Şimdi Ara

Forumda Küfretme Açığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şöyle bir sistem oluşmuş artık. Ülke Gündemindeki şikayetlere bakılması en az 2 gün sürüyor. Küfür eden kişiyi şikayet etseniz bile şikayet sonuçlanana kadar mesajını değiştirirse şikayet sonucunda bu mesaj değiştirilmiştir revizyona bakın yazıyor.

    Yani bir yönetici demek ki değiştirilen mesajın öncesini görmüyor. Sonuç olarak birine küfür edip 3-4 saat sonra siniriniz geçince mesajı değiştirebiliyorsunuz demek ki.

    Ne güzel valla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Mart 2018; 12:42:7 >



  • Revizyonları göremediğimizi nereden çıkarttınız, isterse yirmi kere değiştirsin mesajını tüm değişenleri tek tek görebiliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    Revizyonları göremediğimizi nereden çıkarttınız, isterse yirmi kere değiştirsin mesajını tüm değişenleri tek tek görebiliyoruz.

    Geçenlerde biri bana "paralı troll" tarzı bir şey dedi 2 saniye sonra düzeltti. Mesajı silindi mi bilmiyorum konu komple gitti çünkü ama şahıs ceza almadı.

    Revizyonları gördüğünüzü biliyorum ama düzeltilince ceza hafifliyor mu orasını çözemedim. Ben " cahil " dediğim için 4 gün uzaklaştırma aldım hiç uyarı puanım yok iken.
  • Bizim görebilmemiz için şikayet etmeniz gerekiyor, şikayet ettiyseniz cezasın almıştır. Düzeltince neden ceza hafiflesin, öyle bir şey yok. Hakaret etmişsiniz ceza almışsınız normaldir, konuyla ilgisi ne anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    Bizim görebilmemiz için şikayet etmeniz gerekiyor, şikayet ettiyseniz cezasın almıştır. Düzeltince neden ceza hafiflesin, öyle bir şey yok. Hakaret etmişsiniz ceza almışsınız normaldir, konuyla ilgisi ne anlamadım.

    Cahil kelimesi hakaret değil ki bir konuda bilgisi olmadığı halde konuşan cahildir mesela. TDK'dan örnek vereyim:

    "2. Belli bir konuda yeterli bilgisi olmayan
    "Sansürcülerin çoğu cahil, tiyatrodan anlamaz kişilerdi." - M. And"

    Neyse şikayet ettim arkadaş bana "paralı troll" tarzı bir şey dedi şu an tam hatırlamıyorum ceza almadı. Çok da önemli değil ama ben cahil kelimesinden 4 gün uzaklaştırma alıyorsam bu arkadaşın rahat 2 haftası var.
  • TDK anlamını verip hakaret değil demek çok saçma, kelime oyununa gerek yok. Revizyonlarla ilgili cevabınızı aldınız, iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.