Şimdi Ara

Forum admini hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, hesabım çok eski görünmese de, aslında yıllardır aranızda olan bir üyeyim. Bundan önce banlanan hesaplarım oldu ve 2011'den beri bu forumun aktif takipçisiyim.

    Bir konu açılmış, "Onlar kaç ayda alıyor, biz kaç ayda?" diye. Tam da toplum bilinci oluşturabilecek tatta bir konuydu ve Carviser'ın bir videosu referans alınarak açılmıştı. Heyecanla girip yorum yazayım dedim ve bir de ne göreyim? Konu kilitlenmiş. Her zamanki saçmalık işte. Forumun başında kendini bilmezin biri, habire neyi kilitleyip neyi kilitlememesi gerektiğine, neyi silip neyi silmemesi gerektiğine dayanak olmadan karar veriyor. Geçenlerde Mesut Çevik kendi ağzıyla foruma girmediğini çünkü insanların ona küfür edip ceza bile almadıklarını söyledi. Ben bu işi anlamıyorum.

    Forumun başında her kim veya kimler varsa, kafasına göre saltanatını ilan etmiş tiplere benziyorlar. Günü geliyor; küfür, aşağılama, hakaret ve hatta kişisel hak ihlali olsa bile durumu ciddiye almıyorlar, günü geliyor hoşlarına gitmedi diye konu kaldırıyorlar. Hatta geçmişte yanlış yere açılan konuları (kaç sayfalık olursa olsun) taşıma zahmetinde bulunmadan silerlerdi. Hadi konuyu açan yanlış yere açtı, yorumu yazanlar enayi mi ki de silinsin diye yorum yazdılar. Kaç defa, önemli veya merak ettiğim konularda sohbetlere girdiğimde; gelen bildirime tıklayıp konunun silindiğini gördüm sayamam bile.

    Neyse bu tarz konuları kaçıncı açışım onu bile bilmiyorum. En son yıllar önce açtığımda, 9 sayfa boyunca şikayet yağmıştı ve konu silinmişti. Birilerinin bu durumun önüne geçmesi lazım ki, keyfince hareket eden bu kişiler haketmedikleri işlerinden alınsın.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.