Şimdi Ara

Fortnite toplamda 125 milyon oyuncuya ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde PUBG Corp ile başı belada olan Fortnite buna rağmen oyuncu sayısını arttırmaya devam ediyor. Henüz Android gibi kalabalık bir ekosisteme girmemiş olmasına rağmen oyun önemli bir rakamı geride bıraktı.


     


    Fortnite etkisi


     


    Birinci yılını geride bırakmaya hazırlanan Fortnite aradan geçen zaman içerisinde Windows 10, Xbox One, PS 4, macOS ve iOS platformlarına yayınlandı. Ayrıca global olarak da geniş bir pazara yayıldı.


     


    Ayrıca Bkz.Ark: Survival Evolved mobile geldi

    Beğenilen ve hızlı bir şekilde benimsenen Fortnite bugün itibariyle 125 milyon oyuncu sayısını geride bırakmış durumda. Henüz Android ekosistemi buna dahil değil. Önümüzdeki aylarda erişime açılması beklenen sürüm sayıyı da katlayacaktır.


     


    Gelir anlamında da adeta patlama yapan Fortnite oyununun yaz ayları bitmeden 1 milyar dolar barajını aşması bekleniyor. Oyun aylık gelir rakamlarında da rekorlara imza atmıştı.


     


    Fortnite ayrıca Nintendo Switch konsolu için de duyuruldu. Bununla birlikte PS4 tarafında karakterini geliştirenler Sony politikası yüzünden Nintendo’ya verilerini aktaramıyor. E3 2018 fuarında en çok tartışılan konulardan birisi de bu olmuştu.


     







  • işin gücün milleti kendi sevdiğin şeylere teşvik etmek.Bunun neresi haber niteliğinde ?

  • Türkiye serveri açsınlar başka birşey istemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl rakam yahu. Resmen ülke nüfusu boyutunu aşmış. İşte yeni dünya düzenini anlamak için bu rakamlari iyi irdelemek lazım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.