Şimdi Ara

FORMULA 1 2019 Sezonu Bitti | Hamilton ve Mercedes Şampiyon! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
704
Cevap
14
Favori
24.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mercedes ambargoyu koydu bu sene .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mercedes'e uygun lastik koyarlarsa tabii koyar ambargoyu. Diğer takımların hepsi lastiklerle sorun yaşarken lastiklerin en iyi çalıştığı ve uyduğu araç Mercedes.

    Pilotlar telsizlerden lastik şikayet etmekle meşguller.
  • adamı pitte bekletmek nasıl bir amatörlüktür ki kantara bile aracı lastiklerden iterek götürdüler, takımda var bir şeyler.
  • quote:

    Leclerc ise Ferrari’nin stratejisini sorgulamaya devam ediyor.

    “Takıma sordum ve bana verdikleri cevap ‘yeterli olacak’ dediler.”

    “Onlara ‘bir kez daha çıkmamız gerekmez mi?’ diye sordum. Ama gerçekçi bir cevap alamadım. Bilmiyorum. Detaylı bir şekilde konuyla ilgili açıklama almadım, ki bunu söylemek oldukça zor olsa gerek.”

    “Çok fazla zamanımız vardı. Tartı bizim için problem yaratmadı. Tekrar piste çıkmak için yeterli yakıtımız bulunuyordu sadece lastikleri değiştirmemiz gerekiyordu. Yani bunların hiç biri benim problemim değil.”


    Her geçen haftasonu Ferrari bizi şaşırtmaya devam ediyor. Ferrari' de bunun sebebi nedir? Takımda lider-otorite eksikliğimi var? Bu kadar amatör hatalar nasıl yapılabiliyor? Bu kadar kötü risk yönetimi nasıl yapılabilir? Ferrari'yi oyuncak ettiler ellerinde.




  • Adam arabadan iniyo röportaj veriyor. Bana cok sacma geliyor bu durum. 80lerde ulkemizdeki futbol maci sirasinda muhabirin sahaya atlamasi gibi. Eskiden basin toplantisi olmuyor muydu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serhan Acar: "Vettel prensesi bulunca ikinci kez öpüyor."
  • Hamilton'ın yarışın bitimine 30 tur kala lastikler konusunda sızlanmaya başlamasını, "Yarışı bu şekilde bitiremem, arkadakileri tutamam" tarzında ki telsiz konuşmalarına inanmadınız umarım. Bu her zaman Hamilton ve Mercedes cephesinin yaptığı bir şey.

    Hala neden burada yarış düzenlendiğini anlayamıyorum. Çok görkemli, çok ihtişamlı bir pist olması doğru düzgün pist üstünde geçiş yapılamayan ancak gridin en hızlı otomobillerinin, en yavaşları geçebileceği seyir zevki açısından takvimin en kötü pisti olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Geçen sene pit stoptan sonra motor sorunu yaşamasına rağmen kazanan Ricciardo olmuştu, bu sene de tam 65 tur orta hamurlarla yarışı bitiren, arkadakilere oranla lastik dezavantajını her tur yaklaşık 2 sn daha yavaş tur atarak gidermeye çalışan Hamilton kazandı. Bu 65 tur boyunca Hamilton'a karşı pist koşullarından ötürü doğru düzgün bir atak bile göremedik.

    Leclerc'in gerilerden başlaması yarışa heyecan katabilir diye bekledik, nitekim yarışın başlarında beklentilerimizi de karşılıyordu Leclerc. Hatta Grosjean'a harika bir atak da yapmıştı. Sonra Hulkenberg'in pozisyonunu savunmak adına bu kadar agresif olmasına anlam veremedim. Sonuçta Ferrari tur başına neredeyse Renault'tan 2 sn'ye kadar hızlıydı burada. Hulkenberg temasından sonra patlayan sağ arka lastiğin tabana ciddi bir hasar vermesi ile Leclerc'in yarışı bitti ve biz de yarışa bir nebze heyecan getirecek atakları görme şansından olduk.

    Son olarak, güvenlik aracındna sonra gelen pit stoplarda Bottas'ın Verstappen ve Vettel'i bilerek yavaşlatıp Mercedes'in çifte pit stop yapılmasına neden inceleme getirilmediğini anlayamadım. Normal şartlar altında güvenlik aracı periyodunda öndeki otomobilin arayı bu kadar açmasına ceza çıkmalıydı




  • Leclerc lastik patlatınca bıraktım yarışı izlemeyi. Her sene araçlar geliştiriliyor, tur zamanları aşağıya geliyor. Hız ve teknoloji daha ön planda oluyor ama Monaco gibi pistlerde yarış izlemek gerçekten eziyet. O zaman neden bu kadar gelişim yapılıyor. Artık daha hıza dayalı, daha fazla geçişlerin yapılabileceği pistlerde yarışlar düzenlenmeli, bu tarzda pistler yapılmalı. Yoksa F1 giderek popülaritesini kaybedecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roberto Baggio

    Leclerc lastik patlatınca bıraktım yarışı izlemeyi. Her sene araçlar geliştiriliyor, tur zamanları aşağıya geliyor. Hız ve teknoloji daha ön planda oluyor ama Monaco gibi pistlerde yarış izlemek gerçekten eziyet. O zaman neden bu kadar gelişim yapılıyor. Artık daha hıza dayalı, daha fazla geçişlerin yapılabileceği pistlerde yarışlar düzenlenmeli, bu tarzda pistler yapılmalı. Yoksa F1 giderek popülaritesini kaybedecektir.
    Zenginler için yapılan yarıştır. Yarış severler içinse işkencedir.
  • konu güncellensin
  • FORMULA 1 2019 Sezonu Bitti | Hamilton ve Mercedes Şampiyon!

    Mercedes gardaşım insan mıyız ?

    adamlar 1.14 lük pistte 1 saniye fark attılar 1. antrenman seansında şaka mı bu ya

    Ferrari nal toplamaya devam




  • Kanada GP Seans ve TV Yayın Saatleri

    🗓️7 Haziran Cuma
    ⏰17:00 1.Antrenmanlar📺Sky TV
    ⏰21:00 2.Antrenmanlar📺Sky TV

    🗓️8 Haziran Cumartesi
    🎙Serhan Acar
    ⏰18:00 3.Antrenmanlar📺S Sport
    ⏰21:00 Sıralama Turları📺S Sport

    🗓️9 Haziran Pazar
    ⏰21:10 Yarış📺S Sport


    Yayın akışı

    Kaynak :https://twitter.com/F1tutkumuz/status/1136891477315981312
  • Ferrari yarışa iyi başladı. :D
  • ah ulan vettel sana çok şey demek istiyorum ama olmuyor ah ah
  • Gereksiz bir ceza verildi şuan anlam veremiyorum.
  • Vettel'in son hareketi...

    Ceza ağır oldu. Olayın gerçekleştiği yer pistine en dar noktalarından birisi. Vettel'in gerçekten de gidecek bir yeri yoktu. Bu olayda roller farklı olsa Hamilton'a ceza gelmeyeceği bilmek insanı daha da sinirlendiriyor ve cezanın haksızlığını bir kat daha arttırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 9 Haziran 2019; 23:2:27 >
  • eğer bu ceza sebastianın hakkıysa



    bu harekete pitten geçme verilmeli.

    Çok saçma orada ceza verilmesi.

    Vettel agresif çocuk o 2. lik tabelasını Hamiltonun aracının önüne koydun ya. Kalbimi kazandın be gene. Kral

    Sanırım Hamilton'u yuhladı seyirci ? Yoksa ben mi yanlış anladım




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.