Şimdi Ara

Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.795
Cevap
19
Favori
71.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Ahahhaha aynen öyle. Ne bal var herifte? Ya şey dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. Sıralamanın süresi dolmasina rağmen, ham araçtan inmedi. Max kaza yapınca indi. Neden acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Pit stop zorunluluğu var mı bilmiyorum, ama lastiklerin yarışı tamamlayabileceği konuşuluyor. Tabi net değil, fısıltı gazetesi.
    Umarım vites kutusunda bir şey yoktur. Yarın o kapışmayı görmek istiyorum çünkü.
    Max’e gelirsek, tecrübesizler tehlikelidir. Gözü karadır. Siz bunu el titremek olarak yorumlarsınız, biz gereksiz cesaret. Tecrübesizler hata yapar, tecrübeliler de pislik yapar. Schumacher villeneuve gibi, coulthard’ın ayağını gazdan çekerek sebep olduğu iki olay gibi. 2021 Silverstone üzerine çok konuşuldu, çok fazla yoruma gerek yok, ben resen yapılmış bir temas olarak görmüyorum. Ki Max’ten değil, Ham’den bekliyorum yarın hamle.
    Düzenlemeden önce okudum yorumunuzu. Şuna katılıyorum; Max ve Leclerc en tehlikeli iki pilot griddeki. Sürücü karakteristikleri sonucu her şey beklenebilir bunlardan, ama pislik için daha yolları var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Pıt stop zorunlu en 1 adet, farklı lastik takmak zorundalar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

    Maalesef, iki farklı lastikle yarışmak durumundalar. Bu pistte sakat bir pist olduğu için, tepedeki isimler her halükarda pit zorunluluğu olmasa dahi (ki var) pit yapmak zorunda kalırlar. Aksi takdirde 13 gün önce Katar'daki lastik patlamaları vb. durumların yaşanması muhtemel, her lastiğin yaklaşık %70 maksimum ömrü var zaten. Bir noktadan sonra, kauçuk bitiyor.


    Siz Ver'i destekliyorsunuz ben ise Ham'i, evet, güzel bir yarış olsun diyelim. Bana göre ilk defa şampiyonluk yaşayacak birinin altında kaldığı "çaylak" psikolojisi yani baskı var ve bu ona şampiyonluğa mal olabilir.


    El titremesi derken, korkak olduğunu değil, fazla kontrolsüz olmasına yormuştum.


    Yarın ki yarışında çok su kaldıracağını düşünüyorum. Pit stratejileri sonrası sarı bayraklar, güvenlik araçları vb. olaylar yaşanırsa ki olması muhtemel, sıralama çok farklı olabilir.


    Ben her ikisinden de hamle beklemiyorum, yani kasıtla hamle yapan, şampiyonluğunu yakar. Hamilton 14 sezondur yarışan bir pilot bu hataya düşmeyecektir. Max'in de yapacağına inanmıyorum, puan silmeye varan cezalar çıkması çok mümkün.

  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt

    Adam harbiden inmedi araçtan. O benim de dikkatimi çekti hocam ama bilmiyorum.

  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Ben Ferrari taraftarıyım, yine bir 20 sene şampiyon olamasa da, yine Ferrariyi desteklerim. Zaten Fenerbahçeliyim de, kaderimiz diyelim
    Ama Alonso gibi kahramanlık yapmasını istiyorum Max’in. Hegemonya sevmem. Schumi efsanesine son vermesi kahramancaydı bana göre, o kadarı da efsane olmasına yeter. Ham hegemonyasına son verilmesini de desteklerim. Umarım dediğiniz gibi güzel bir yarış olur.
    Max’in zorunda kalırsa her şeyi yapabileceğini biliyoruz zaten. Falet Ham hamle yapsa bile, yine şampiyon olur. İnsanların bu kadar başarıya rağmen, Mercedes’e olan antipatisi bu sebepten. Keşke dediğiniz gibi olsa.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

    Size bir Ferrari nasip olsun diyelim hocam :) Öylesi daha iyi, 30 sene de şamp olmasa da olur :)


    Max şampiyon olur zaten, ama bu sezon ama gelecek sezon ama başka sezon. En az HAM kadar yetenekli olduğunu ispat etmiş bir pilot. Yaşı da genç.


    Alonso'yu Mclaren-Mercedes döneminde yaptığı şantaj ve iş çevirmelerinden dolayı sevmiyorum. Ama bu onunda yeteneğini yok sayamaz. Ama bir Schumi ya da HAM ile kıyaslanabilecek biri olamaz hatta buna Vettel ile bile. Şahsi düşüncem.


    Hamilton'da eninde sonunda geçilecek ama bu sezon ama gelecek sezon ama 3 sezon sonra adam zaten 40'ına dayandı. Fiziksel olarak kaldıramaz bir noktadan sonra. Her şeyin bir vâdesi var, nihayetinde.


    Her sezon, her yarış olmasa da takip ederim, bu sezon pandemi etkisiyle de haftasonları fırsat buldukça praktisleri bile takip eder oldum.


    Dediğimiz gibi her şeyden evvel adilce olsun, türlüsü zaten hevesi kaçırıyor. Ham olaylı şaibeli bir galibiyet almasın da ne olursa olsun, adil olsun. HAM fanı olarak HAM 8. kez şamp olsa adama ne, bize ne? :) Adam zaten kendi kariyerini yazmış, efsane de olmuş. En fazla Schumi'den 1 fazla kupası olur. Bu sezon Max olmasa, antrenman gibi takılır 1.olurdu zaten. Böylesi, bir seyir zevki veriyor en azından. Her sezon böyle olmasını da F1 sevenler olarak isteriz. Keza, şaibeli bir şekilde, Verstappen'in şamp olması da bir anlam ifade etmez. Ona gölge düşürür ve kariyerini olumsuz etkiler.


    İyi seyirler size şimdiden :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 5 Aralık 2021; 1:20:7 >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    pilotun hirsi otomobile ekstra yere basma gucumu veriyor,yahut +10 beygir.

    futbolcu hirsli olur anlarim.daha fazla kosarak teknik eksikligini kapatir,ama en nihayetinde insandaki hirs otomobile ne yonde bir katmadeger verebilirki.

    hamilton korkarak akillilik etmis o zaman ne diyelim🤔

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Ya tam aglak bu adam ciddiyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt

    Hocam ağlak olduğu yıllar önce belliydi. Nefret ediyorum bu adamdan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralama turlarını izleyemedim, YouTube'dan özete baktım ama gerçekten Verstappen resmen iki morla geliyormuş yazık etmiş tura. Son yıllardaki en müthiş turlardan biri olacaktı büyük ihtimalle kendisinin kariyer pole'ü bile olabilirmiş. Pist kazalara oldukça gebe bir pist ama. Yarın her şey olabilir yarışta hiçbir şeyin garantisi yok. Şahsen şu sıralama Abu Dhabi'de olsa direk yarışı koşmaya gerek bile yok derdim ama dediğim gibi bu pistte her şey mümkün. Bir iki kaza ve güvenlik aracına bakar her şey.


    Şaka maka pist hata yapanı affetmiyor. Sainz'de Q3'e kalamamış. Leclerc yine acayip bir tur atmış dün arabayı dağıtmasına rağmen. P4 muazzam iş.


    Max için de son şans zaten. Bu yarışta şampiyon belli olur çok net.

  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam, şu F1 de sevmediğim 2 pilot var. Biri ham, diğeri alonso. Oldum olası sevmemisimdir ikisini de. Ham.asiri duygu sömürüsü yapıp, insanları manipüle ediyor. Alonsonun geçmişte yaptıkları...
    Bıraksalar da gençlerin onu açılsa artık...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

    Sizin gibi şöyle boş yorum yapan insanlara cidden yorum yapasım gelmiyor. Aç da bi onboard görüntülerini izle nasıl zorladığını izle. Hamilton birkaç viraj 6. Viteste ilerlerken verstappen çok zorlayıp 7. Vitese atmış ve 10-15 km daha hızlıydı. Boş boş yorum yapmayı bir bırakın artık.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Mercedes fanlarına laf anlatmaya çalışarak boşa vakit kaybediyorsunuz. Onlar zannediyor ki biz Schumacher’i de zamanında 7 şampiyonluk aldığı için sevdik, karşısındaki Hakkinen’e, Coulthard’a sadece rakamlardan dolayı saygı duyduk. Senna’nın yarış görüntüleri halen şampiyon olduğu için gösteriliyor, o birkaç şampiyonluğu almasa kimse hatırlamayacaktı zannediyorlar. Lauda’nın filmi sadece şampiyonluk hikayesi için çekildi diye düşünüyorlardır.

    Dün Max hayatımda izlediğim en estetik sürüşü yaparken Alonso röportaj veriyor, tepkilerine bakar mısınız?

    https://www.instagram.com/f1/p/CXE_pgeIuaI/

    Şu tur atılırken bizim duyduğumuz heyecanı asla anlamayacaklar. Onun için gerçekten kendinizi yormayın.

    Gerçi tüm Mercedes fanları demeyelim, sanki Toto Wolff bile bir anlığına böyle mükemmel bir turun çarpmayla sonlanmasına üzüldü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 5 Aralık 2021; 15:13:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    yasinizi ogrenebilirmiyim beyefendi?

    "Hamilton birkaç viraj 6. Viteste ilerlerken verstappen çok zorlayıp 7. Vitese atmış ve 10-15 km daha hızlıydı."

    belkide verstapen in sanzumaninda disli oranlari daha kisadir.bu olamazmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 5 Aralık 2021; 14:29:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

    Şanzuman dişli oranıyla alakası yok. Adam antrenman turlarında q1 ve q2’de 6. Viteste gidiyordu. Sadece o an risk aldı 7. Vitese attı. İzlemeden yorum yapmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Hocam toto wolf muhtemelen rb hala bizden hızlı diye kafasını salladı  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaza sonrasi max in sanzumaninda problem yokmus.bu aksam bottas bir cilginlik yapip aradan max liderlige oturur gibi.eglenceli bir yaris olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.