Şimdi Ara

Forumda araçların plakasını kapatanlara kızanlar, okuyun lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arabası ve sahibinden.com da üyeliği olan herkes ek iş olarak galericilik yapıyor.x liraya araç aldıysa aynı gün aracı siteye koyup x+1 liraya satmaya çalışıyor.tamam herkesin kendi aracı istediğini yapar ama başkasının arabasının resmini koymak niye?fotoğraf çekmek çok mu zor?artık en dandik telefon bile iyi kötü fotoğraf çekiyor.açıkçası ben arabamın resmini öyle başkasının ilanında görsem üzülürüm.ister plakam görünsün ister görünmesin.


    plakanızı mutlaka kapatın!!!birisi sizin arabanızın resmiyle dolandırıcılık yaparsa ceza almasanız bile ağzınızın tadı kaçabilir...
  • bence plakanın oraya yazılmasının herhangi bi sakıncası yok. zira plaka gizli bir bilgi değil, adam isterse, istediği modeldeki aracın resmini çekip oraya da koyabilir. ancak araç sahibi tarafından kendi aracını internette satılık görmesi hoş olmuyor
  • Sizin dediğiniz de doğru isteyen aynı model aracı bulup fotoğrafını çekip satışa koyabilir.
    Hırsıza kilit çözüm değil. Adam niyetliyse zaten yapar.
    Ama, en azından biz burda işini kolaşlaştırmayalım. Burdan kolayca fotoğrafları bulup, kullanmasını engelleyelim. Buna rağmen yapıyorsa. Benim (arkadaşların uyarısı sayesinde) yaptığım gibi hemen müdahale edip engelleyelim.
    Bu olayda forum dayanışması kendini göstermiştir. Arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
  • çok tşk.
  • plakayı kapatıyorsun alıcı bi sorun mu var acaba?(vergi borcu vs.)diyor,başka araca yöneliyor.kapatmıyorsun,bu sefer GODOŞ un biri alıyor senin arabanın resmini kullanıyor.

    not:böyle kişileri bilişim suçları na dolandırıcılıktan şikayet edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 20 Haziran 2009; 14:00:33 >
  • sahibinden.com bu tür ilanların şikayeti konusunda ilgilendiğini aşağıdaki maille göstermiştir.


     Forumda araçların plakasını kapatanlara kızanlar, okuyun lütfen.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: caissa

    Araç plakalarının internette açık ve görünülebilir olarak kullanmanın hiçbir sakıncası yoktur. Milletimizde hala internete karşı aşırı bi güvensizlik var.


    Kesinlikle katılıyorum..
    Aracın plakasını kapatanlar, bu kadar pimpirikliyse fotoğrafı boydan boya forumdaki nickini yazsın o zaman.. Hadi gelsinler de, çalsınlar bakalım benim fotoğraflarımı..
    Plakayı kapatmakla, aracınızın fotoğrafı çalınmayacak anlamına gelmez..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 21 Haziran 2009; 15:05:14 >
  • internet dolandırıcı kaynıyor geçen ilginç ilanları gezerken bütün takıma imzalatılmış luganonun chelsea fenerbahçe macında giydigi faormayı gördüm hatrı sayılı miktar bir para istiyordu yalnız birşeyi unutmuş uluslar arası maçlarda bayraklı forma ile oynanamıyor sahibinden.com u uyardım
  • Plakanın gösterilmesi ya da gösterilmemesi bence sorun değil. Gösterilebilir. Hem görünse ne olacakki plakayı mı taklit edecekler, çevrede her yerde arabalar var herkes görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.