size daha fazla yardımcı olabilirim yoksa burada anlatmak istediğiniz pür dikkat hazırladdığım konu kelimesi sadece lafta kalmaktadır. ekran görüntüsünde belirttiğiniz konuyu açan üyeye silinme mesajının sebebi ulaştırılmıştır. ne zaman gittiğini verilen cevabı üyenin cevabını kontrol ettinizmide burada silinen mesaj hakkında bilgi verilmedi diyebiiyorsunuz?ozaman ben ekleyeyim.bu konu ile alakalı üyeye attığım bilgilendirme pm mesajı sonrası üyenin bana yolladığı pm cevabı aşağıda.

quote:

Orjinalden alıntı: CCYBORG,farukkk

Şahsi olarak konuyla ilgili özelden mesaj atmanız bile benim için yeterlidir bu davranışınız için içtenlikle teşekkür ediyorum her gördüğü konuyu kafasına göre silip açıklama bekleyen üyeyide umursamadan banlayan yöneticiler yerine sizin gibi anlayışlı olgun yaptığı görevin hakkını veren yöneticilere karşı herzaman saygımız sonsuz iyi çalışmalar dilerim.

bu silinen konu hakkında üyeye verilen bilgi mesajı konu silindikten bir kaç dakika sonra iletildi.

yukarıdaki verdiğim cevapları 1 önceki sayfadada aynen eklediğimi görürsünüz.
  • imzadan dolayı ban yedım degiştirdim bu seferde eskı imza var şimdi tekrar ban yemek istemiyom
    siliyom geri geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeZa®

imzadan dolayı ban yedım degiştirdim bu seferde eskı imza var şimdi tekrar ban yemek istemiyom
    siliyom geri geliyo

Şuan imzanızda birşey yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

quote:

Orjinalden alıntı: SeZa®

imzadan dolayı ban yedım degiştirdim bu seferde eskı imza var şimdi tekrar ban yemek istemiyom
    siliyom geri geliyo

Şuan imzanızda birşey yok.

eskı imzam nasıl sılınıyo onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZa® -- 15 Şubat 2009; 22:47:59 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.