Şimdi Ara

Forum dışı satıldı ilgi için teşekkürler.Admin lütfen siliniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ürünü 27.02.2016 tarihinde aldım yani daha 1 aylık bile değil.Sıkıldığım ve oynayamadığım için satıyorum.Kesinlikle herşeyi full eksiksiz tertemiz ilk günkü gibi duruyor.Yanında 2 adet bana göre en iyi oyunları veriyorum.Oyunlar The Division ve Battlefield Hardline bu oyunların şuanda ikinci eli bile 250 TL.Kasa yeni model yeni seri olan 1216a 500 gb modelidir yani eski serilerle karıştırmayın.Alana kendi mail hesabıma kayıtlı 3 aylık plusıda yanında hediye edicem yani onun vereceği mail hesabına kaydedicem yani 60 TL de öyle kar edecek alan.Şuanda eski seri paramparça olmuş makinalara 1000-1100 civarı istiyorlar. Ben pazarlıksız hemen satılsın diye fiyatını çok uygun tutuyorum.Cihazda kolda herhangi bir şeyde çizik bulana makinayı hediye ediyorum hatta kutlusunda deforme bile bulana makina hediye sıfır nasıl aldıysan benden de öyle alacaksın diğer türlü para almıyorum.İzmir Yeşilyurt da oturuyorum isteyen gelsin evde bile görebilir.İzmirde elden teslim ederim.Takas aynı ayarda imac air yada pro ile olur başka birşey ile takas olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-321FD3A7A -- 26 Mart 2016; 19:46:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.