Şimdi Ara

Forumda tartismaktan hoslandiginiz uyeler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cogu cirkef uyeye ragmen bazen her ne kadar dusunclerimizi paylasmasakta , birbirimize dalassakta mutlaka ki bilgisine saygi duydugunuz , bilgi alisverisi yapmaktan hoslandiginiz uyeler mevcuttur . Kimlerle tartismaya girmekten zevk alirsiniz ?

Çok eskiden tartisdigim bir uye vardi GecCce gibi biseydi sonra ogrendim ki adminmis megersem ...

Bu adamla tartisirken acikcasi hakli olan taraf oldugu mu dusunuyorum halen bile ama bilgi ve tecrubesi o kadar fazlaydi ki benden o tartismada beni ezmisti acikcasi

Edit : En utandigim en rezil oldugum animi anlatmak istiyorum ... Beni en ezen kisi Babam olmustu cok utanmistim

Elektrikler kesilmisti ben annem ve babam tartisiyorduk islam hakkinda girus belirtmemden cok hoslanirlar kendileri gozleri parliyorbl konustugumda adamlarin ...
    Babam ateisttir ama bunu saklar milletten islam hakkinda tartisiyorduk dogrulugundan konusuyorduk ... 2 saatten fazla konusmustuk babam en sonda beni.kirmamsk icin anneme donmus aslinda beni kastederek anneme sormustu ; Srn savundugun allahin kitabini okudun mu ? -hayir okumadim dedi annem ... Peki sen inandigin allahin kitabinin mealini okudun mu ? -Hayir dedi annem ... Babam ben inanmadigim allahin.kitabini okudum.ve okudugumda allaha dair bir kanit bulamadim sen neye dayanipta Allaha inaniyorum diyorsun ... Ben inandigin allahim hakkinda senden daha cok sey biliyorum ... ne konusuyorsun o.zaman ? Demisti aslinda beni kastederek
    Cok utanmistim o zaman somuna kadar hakliydi ... O gun.bugun bilmedigim.seyler hakkinda konusmamaya cok ozen gosteririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 'Kıtmir' -- 14 Eylül 2012; 3:09:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ölümü beklemek mi güzel korkuyla... Ağlamak mı güzel acıyla ... Hayal etmek mi güzel umutsuzca ... İzlemek mi güzel insanın insana nefretini çaresizce ...
  • valla şimdiye kadar bir ton tartışmaya giriştim burada sadece 1 kişi tartışmanın "karşı tarafı küçük düşürme yarışı" olmadığının farkındaydı çok güzel bir tartışma yaptık fakat ismini hatırlamıyorum.
  • Daha önceleri tartışma olarak adlandırılabilecek şeylerde sinirlenirdim ama şimdi gayet sakinim ve belirttiğim görüşü anlatmaya çalışırım. Bazen teknolojik konularda tartışmaya girmek hoşuma bile gidiyor, kendi fikirlerimi daha fazla şekillendiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Treth

valla şimdiye kadar bir ton tartışmaya giriştim burada sadece 1 kişi tartışmanın "karşı tarafı küçük düşürme yarışı" olmadığının farkındaydı çok güzel bir tartışma yaptık fakat ismini hatırlamıyorum.

Ona bende katiliyorum asil amaclari rezil etmek gibi duruyor bazilarinin ... Eger ki "ezmisti" lafimdan yola cikipta bana ithafen yazdiysaniz bu cumleyi aciklama mi yapayim ... O tartisma da bilgisiz taraf oldugum o kadar acikti ki utanmistim bu yuzden biraz ezik hissetmistim bu yuzden oyle yazdim

Ölümü beklemek mi güzel korkuyla... Ağlamak mı güzel acıyla ... Hayal etmek mi güzel umutsuzca ... İzlemek mi güzel insanın insana nefretini çaresizce ...
  • fandroitlerle
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

fandroitlerle

ince görmüş

fandroitlerle

butun gun ace 2 konularinda bu yuzden geziyosun sanirim

Orijinalden alıntı: 'Kıtmir'

quote:

valla şimdiye kadar bir ton tartışmaya giriştim burada sadece 1 kişi tartışmanın "karşı tarafı küçük düşürme yarışı" olmadığının farkındaydı çok güzel bir tartışma yaptık fakat ismini hatırlamıyorum.

Ona bende katiliyorum asil amaclari rezil etmek gibi duruyor bazilarinin ... Eger ki "ezmisti" lafimdan yola cikipta bana ithafen yazdiysaniz bu cumleyi aciklama mi yapayim ... O tartisma da bilgisiz taraf oldugum o kadar acikti ki utanmistim bu yuzden biraz ezik hissetmistim bu yuzden oyle yazdim

yok genel anlamda tartışmaları izlediğimde bir küçük düşürme çabası görüyorum o yüzden yazdım. Bilgisel açıdan ezme olayına bir şey demiyorum . Bu anlayana iyidir bilginle ezersin adam gayret eder daha çok geliştirir kendini.

• Çok düşündüm , sanırım KB'de sakin biri vardı.. Fikirlerimiz zıt olsa bile tartışması güzel oluyordu.. Ama ismini hatırlayamadım..

quote:

quote:

yok genel anlamda tartışmaları izlediğimde bir küçük düşürme çabası görüyorum o yüzden yazdım. Bilgisel açıdan ezme olayına bir şey demiyorum . Bu anlayana iyidir bilginle ezersin adam gayret eder daha çok geliştirir kendini.

O zaman 12 yasindaydim simdi 20 yasindaydim o zamandan bugune acikcasi az gelismedim ... Hep kendi goruslerimi kendim secip kendim sekillendirmeye calistim ve suan bulundugum durumdan buyuk oranda memnunum ama daha ogrenilecek cooook sey var

• Herkesle tartışmaktan zevk alırım. Ne düşünüyorsanız tersini savunuyorum.

Forum kelimesinin anlamına bakın, burası tartışma yeridir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 14 Eylül 2012; 2:58:32 >

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• quote:

O zaman 12 yasindaydim simdi 20 yasindaydim o zamandan bugune acikcasi az gelismedim ... Hep kendi goruslerimi kendim secip kendim sekillendirmeye calistim ve suan bulundugum durumdan buyuk oranda memnunum ama daha ogrenilecek cooook sey var

öğrenmenin sonu yok orası öyle.

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

fandroitlerle

butun gun ace 2 konularinda bu yuzden geziyosun sanirim

Bi süreliğine kullanmak zorunda olduğum telefon

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Herkesle tartışmaktan zevk alırım. Ne düşünüyorsanız tersini savunuyorum.

Forum kelimesinin anlamına bakın, burası tartışma yeridir zaten.

Sen bir insansın
  • Çok kişi var ya çizgiyi aşmayan. Belli bi zamandan sonra kiminle muhattap olup kiminle olmaması gerektiğini anlıyor zaten insan
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.