< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
Yıllardır tabletlere uzağım. Bunun başta nedeni ilk dönem tabletlerin işini düzgün yapamıyor olmasıydı. O dönemlerde eğer tablet alıcaksanız Apple'dan başka efektif seçeniğiniz yoktu. Aradan yıllar geçti hala aynı mı bilemiyorum ama Samsung tabletler epey gelişmiş olabilirler. Sizinde dediğiniz gibi aksesuarlarında ucuz olması önemli. Bir dandik kılıfı 2-3k vermek beni rahatsız eder ama gösteriş budalası çok fazla. |
|
son nesil ipad+goodnotes6+apple pen+airpods U olmayan da kendine üniliyim mi diyor (!)
|
|
Yıllardır tabletlere uzağım. Bunun başta nedeni ilk dönem tabletlerin işini düzgün yapamıyor olmasıydı. O dönemlerde eğer tablet alıcaksanız Apple'dan başka efektif seçeniğiniz yoktu. Aradan yıllar geçti hala aynı mı bilemiyorum ama Samsung tabletler epey gelişmiş olabilirler. Sizinde dediğiniz gibi aksesuarlarında ucuz olması önemli. Bir dandik kılıfı 2-3k vermek beni rahatsız eder ama gösteriş budalası çok fazla. |
|
Önerenlerin hepsinin enayi diye düşünüyorum. İPad kullanan iPad önerir, tab s kullanan tab s önerir. Çoğusu da iPad kullandığı için öneriyor. Esas olması gereken farklı iki cihazı aline almış kişiyi dinlemek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 14 Eylül 2023; 10:12:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Tab s6 lite’dan ipad pro’ya geçtim. Cihaz zamanının orta seviyesi olduğu için kasma masma diye karşılaştırmayacağım ama Samsung notes, goodnotes ile kapışamaz bence ve kalemi kat kat daha iyi apple’da. Bütçesi olan adam gitsin alsın ipad air ya da prosunu bütçe ayıramayan/ayırmayan arkadaşlarımız samsung’un tabletlerine yönelebilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
s6 lite zaten çok düşük kalıyor ipad pro ya göre aynı segmentte tablet değiller. kıyasladığın şey b segmenti araçtan d segmente geçmek gibi de neyse. goodnotes ücretli samsung notes ücretsiz tabletin kendiliğinden var böyle bi özelliği. apple ın not uygulaması neden samsung notes kadar iyi değil? samsung tablet kullanmadığım için bilmiyorum ama illa ki vardır benzeri böyle uygulamalar yani sonuçta belli para veriyorsun google playde rekabet ortamı daha fazla var. appleın kalemi paralı olmasına rağmen spen ile yaklaşık olarak aynı. spen bedava ama zaten yine aynı segmentte değiller spen pro var. spen pro ile kıyaslaman doğru olacak. ki kat kat üstün. |
|
sağlam tablet uzun süre dayanır kesinlikle. güncelleme konusunda 5 yıl sonra da acı çeker de zaten 5 yılda da bi zahmet çeksin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9B1D8328 -- 14 Eylül 2023; 19:20:11 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diş Fırçası -- 15 Eylül 2023; 17:7:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Apple pen, spen’den daha iyi. Evet segment farkı var o yüzden uygulamalar ve yazılım üzerinden değerlendirdim apple bence katkat daha iyi. Samsung tabletler üzmez ama bütçede belli bir seviyenin üzerine çıkıyorsanız ipad air ya da pro yerine samsung alınmaz diyorum ben < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|