Şimdi Ara

Fortnite yapımcısı Epic Games'den Steam’e rakip dijital oyun mağazası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Örneğin Steam'de:

    20 dolarlık indie oyunlar 30-32 TL ($=1.5 - 1.6 TL),
    40 dolarlık oyun 60 TL ($=1.5 TL) [Witcher 3, Dying Light falan],
    60 dolarlık oyun 180-200 TL ($= 3.0 - 3.3 TL) [DB FighterZ, Dark Souls III, Nier Automata falan]

    Bilemiyorum bu fiyatlarla kapışabilirler mi. Belki de sırf müşteri çalmak adına hardcore fiyatlandırmayla girebilirler ama Enis mi kim hatırlamıyorum, biri "Epic Store'da dolar 4 TL'den alınacakmış" gibi bir şey demişti. Öyle olursa hiç şans görmüyorum.
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Yazdığın oyunlar eski.



    Valve da artık kendi oyunlarında kuru 5.5dan almaya başladı. Eski oyunlarda nadiren fiyat güncellemesi olduğu için farketmiyoruz ama yavaş yavaş fiyatlar artıyor.



    Tabi yine ucuza çıkan oyunlarda var. Mesela sunset overdrive 20 dolardı 32.5 tlye geldi. Ama ac odisey ise 60 usd/309 tl



    Yani steamde sabit bir kur yok. Eğer epic 3.5-4 arası sabitlerse kuru (şuan öyle gözüküyor) en azından neyin ne fiyattan geleceği belli olır ve illaki bazı oyunlar steamden daha ucuza gelir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic games koklu bir firmadir bu tur bir platformun altindan kalkar gibi geliyor. Steam cogu indie oyunu diger ulkelere nazaran ucuza oynatiyor bize lakin yerel dagiticilar sağolsun bircok aaa oyunun buhari tutmeye basladi. Fiyat politikasinin Türkiye icin nasil isleyecegini bekleyip gorecegiz ote yandan rekabet her zaman tuketicinin lehinedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royal Flush -- 12 Aralık 2018; 6:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    AC'ler Ubisoft oyunları olduğu için listeye dahil etmemek gerek. Ubisoft deyince herkesin bir midesi kalkıyor zaten. UPlay satışlarını düşündükleri için Steam'e avantaj sağlamak istemedikleri görülüyor.

    "Valve da artık" dediğin oyun da sanıyorum Artifact olmalı; bana göre Artifact "online" yapıda ve uygulama içi satın almalar olduğu için Valve böyle bir saçmalık yaptı. Öyle bir saçmalık yaptı ki, ekonomisi en batık ülke Amerikalılarmış gibi 19.99 dolar isterken; ekonomisi dünyanın en güçlü ülkeleriymiş gibi Filipinliden, Hintliden, Rustan, Türkten, Uruguaylı ile Costa Rikalıdan bile 21-22 dolar istiyor.

    Ha bir de anlamadığım bu Ruslar G8 ülkesi olup nasıl oluyor da bizden daha ucuza oyun satın alıyorlar? Durum böyle olunca ben kıllanıyorum. Bizim ülkede haksız rekabetle cebini doldurmak için kendi ülkesinin vatandaşlarını pandikleyen adına da distribütör denen, rekabet kurumlarından cezalar almış mahlukat şirketler var biliyorsunuz. Sözde bu şirketlerin olması vatandaşın faydasına olacağına, belki de hiç olmayıp yok olması daha faydamıza olurmuş gibime geliyor.




  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Csgo nun da fiyatı güncellendi 77 tl oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.