Şimdi Ara

Forum Niteliksizleşiyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli forum yöneticileri, bu soru bana ait değil. Ancak defalarca kez insanlarda DH Forum hakkında bu tarz yorumlar duydum. Bende uzun süredir girmiyordum foruma. Girip bakmak istedim ancak garip olaylarla karşılaştım. Eskiden donanım, elektronik, yazılım gibi konulara dakikada 3 er 5 er cevap gelirdi, şu anda bu gibi nitelikli konulara en son 12 saat 1 gün 5 gün gibi sürelerdir cevap gelmemiş. Ancak siyaset ile ilgili konulara saniyeler içinde yeni cevaplar geliyor. Buda düşündürüyor, forum niteliksizleşiyor mu? Lütfen yapılacak birşey varsa gereğini yapın, başka sitelerin DH Forum'un bittiğiyle ilgili yazılar yazmasına engel olalım. Saygılarımla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İnsanların donanım, teknoloji hakkında tartışması için o ürünleri edinebilmesi lazım.



    Ekonomimiz yokuş aşağı gittiği için artık öyle bilgisayar toplamak, her sene telefon değişmek imkansız hale geldi. Buda insanları siyasete, eleştiriye, kavgaya itiyor. Doğal olarak öfkelerini siyaseti eleştirerek atıyorlar, "ülke ve dünya gündemi" bölümü bu yüzden hep popüler artık.
  • İnsanların ilgileri zaman içinde değişebiliyor.
  • Kesinlikle değişmeli zaten. Atıyorum ben geçen yıl yazılımla ilgilenirken bu yıl genetikle ilgileniyor olabilirim bu bizim gelişmemizi sağlar. Ancak off topic tarzı konu başlıkları ilgi alanı olarak sayılmaz. Tamamen muhabbet etme odaklı, eğer konu siyasetse tamamen kavga etme odaklı olurlar büyük çoğunlukla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q7ahg -- 18 Mayıs 2018; 14:8:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Q7ahg

    Kesinlikle değişmeli zaten. Atıyorum ben geçen yıl yazılımla ilgilenirken bu yıl genetikle ilgileniyor olabilirim bu bizim gelişmemizi sağlar. Ancak off topic tarzı konu başlıkları ilgi alanı olarak sayılmaz. Tamamen muhabbet etme odaklı, eğer konu siyasetse tamamen kavga etme odaklı olurlar büyük çoğunlukla.
    İnsanların donanım, teknoloji hakkında tartışması için o ürünleri edinebilmesi lazım.



    Ekonomimiz yokuş aşağı gittiği için artık öyle bilgisayar toplamak, her sene telefon değişmek imkansız hale geldi. Buda insanları siyasete, eleştiriye, kavgaya itiyor. Doğal olarak öfkelerini siyaseti eleştirerek atıyorlar, "ülke ve dünya gündemi" bölümü bu yüzden hep popüler artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar olmuş 4.80, ben teknolojinin nesini konuşabilirim? Eskiden kasa toplardık performans yarıştırırdık. Şimdi bırak kasa toplamayı boş kasa alacak para yok. Sonbaharda 33 lira olan kıymanın kilosu 43 lira olmuş. Ben elimdeki para ile teknoloji mi yiyeyim ne yapayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde yöneticiler kurallara uygun konuları kafalarına göre kaldırıyor felan.
    Böyle devam ederlerse kendi kafalarına sıkarlar, ileride reklamdan para kazanamayacak duruma gelecekler.
  • aslında artık ismi değişmeli :)
    çünkü donanım haber kısmı hobi gibi kaldı
    gerçi oralarda da eskisi gibi gerçekten bilgilendirici cevaplar pek yok ,saçma sapan marka ,firma fanatikliği doğdu
    bir şey soran adamı pişman ediyorlar ,kimisi şu çok güzel diyor ,başka birisi o alınır mı ,o çöpe para verilmez vs. sözlerle soran kişinin kafasını karıştırmaktan öte geçmiyor

    o nedenle bu forumda meşhur bir söz vardır
    dh.de sorarsan hiçbir şey alamazsın :)
  • Niteliksizleşiyor ama bahsettiğin durumla ilgisi yok. Siyasal baskı artık bir çok konunun ötesine geçiyor. Çünkü hem sebep hem de sonuç mevcut.

    Ayrıca donanım konuşabilmek için o donanımları alabilecek veya onlara erişebilecek maddi imkanlara sahip olmak gerekir. Artık üst seviye akıllı telefon almak bile -her türlü ödeme imkanına rağmen- insanları zorlar hale geldi. PC bileşenlerine zaten dokunulmuyor. Bu durumda insanlar donanımların neyini niçin konuşsun?
  • Yeni gelmiş er profili gizli, ilk mesajıyla topic açabiliyor. Açtığı konuda insanları kışkırtmak.

    Forumun kalitesini düşüren en büyük etken bu.

    Erler topic başlatamasın (sadece siyaset ana konularında,yoksa donanım,yardım vs konularında sıkıntı yok.)
    Profili gizli olanlarda topic başlatamasın aynı ana konularda. Bu işin gerçekten cılkı çıktı çöp foruma döndü dh.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.