Şimdi Ara

Forumda Açılan Konular İçin Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda bir üye konu açtığı zaman o konu sayfası içerisinde yönetici haklarına sahip olsun. Dilerse bir üyeyi o konudan atabilsin veya mesajlarını silebilsin. Bu özellik konu içeriğinin amacından sapmaması ve konu içerisinde düzeni bozan üyelerin konudan uzaklaştırılması için son derece gerekli bir özellik.

    Ayrıca çok fazla üyenin girdiği konular için;
    - Açılan her konuya bağlı bir de sohbet bölümü olursa konu içerisindeki üyeler zaman zaman konunun dışına sapan sohbetlerini oradan devam ettirebilirler ve konu sayfasına girenler de sayfalarca yorum içerisinden konu ile ilgili olan yorumları aramak zorunda kalmaz.
    - Bir mesaja verilen cevap mesajlar yalnızca o mesajın altındaki cevaplar kısmından erişilebilsin. Bu sayede birbiri ile ilgili olan mesajlar daha derli toplu durur.
    - Konu içerisine o konuya özel soru-cevap bölümü eklenebilir. Bu bölümde konudaki üyelere sorular sorulabilir veya sorunun daha önce sorulup sorulmadığı kontrol edilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Musk -- 4 Kasım 2015; 20:36:01 >



  • Merhaba;

    Öncelikle konu sahibi üyeye yetki verilmesi hususu, yönetim politikamıza tümden net olarak aykırı. Hangi mesajın yayınlanıp hangi mesajın kalacağına, forum kuralları dahilinde sadece yöneticiler karar verir. Benzer tüm platformlarda bu husus tartışmasız ve kesin olarak böyledir. Şikayet sistemi üzerinden bildirilmesi dahilinde, gereken müdahale hali hazırda yapılmakta.

    İkinci öneriniz zaten forum sistematiğine, işleyiş biçimine aykırı.

    Üçüncü ve dördüncü önerilerinizin gerekliliği tartışılır lakin eksikliği hissedilen durumlar olarak görmüyorum şahsen.


  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler.

    O zaman yine bahsettiğim sorunların çözülmesini mevcut sistemin geliştirilmesi ile sağlayacak yeni önerilerde bulunayım.

    - Bir üyeyi sadece belirli bir konu için bloklayabilelim ve blokladığımız zaman "bu kişinin mesajını bloklanmışsınız" gibi yazılar yerine onun mesaj formunu o konuda hiç görmeyelim.
    - Forum ayarlarında yorumlara verilen cevapları grup olarak göster seçeneği eklensin ve bu seçeneği aktif ettiğimizde yorumlar o yoruma verilen cevaplar ile birlikte görüntülensin. Sayfanın ilerleyen kısımlarında cevap mesajı tekrar tekrar görüntülenmesin. Eğer bu seçenek pasif hale getirilirse tüm yorumlar şimdiki gibi atılış sırasına göre listelenebilir. Bu sayede özellik yalnızca isteyen kullanıcılar için geçerli olur.
  • Mevcut blok sisteminin haricinde ek bir "konu içi bloklama" sisteminin kullanım alanı olduğunu düşünmüyorum şahsen.

    İkinci öneriniz için forum yazılımı üzerinde ciddi bir çalışma yapmak, mesai harcamak gerekli. Bunca zahmetin sonucu olarak ne denli kullanışlı olur, mevcut sisteme nispeten ne denli gereklidir tartışılır.

    Rica ederim, alakanız için biz teşekkür ederiz.

    İyi forumlar dilerim;
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.