Şimdi Ara

Foruma Özellik Katanlara Rütbe (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.161
Cevap
27
Favori
72.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Böyle bir şey ekleyeceğiz. Biraz vakit alır ama öneriniz için teşekkür eder. Yaşadığınız durum için özür dileriz. Sanırım uyarı puanınız düşmüş.

    Evet şuan reddedilmiş. Teşekkür ederim
  • Hidan H kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bunuda listeye ekledik yapınca buradan duyururuz. Öneriniz için teşekkürler.
  • gun kullanıcısına yanıt
    [sizer]Foruma Özellik Katanlara Rütbe


    Cevaplanan Mesajlar bölümünü kaldırıp Forumlarım'a benzer bir Forum Takip sistemi yerleştirelim. Yukarıdaki resimde belirttiğim gibi Forum Takip başlığı altında Yeni Cevap Takip, Yeni Konu Takip, Cevaplanan Mesajlarım, Açtığım Konular ve Favorilerim bölümü yer alsın. Hatta Geçmiş ve Popüler Konular bölümünü de buraya ekleyebiliriz. Bu sayede üst barlar toplanmış olur.

    Asıl önerim ise şu: Yeni Cevap Takip ve Yeni Konu Takip sistemini getirerek üyelerin hangi konuya ne cevap geldiğini ve foruma yeni açılan konuların neler olduğunu anlık görebilmeleri. Bu sayede hangi üyenin hangi konuya ne mesaj yazdığını ve hangi üyenin hangi konuyu açtığını daha rahat takip edeceklerini düşünüyorum. Ayrıca üyelerin konuları takibi kolaylaşacağı için konulara daha çok yorum yapılacağını düşünüyorum.
  • Tv bölümü ne yazık ki çok tutmamış durumda. Zaten az konu açılıyor belgesel konuları tek tek açılması daha iyi olmaz mı ? Belki bölümün adını Belgesel ve diğer Tv Programları diye değiştirelim daha çok etkisi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Tv bölümü ne yazık ki çok tutmamış durumda. Zaten az konu açılıyor belgesel konuları tek tek açılması daha iyi olmaz mı ? Belki bölümün adını Belgesel ve diğer Tv Programları diye değiştirelim daha çok etkisi olur.

    Haklısınız tv programlarının alt bölümü de olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Oy olayını tüm forumda açacağız ancak şu an itibari ile çok kullanılmıyor.

    Mesaja oy değiş bahsettiğim, o az kullanılır. Genel konu oyu olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Normalde

    Eğitim ve Sınavlar --> Liseler --> YGS&LYS

    bölümüne yazıyoruz. Oranın içinde sorular gibi bir bölüm olsa çok güzel olurdu. Gören yardım ediyor ama görmeleri için uğraşmak gerekiyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Merhaba;

    Biliyorsunuz oldukça fazla derecede forumu geliştirmek icin uğraşıyoruz. Ancak bazen aklımıza gelmeyen özellikler yada unuttuğumuz bazı kolaylıkları sizler sayesinde fark ediyoruz.

    Eğer ki öneriniz kabul görür ve hayata geçirilirse bu fark yaratan kişileri ödüllendireceğiz. Kendilerine altı aylığına Kıdemli Yarbay rütbesini vereceğiz.

    Sizlerden ufak büyük fark etmez tüm önerilerinizi bekliyoruz.

    Bundan önce önerilerde bulunan arkadaşlarda rütbe alamadıysalar başvursunlar değerlendirelim.

    Rütbe umrumda değil ama şu "ekonomi" isminde bir forum açabilirsiniz.
    her yere söyledim kimse dönmedi. dönenlerde tamam dediler. sonra ses yok.
  • Ekonomi forumu sıkıntılı bir forum olacaktır. Birincisi borsa spekülasyonlarına müsait bir ortam ve bunların ağır cezaları var. Bunlardan dolayı hem üyeler hemde biz mağdur duruma düşebiliriz en sonunda açacağız ama bir formül bulmamız gerek bunun için.
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Bahsetiklerinizin çoğu aslında bildirimlere eklenmiş durumda ama dediğiniz gibi belki hepsini bir araya getirsek daha faydalı olabilir.
  • gun kullanıcısına yanıt
    Elbette. Peki Yeni Cevap ve Yeni Konu Takip sistemini yerleştirme hakkındaki düşünceleriniz neler ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Ekonomi forumu sıkıntılı bir forum olacaktır. Birincisi borsa spekülasyonlarına müsait bir ortam ve bunların ağır cezaları var. Bunlardan dolayı hem üyeler hemde biz mağdur duruma düşebiliriz en sonunda açacağız ama bir formül bulmamız gerek bunun için.

    borsa spekülasyonlarından ziyade sadece ekonomi haberlerinin tartışmaları olabilir.
  • DH RESİM diye cevaplama paneline bir buton eklense ve gözat tuşu yordamıyla aynı anda 7 adet simage modunda otomatik resim eklenebilse çok iyi olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1772 -- 25 Temmuz 2013; 21:14:09 >
  • İkinci elde en fazla satılan anakartlar,işlemciler,ekran kartları vs için ana başlıklar açılsa ve o ürünleri satanlar sadece oraya yazsa hem daha derli toplu olur hem de arayan kolayca ulaşabilir
  • Gün bey, sanırım PM sisteminde bir açık buldum. Bununla ilgili Citizen'le irtibada geçtim. Konu budur ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_78487405/tm.htm

    En kısa zamanda düzeltilmesini umuyorum.

    @gun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Britz -- 25 Temmuz 2013; 21:17:41 >
  • Sayfanın en üstüne, daha doğrusu favorilerime ekle butonunun çevresine ve ya bu konudaki kullanıcılar yazısının etrafına bir buton koyulmalı. Bu butona tıkladığımızdaa, bizi bulunduğumuz sayfanın en aşağısına almalı. Tek tıkla sayfanın en altına inmek için bir buton koyulabilir. Aynı şekilde tam tersi, en aşağıya da böyle bir buton koyulup en yukarıya tek tık ile çıkmak için bir buton koyulabilir. Ben şahsen çok kullanıyorum. Klavyede home/end tuşları var. Ama taa klavyede tuşlayana kadar bu butonlara basıp sayfanın en uç köşelerine gidebiliriz kolayca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 25 Temmuz 2013; 21:21:48 >
  • 1)Adminler az olduğunda yada olmadıgında forumda o anlık boşluğu değerlendırene yönelık konuyu ve ıçındekı mesajları admınlerın kontrolune kadar onay beklıyora getırebılıcek Bölüm Yardımcıları olmalı,

    sistem bölüm adminlerinin olmadığı yada forum adminlerinin azaldığı zamanlar adminlerin önceden atadığı kısılerın rütbelerini aktif etmesi gibi bir sistem kurulabilir,

    2)Forumda yıllardır görulen bana göre en büyük eksiklik malesef adminlerin zamanlarının azlığı ve artık bıtkınlık mı denir bilmiyorum,konu içerisindeki kural dışı mesajları sılıp konunun devamlılığını sağlamak yerine malesef konu kapatmaya gidiyor... yine ilk yazımdaki gibi Bölüm Yardımcıları konu ıçerısındek kural dışı mesajları raporlayıp konunun devamlılığını sağlama adına önemli adımlar atılmalı.


    3)Forumdaki kişi bloklama bence çok hatalı, facebooktakı gıbı kişi bloklanınca bırbırlerının yazılarını ,yazdıkları mesajları,konulara mesaj yazıp yazmadıkları vb... görmemelıler

    4)Kişi rütbeleri aktif olmalarına göre renk değiştirmeli

    5)Knight Online bölümü guncelleme yapılmıyor, yeni serverlar aylar öncesi eklenmesine ragmen güncellenmedi.

    Gördükçe yeni mesajlar yazarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 25 Temmuz 2013; 21:44:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Oy olayını tüm forumda açacağız ancak şu an itibari ile çok kullanılmıyor.

    Oy olayı gelecekse sadece konunun ilk mesajına yani konuya yönelik gelmeli. Diğer türlü herkes oy alacağım diye yazar ve forum çöplüğe döner.

    - Mobildeki smileylerin arasına biraz boşluk konulmalı. Eminim çoğu kişi muzdarip oluyordur yanlış smileye bastıktan sonra tek tek silmekten.

    -Smiley demişken smileylerin kodları daha makul bir hâle getirilmeli. Tamam, tamamen :) :P şeklinde olmamalı ama sm=icon_smile.gif gibi uzun da olmamalı. Kendi özelleştirdiği listesinde olmayan bir smileyi kolayca kullanabilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 25 Temmuz 2013; 22:13:09 >
  • Daha önce yazıldımı bilmiyorum

    Şöyle bir sistem olabilir konu açacağımız zaman 1 yada 2 üyenin bu konuyu görmesini istemiyoruz haberdar et butonu gibi böyle bir şey olabilir ve yöneticiler hariç
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Tam anlayamadım önemli konuları ayrıca mı favorilerde listelemek istiyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.