Şimdi Ara

FORUMDA SATIŞ OLAYINI AÇIKLAR MISINIZ?[ikince el forumu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de bu forumun ikinci el kısmından sıfır ya da ikinci el fark etmez bir telefon almak istiyorum fakat burada alışverişler tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum.Kredi kartı mı kullanılıyor, nakit mi havale eft falan mı?Alışverişler güvenli mi?

Kısaca tüm her şeyi özetleyerek anlatırsanız sevinirim; tabii detaylı anlatırsanız daha iyi olur.

• İstanbul'da oturanlara ben elden alışveriş yapıyorum en güvenlisi. Şuanki satış yaptığım ürünlerde de elden alışveriş tercih ediyorum onun haricinde sanalpazar,sahibinden get vb kullanılıyor referansı bol üyeler parayı yolluyorsun gelince o da ürünü yolluyor ben en güvenlisi elden alışveriş derim tabi.

Kredi Kartı,nakit vb bu bahsettiklerin satıcıdan satıcıya değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 14 Eylül 2012; 11:19:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylenmesi gerekenler söylenmiş, Burda alışverişin şeklini kişinin referansı belirler. İstanbul içi olsanız bile kargo ile alışveriş yapabilirsiniz. Dediğim gibi karşılıklı güven önemlidir ve bu referansla sağlanır. Ama şahsen ben yapabiliyorsam elden yapmayı tercih ederim. Alışveriş sırasında alım satım fark etmez, nakit- ürünü al parayı ver mantığı ile çalışıyorum. Eğer alım yada satımda kredi kartı kullanacaksanız , Aracı bir siteye komisyonunu ekleyerek alıp satabilirsiniz. Bu işlemde biraz risk barındırır ama en temizi şimdilik budur.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.