Şimdi Ara

FORUMDAKİLERİN TEMEL DÜŞÜNCESİ VW (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim de VW modellerini pek hoşuma gitmez. Az biraz Passat'a sıcağım. Ancak böyle provokatif konularla bende de VW sempatisi doğurdunuz. Bravo.

    Arkadaş bir markanın üstüne bu kadar gidilmez. Onu da seven binen kullanan iyi insanlar var. Nedir bu VW-Anti VW düşmanlığı. Kim kimden neyi paylaşamıyor ki? Ortadaki amaç ne? Anlatsanız da bilsek.

    İnsanlar VW almasın mı? ya da insanlar VW'den başka araç almasın mı? Nasıl bir mantık bu? İsteyen 90 bin verir Golf, Jetta alır. İsteyen 130 bin verir Fiat Freemont alır. İsteyen 33.000 verir Seat Ibiza alır. Kime ne?
  • Tamam arkadaşlar, VW kötü zaten bir tek Türkiye gibi bilinçsiz tüketicilerin olduğu pazarlarda satıyor.

    Ne komik adamsınız, marka dünya liderliğine oynuyor ama bu forumda tüm modellerine çamur atılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DUBLO

    Şimdi ben alman geleneklerine bağlı bir aileden geliyorum. Alman arabalarını özellikle g500 özel bi bağım var . Phaeton da öyle nie türkiyede yok anlamam .

    Şimdi yurt dışında vw dgs konusunda ücretsiz 10 yıl garanti süresi ve ücretsiz değişimi yapan das auto.

    Yurt dışında daha az donanım seçeneğiyle daha fazla fonksiyon veren das auto.

    Biri diyecek'i aga bunlar hep DOĞUŞ yüzünden distribütör kötü markanın uyanık para göz felan filan fistik. YAV KARDEŞİM BUNLAR AYNI FABRİKADAN ÇIKMIYOMU ? yüzlerce fabrika var ama modeler genelde tek fabrikadan üretilir farketmez nası ürettildi.

    DAS AUTO nie şunu demiyo ya sayın distribütör biz felanca ülke şu donanımları şu pakete veriyoruz(yada standart olarak veriyoruz) zaten. sen bunu nie bi üst donanıma çekiyosun sana hayıdır ? demiyor işine geliyor. ben doğuş felan bilmem sonuçta das auto 'dan alıyor malı das auto söylemesi lazım.

    biraz bırakın vw hayranlığını protesto et başka marka al. Das auto biraz bırak sanki başka marka alsan araba gitmicek çok yakıcak. günümüz arabaları 3 aşa beş yukarı diyer tabirlie 0.5 lt gibi farklar var. nolcak yani 3 kuruş araba az versen biraz başka marka alsan az fazla yaksan vw bi düşünse şöyle napiyoz biz die.

    Son zamanda gerçekten forum takip ediyorum firma'dan para almasada firmada satış personeli yada çalışanı. Marka bölüm farketmez gelip buralarda makar savunması fanatikli yapiyor. Bilgisayar bölümünde kaç tane vatanbilgisayar'da oem'cilik yapan,çalışanı yakaladım tanıştım sohbet ettim dost oldum.

    BU İŞ FUTBOL MAÇINDAKİ TRİBÜNE DÖNDÜ. YETER DEMİRÖREN YETER.
    YETER DAS AUTO VE DOĞUŞ HOLDİNG YETER




    Phaeton Türkiye'de özel siparişle getirildi zamanında ama satmadı.

    Almanya'da dahi çok satamamış bir araç, fakat incelemeleri izler ve okursanız kalite anlamında bir sorunu yok. Zaten genel algının aksine, Phaeton E değil F segmentinde diye geçer. Fakat E segmenti parasına satılıyordu en son.

    Fakat yine de 5-E-A6 serisine göre daha az sattı, çünkü VW'nin marka imajı bu segmentte araç satmaya yetmiyor fazla.

    Aynı şekilde Touareg mesela premium bir model, Cayenne ile aynı platform ama çok satmıyor.




  • şurdaki yorum atanların yaş ortalaması 20 yi geçerse bende birşey bilmiyorum
  • Yaş 30+ yorumum esprili güzel bir anlatım olmuş. incelikli
  • Arada bir otomobil bölümüne bakarım. Bazen zevkli ve bilgilendirici konular oluyor. Ancak ne zaman gelsem bir Volkswagen kötüleme kampanyası var. Üstelik aynı kişiler. Her zaman da savundukları durum aynı "vw çok övülüyor". Bir ben göremedim o övülmeyi herhalde. Sürekli övüldüğü iddia edilip her yerde sert yorumlar yapılıyor. 2010 da b6 passat 1.4 tsi dsg almıştım. 2012 de sattım. Kullandığım süre boyunca da çok memnun kaldım. Sattığım arkadaş site komşum ve araçtan halen çok memnun. Bu inat, kötüleme çabası insanlarda karşı his uyandırıyor ve markaya daha çok sempati katıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar kötülediniz ki yemin ediyorum sırtıma vw amblemi kazıyacağım.Markaya karşı bir ön yargım yok hatta hayatta tüm ön yargıları yıkmanın gerektiğine inanırım.Fan boylarıda zerre umrumda değil de.Öyle bir arz -talep ilişkisinde bağlı fiyatlandırmaları var ki akıllara zarar.Doğuş kaynaklı ve servis sıkıntıları da cabası.Ha bunlar aşılır cidden değeri fiyatlara satılır ben de alırım bir cc

    Puntodan sonra park etmek biraz sıkıntı olur ya napalım artık

     FORUMDAKİLERİN TEMEL DÜŞÜNCESİ VW



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 24 Eylül 2014; 15:21:07 >




  • Vw fanı değilim ama işini bilen adam vw den çok güzel araçlar alabilir.Suç vw nin değil abartılı hatta fanboy kullanıcıların

    Misal tsi düz vites araçlar yakıtları az,sorun çıkarma olasılığı düşük,2.el cayır cayır kullanıcı daha ne ister.Parça ve bakımı pahalı olsa dahi normal kullanıcı yılda 1 kez anca bakıma girer.

    Ama gel gelelim dsg ye bu şanzıman resmen kumar ne zaman patlayacağı belli değil patlamayabilir de ama patlarsa ocağı söndürür geçen forumda konu vardı 17000 tl imiş masraf %40 ı müşteriden istemişler 6800 tl.Benim arabayı kullandığım 4-5 sene boyunca servis ve vergi masraflarım o kadar tuttu fluence ile.

    Dizel+dsg araçlar bu araçlar fiyatlarıyla cep yakar bu kadar para verdikten sonra 5 lt yakacağım diye kastırmakta bana saçma geliyor.Yapana saygım var.
    Golf 1.6 TDI BMT 105 PS DSG Comfortline 82.500 TL düz vitesi 73 bin

    Fsi felan kullanan insanlar bir de araçları övüyorlar çok komik geliyor insana eski vw kalitesi zaten kalmadı kardeşim senin araban hem gitmiyor hem yakıtı içiyor hem sesli çalışıyor sen bu arabanın neyini övüyorsun?Yumuşak göğüsü mü?

    Eskiden vw nin belirgin kalitesi vardı diğer markalara göre golf4 olsun 1.8t passatlar olsun ama artık o kalite farkı azaldı.Artık verdiğin paraya göre aldığına bakacaksın.Motor,donanım gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72878BAA5 -- 24 Eylül 2014; 15:56:49 >




  • Başlığa isyan ediyorum. Forumdakilerin çoğunun diye düzeltilsin. Temel düşüncem hiç bir zaman VW olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.