Şimdi Ara

Forsaken World TR Açılııyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forsaken World client tabanlı MMORPG oyunlarında uzmanlaşmış Perfect World’ün çok uluslu geliştirme ekibi tarafından yaratılmış ilk 3D MMORPG (massively multiplayer online role-playing game) oyunudur. Forsaken World 2010’un Ekim ayında yayınlandığından bu yana sunmuş olduğu benzersiz oyun deneyimi ile Dünya çapında popülerlik kazanmaya devam etemektedir.Ve şu anda Tekrardan Tükiye pazarına girmeye hazırlanıyoruz.Bu yolda tüm MMORPG severleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız saygılarımızla FORSAKEN WORLD TR...
    Facebook adresimizden gerekli bilgi görüş ve önerilerinizi alabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.
    Facebook adresimiz:https://www.facebook.com/ForsakenWorldTurkey/
    Forsaken World TR Açılııyor!







  • 3 vakte kadar açılıyor herhalde 3 gün mü desem 3 ay mı desem 3 yıl mı desem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "benzersiz oyun deneyimi ile Dünya çapında popülerlik kazanmaya devam etemektedir." Bu cümle gerçekten etkili. Ama hangi oyun için söylendiğini anlayamadım.
  • Seneler önce oynardım bu oyunu. Çok keyifli zamanlarım olmuştur güzel oyundu. Perfect worldün tüm oyunları güzeldi jade dynasty vb.
  • Baya iyi oyundu bu zamanında. Böyle donanımhaber de reklamla falan olmaz. Bakın black desert online a türkiye' de on numara reklam yaptılar. Büyük ihtimal private server falan bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 6 Ekim 2018; 22:45:58 >
  • Arkadaşlar oyun Privite server değğildir Aria Game getiriyor oyunuwww.fwmilas.com Tüm hakları hizmet şartları vs hepsi burada yazmakta isterseniz bir göz atın su anda +700 kişi oyunu bekliyor minumumm facebook adresinden görebilirsiniz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.