Şimdi Ara

Forumdaki sahte üyeliklerle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bi mesaj gelmiş bana. Bu size de oluyor mu ? Ben Orduluyum felan diyor.

Amerikalı ama memleketi orduysa demek

Her neyse benim bildiğim bu eposta gönderme şeklinde olurdu. Acaba ne diye dolandırmaya çalışıyorlar. Merak ettim. Uğraşan oldumu ki

Kimberly35 Er YENİ ÜYE blokla şikayet bir sa. önce

Hi dear,
    Nice picture it is my pleasure meeting you,
    I am Kimberly Sanders, I am a United State Army officer, from united state of America, am supportive and caring, looking forward to get a nice friend, I read your profile here and pick interest on you, I will like to establish mutual friendship with you.Please let continue our conversation through my private email box, Here is my email address ( kimberlysanders35@hotmail.com ) I will introduce myself better and send you my picture as soon as i receive your mail.I will love to meet you for a serious relationship, I come in contact with you and I really wish to indicate my interest although am not always available to write mail due to the condition of my duty.Yours,
    Kimberly.
    ( kimberlysanders35@hotmail.com )

• dhli birisidir bence fake hesapla pm atmıştır

edit: orduluyum ne alaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 7 Nisan 2016; 4:19:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikan ordusunda görevliymiş de bu ablamız ondan şettirdim maykrosoft

Sordum giyotin. ABlamız SUBAY mahallesindeymiş. Oradaki SuBay lar ilgi göstermiyormuş, hatta HavaBay lar ile görüşmüş ama kafa yapısı uyuşmamış, AteşBay larla da anlaşamayınca bana gelmiş.

Bu son cümleyi yazmamalıydım ama yazmış bulundum artık silmedim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.