Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

Forumda Bıraktığım Link Hata Veriyor

4
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı >> Forumda Bıraktığım Link Hata Veriyor
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Onbaşı
    36 Mesaj
    Arkadaşlar, forumda konu içerisine bıraktığım linke tıkladığımda aşağıdaki ek fotoğrafta yer alan hatayı alıyoru . Birkaç arkadaş da konu hakkında mesaj attı ama sorunu çözemedi. Mobilden girdiğimde sıkıntı yaşanmıyor ancak laptop üzerinden girildiğinde hata veriyor. Sebebi ne olabilir?


    Düzenleme: konuyu burası dışında açabileceğim bir yer varsa eğer bilgilendirirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enescooo -- 18 Mart 2018; 22:52:24 >



    |
    |
  • Teğmen
    149 Mesaj
    Eski Kullanıcı Adı:
    Fun Lovin Criminal


    sub_golink diye bir şey ekliyor adrese. sondan '&' karakterine kadar silin her şeyi. '&' karakterini de silin. normal adres açılacaktır. site temel değiştirmiş sanırım ya da öyle bir şey. bazı şeyleri değiştiriyorlar tekrar sanırsam. her şey tekrardan bozuluyor gerçi ne zaman çalışır oldu ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fun Lovin Criminal -- 19 Mart 2018; 0:19:51 >
    _____________________________
    spinnin' round and round
  • Onbaşı
    36 Mesaj

    Aynen kardeşim... sonunu sildiğimde giriş yapabiliyorum ama bu mobilde bu hatayı almıyorum. Yani merak ettiğim konu şu;
    Bu benden kaynaklı bir şey mi? Yoksa forumdan kaynaklanan bir durumu? Ya da link verdiğim sitede mi sıkıntı var?
    Diğer siteleri denediğim de aynı sıkıntı bar tabi...



    < Bu ileti 'DH Mobil Uygulama BETA'sından atıldı >
    |
    |
    Fun Lovin Criminal kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
  • Teğmen
    149 Mesaj
    Eski Kullanıcı Adı:
    Fun Lovin Criminal



    quote:

    Orijinalden alıntı: enescooo

    Aynen kardeşim... sonunu sildiğimde giriş yapabiliyorum ama bu mobilde bu hatayı almıyorum. Yani merak ettiğim konu şu;
    Bu benden kaynaklı bir şey mi? Yoksa forumdan kaynaklanan bir durumu? Ya da link verdiğim sitede mi sıkıntı var?
    Diğer siteleri denediğim de aynı sıkıntı bar tabi...

    sorun sitede merak etme. bana da oluyor. substring deniliyor bu duruma sanırsam pek anlamam internetten. bazı siteler sorun çıkarıyor bazıları çıkarmıyor. mesela youtube linklerine aynı şey eklendiği halde yine de açılıyor site. eskiden de donanim haber referred falan bir şeyler yazardi adreste. ama o sorun çıkarmıyordu hiçbir site de. bu yeni getirdikleri sorun çıkarıyor ama. düzeltirler yakında. hatta çağıralim yetkili birini. @wisdom
    |
    |
    Bahsedilenler: WISDOM
    _____________________________
    spinnin' round and round
  • Onbaşı
    36 Mesaj

    Anladım kardeşim. Valla işinde uzman bir arkadaş konu hakkında net bilgi verirse çok iyi olur. Ama sorunun bende olmamasına sevindim. Bir an önce çözülür umarım... @wisdom



    < Bu ileti 'DH Mobil Uygulama BETA'sından atıldı >
    |
    |
    Fun Lovin Criminal kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
sohbet
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
haberler
SEO
son dakika
Paykasa
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,547
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.