Şimdi Ara

Forum Toplanın Bir İki Şey Yazmak İstiyorum Müsadenizle...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugünlerde içim dolu.Yazınca rahatlıyorum.Hele kim olduğum bilinmeden anonim olarak yazınca daha rahatım.İşallah okursunuz.Okumassanızda canınız sağolsun.



    Hiç bugün yastığa kafanızı koyup düşündünüz mü ? Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu öldü.Herkesin karakterine saygı duyduğu adam öldü.Metin Oktay'ın Baba Hakkı'nın yanına gitti.

    Fakat bütün bir ülke üzüldü.Galatasaray'lısıda Fenerbahçe'liside Beşiktaş'lısıda...

    Hiç sordunuz mu bugün Arda Turan, Volkan Demirel, Yada x oyuncusu Allah göstermesin Vefat etse aynı saygıyı görür mü ?sanmam.

    Arda yaptığı son açıklamalarla bize bile itici geliyor Volkan Emre zaten Fenerbahçe taraftarından başka seveni olmayan futbolcular.

    İbrahim Üzülmez Sabri Sarıoğlu Selçuk Şahin gibi tabiri yerindeyse t. oğlanı olmuş adamları geçersen.Kimse kendi takımından başka oyuncu sevemez hale gelmiş.Her maçta rakibe hakaretler havada uçuşuyor.Tribünlerdeki insanlar takım desteklemeye değil küfür etmeye geliyor.

    Peki neden böyle oluyor ? Neden Arda'dan artık Arda Turan Fan Boyları bile nefret etmeye başlıyor ? neden Türkiye milli maçında skor 3 0 iken herkes Volkan ve Emre'ye küfür ediyor ?


    Şunu demek kolay.2 taraf içinde FB taraftarı Emre Volkan yıldız isimler hele Emre GS'den FB'ye geçince GS'liler çekemedi diyebilir.Diğer taraftarlar ise Emre ve Volkan ve Arda'ya çok çirkefler vs vs diye sıralayabilir.Ama sorun bu değil.

    Metin Oktay Baba Hakkı ve Lefter bu ülkede futbol oynarken FB GS Taraftarı yan yana maç izlerdi.BJK taraftarı ile birlikte.

    Yani bu isimler efsane idi ama taraftarda adam gibi adamdı.


    Che Guevera Futbol etkili bir devrim silahıdır diye boşuna söylemiyor.Ha şuda söyleniyor bir ülkeyi uyutmak mı istiyorsunuz ? onlara bir tane top verin!

    Adamlar bunu yapıyor.Anlatabildim mi anlatacakları mı ?

    Şuan değerlerimizi insan olduğumuzu bizim gerçek insanlar olduğumuzu sadece birileri ölünce anlıyoruz.

    Aynı şehit cenazesinde omuz omuza yürüdüğümüz adamı sırf fenerli beşiktaşlı galatasaraylı diye dövüp bıcaklıyor hatta ölmesine neden oluyoruz.Dizilerde yaşıyoruz.Cemile'nin çektiği sıkıntılar çocuğumuzdan daha değerli oluyor.İt gibi .çalışıp sahip olduğumuz paralarımızla bizim değer yargılarımızı değiştirip FUTBOL ENJEKTE EDİLEN ADAMA 10 LİRALIK FORMAYI 100 liraya veriyorlar alamassan gerçek Galatasaray'lı Fenerli olamıyorsun.Sanki babanın fakir olması senin suçunmuş gibi.20 LİRA MALİYETİ OLMAYAN ADIDAS AYAKKABIYI moda diye bize 200 liraya satıyorlar.Köpek gibi alıyoruz almassan toplumda bir şekilde dışlanıyorsun.Moda hayranı adamın parasını lüks kıyafetle futbol hayranı adamın parasını formayla maçla, dindar adamın parasını cami yardımıyla çalıyorlar...


    Modern kölelik sistemine hoş geldiniz.

    Önce umursamaz bireyler yaratıyorlar.Sonra sizi özgür kılıp size özgür olduğunuzu söylüyorlar.Daha sonra sizi özel hissettirecek şeylerin lüks olduğunu beyninize işliyorlar.

    Ve sonra BİNGO bütün emeklerinizi bu aptal şeylere yatırıyorsunuz.Sağcı solcu diye mahalle arkadaşını kardeşini öldürüyorunuz yanınızdaki insan kalp krizi geçirirken umursamadan yola devam ediyorsunuz...

    Lefter'i sadece ölürken anıyorsunuz Hasan Şaş'ı son maçında anasına bütün küfürleri ederek uğurluyorsunuz.Sadece daha genç diye yargılamadan İbrahim Üzülmez'i Toraman'dan daha fazla yararlanırız diye harcıyorsunuz...

    "Yeni Dünya Düzeni" ne hoş geldiniz...

    Bunun Lefter'in ölümüyle ne alakası var arkadaşım niye yazdın bunu diyen olur muhakkak onun için acıkalyayım.

    Eğer bu içine ettiğiminin sistemi biraz daha bizi içine çekerse Lefter için sadece saygı duruşu durup twitter facebook tarafından "Unutulmadın Lefter" yazan insanlar belkide Arda Turan Emre Belezoğlu İbrahim üzülmez öldüğünde sevinir hale gelecek...Onun için gözünüzü açın istiyorum sadece.


    Tüm Fenerbahçe camiasının başı sağolsun işallah yazdıklarımdan 1 2 kişi ne yazmak istediğimi anlamıştır da tribünlerde rakip takım taraftarının annesine küfür edilmez kötü oynayan oyuncusunu yuhlamaz...

    Hadi kalın sağlıcakla...



  • Her bir kelimesine katılıyorum harika bir yazı olmuş eline sağlık
  • özet geciyorum: marka ayakkabi almayin diyor.
  • Elestirecegim tek yönü biraz uzun olması. Eline sağlık.
  • Bu yazdıkların bu saatten sonra düzelmesi imkansız ülke genelinde beyni boş amaçsız günlük yaşayan insanlar yetişiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

    özet geciyorum: marka ayakkabi almayin diyor.

    özet geciyorum arkadasın iq'su insan sınırlarını zorluyor.
  • müthiş bir yazı yüreğine sağlık
    hissettiklerimi yazmışsın teşekkürler
  • İlluminati işi bunlar,ciddiyim ve gerçekler..
  • Şimdiye kadar futbol bölümünde okuduğum en anlamlı yazı buydu. Her harfine katılıyorum. Sana bir sorum olucak. Chuck Palahniuk okudun mu hiç?
  • Güzel yazı olmuş tebrik ederim. Her kelimesine katılıyorum.
  • Futbol konusunda katılmıyorum ama diğer yazdıkların çok doğru
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

    özet geciyorum: marka ayakkabi almayin diyor.

    Allah razı olsun kardeş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Night Stalker

    Şimdiye kadar futbol bölümünde okuduğum en anlamlı yazı buydu. Her harfine katılıyorum. Sana bir sorum olucak. Chuck Palahniuk okudun mu hiç?

    Chuch Palahniuk... bütün kitaplarını okudum. (Dövüş Kulübü' nü 3 kere)

    Eğer son yıllarda epey konuşulan illuminati muhabbetlerinin gerçekliği varsa, bu adamın başına birşey gelmesinden korkuyorum
  • Kendi adima tesekkur ediyorum yazdiklariniz icin. Haklisiniz, hem de sonuna kadar.
  • Anlaşılan işimize gelmemiş yazılanlar . Konu rağbet görmemiş .
  • Öncelikle okuyan okumayan herkese teşekkürler...

    Sonra sırayla cevaplayayım.

    Chuch Palahniuk'un kitaplarını okuyamadım ama ilk maaşımı alınca alacağım bir kitabını...

    bluecancan arkadaşım saygı duyarım görüşüne fakat gerçekten futboluda üstümüze yapıştırıyorlar ve çıkartmamıza izin vermiyorlar...

    En basitinden Lefter'in vefatında bile Metin Oktay daha büyüktü Lefter daha büyüktü diye tartışma çıkartanlar var.Mantıklı düşünen adam bunu yapmaz.

    Onu geçtim kendi efsanesinin cenazesine saygı gösterir başbakanı yuhalamaz...

    tgezer

    Arkadaşım dediğin doğru bazılarının işine gelmiyor ama malesef asıl sorunumuzda burada okumuyoruz...

    Şu konuyu 100 kişi tıkladıysa en az 70i uzun diye kapatmıştır okumadan...
  • Fenerbahçeyi gündeme taşıyarak ergenekonu unutturdular topladılar adamları içeriye daha suçları ispat edilmeden teror orgutu kurmaktan sonrada unutturdular herkese.

    şimdi başbuğ içeride , içerideki komutanlardan 3-5 i birde başbuğ u dahil et bunlar isteseydi çoktan darbe olmuştu.

    konuyu açsak uzarda uzar, teror örgütü mecliste ahkam kesiyor şehirde cirit atıyor ülkeyi bölüyor ama içeriye toplananlar hükümet karşıtları hep ve bizim halkımızda hala ampulu yakma derdinde.

    işte böyle bir ortamda fenerbahçe ve şike davası bir çok pisliğin üstünü örttü ve örtmeyede devam edecek,

    yarın yine gündeme bir bomba düşürür operasyonlarına devam ederler, bizlerde burda kim şike yaptı kim yapmadı diye muhabbete girer sonucu çoktan belli olan ama gündemi değiştirmek için uygun zamanı bekleyenlerin oyuncağı oluruz.

    kim ne derse desin futbol bitmiştir.
  • Aslında futbol hakkında yazdıklarınıda doğru buldum ama bunun değişimin üstünde küçük bir paya sahip olduğunu düşünüyorum Bence değişimi asıl getiren şeyler teknoloji ve paranın futbol üzerinde artan etkisi
  • İyi güzel de kaptal "Anlatabildim mi anlatacakları mı ? " ne demek?
  • Bu dediklerinin ana sebebi şudur.

    BEŞ PARA ETMEYEN LİGİMİZİN VE AVRUPAYA GÖRE NORMALİN AZ BİR ALTINDA YETENEKTE SAYILAN FUTBOLCUMUZUN GERÇEK DEĞERİNDEN 10 KAT DAHA POHPOHLANARAK DEĞERLİ DÖSTERİLMESİ

    Türkiye futbol sektöründe dönen para 1 milyar doları aşıyor.Yerli ya da yabancı farketmez , yurtdışında kadroya bile alınmayacak futbolcuya milyon dolar paralar ödeniyor.
    Suudi Prenslerinin ya da Amerikadaki bir işadamının kurduğu yapay takımların , futbol hayatlarının son demlerini geçiren eski yıldız futbolcu transfer etmesi gibi transferler yapan bir ülke haline geldiğimizi ne zaman farkedeceğiz.
    Ispanyayı Avrupa Şampiyonu yaptı diye ülkemizi zerre tanımayan Luis Aragoneze ödenen milyon dolarlar , sadece oynadığı takım sayesinde gol atabilip aslında o kadar yetenekli olmayan Guizaya ödenen milyon dolarlar.Aynı aragonez gibi Türkiyeyle alakası olmayan Del bosque'ye kaptırılan paralar .... Futbolu bitmiş bir Guti'ye BJK'yi tercih etti diye inönü de ne kadar aciz olduğumuzu kanıtlarcasına tören düzenlenmesi... Avrupada milletin bıktığı , kız gibi kapris yapan Anelkaya kaç para ödedi FB biliyor musunuz ?
    Sadece oturup konuşarak ve sırf para için her türlü şaklabanlığı yapan spor yorumcusu denen insanlar ve Spordan başka herşeyin konuşulduğu sözde spor programları ... Böyle insanlar ara sıra takımlarda ciddi görevlerde bile bulunabiliyo !
    Kameranın karşısında oturup pis pis gülüp topu topu iki cümle kurarak haftalık 20 milyar para kazanmayı ben de allah kerim.Salak mıyım ben sahada deli gibi koşup ondan bundan tekme yiyeceğim di mi Sergen bey ?
    Hagi galatasaraydan toplamda 6 milyon dolar para almıştır arkadaşlar o kadar yılda bilen var mı !
    Böyle bir ortamda yani "para için herşey mübahdır" diye düşünülen ortamda ne saygı kalır , ne birlik olur.Herkes herkezi satar.Adına da profesyonellik denilerek kılıf bulunur.
    Yurtdışında bizim lige Papua Yeni Gine ligi diyorlar şu anda ! Bir kereliğine küme düşme kaldırılsınmış !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.