Şimdi Ara

Formix Köpek Maması İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Formix kuzu etli 15 kglık köpek maması şu an fiyat olarak en uygun bu sitede. Enucuzpet.com yeni bir sitede reklam amaçlı yapılmış bir kampanya.Düşünen varsa kaçırmasın.

    http://www.enucuzpet.com/Formix-Kuzu-Etli-Yetiskin-Kopek-Mamasi,PR-69613.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • belli sitlerde 40-45 liraya 15kglik çeşitli köpek mamaları bulunabiliyor bu markanın bir avantajı var mıdır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖLÜCÜ -- 25 Mart 2017; 0:0:50 >
  • ÖLÜCÜ kullanıcısına yanıt
    Yerli bir marka Carrefour,Bauhaus , Tekzen gibi yerlerde satılıyor.Teyzemin köpeği için kullanıyoruz.Uygun fiyatlı bir ürün aynı zamanda kaliteli de.Ama köpek sahipleri bilir köpekler her mamayı sevmeyebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce Carrefour'dan 85 TL'ye alıyordum kuzu etlisini, mesajım bulunsun düşünebilirim. Merak edenler için söyleyeyim Royal Canin ve N&D ayarında değil ama f/p ürünü diyebilirim. Bir de mamayı başta karıştırarak verin. Ben direkt verdiğimde benimki yemedi, alışması bir süre aldı. O yüzden ilk kez veriyorsanız eski mamasıyla karıştırarak verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çer çöp...



    Bu ce benzeri mamalarla köpek besleyenler ilerde veteriner hekimlere yüksek meblağlar ödeyebilir.



    Kullanılan hammaddeler kesim hayvanlarının artıklarıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi marka mama verilmemeli denirse ilk 5 de kesin yer alacak markayı nasıl f/p olarak değerlendirebiliyorsunuz anlamıyorum.Mamaları değerlendirirken en basitinden yem katkı maddelerinin değerlerine,protein oranına ve mamanın yüzde kaçının hayvansal kaynaklı olduğuna bakarsanız piyasanın yüzse 90 ının direk çer çöp olduğunu görürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokak köpeklerine verilebilir ama kendi köpeğine böyle mamaları veren hayvanın ömründen çalıyordur. Bu şekilde bilinçsiz hayvan bakmayalım lütfen. Bir hayvanı sahipleniyorsanız artık o canlı size muhtaçtır, bu büyük sorumluluğun farkına varalım.

    Biz nasıl sokaktaki 1 liralık martı etinden yapılan dönerleri yemiyorsak hayvan dostumuzada böyle zararlı yiyecekler vermeyelim.
  • Merhaba,

    Carrefour'da da aynı fiyat ve 1+1 kampanyası mevcuttu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 26 Mart 2017; 3:9:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokak köpeklerine dahi verilmeyecek kadar kalitesiz bir marka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı veteriner olan arkadaşlar nasıl f/p ürünü olduğunu sormuş. Cevaplayayım ben bu mamadan önce N&D kullanıyordum, paranız varsa iyi bir mama. Maddi durumum bozulduğu için daha uygun fiyatlı bir mama istedim veterinerimden. Verdiği ürünün fiyatı o kadar düşük olmamasına rağmen köpeğimde kaşıntı, tüy dökme gibi problemler yarattı. Daha yüksek fiyatlı bir mama satarak, daha fazla kar elde etmeye çalışan ve köpeğimin sağlığından çok kendi cebini düşünen bir veterinerle çalışmak istemedim.

    Bu arada ben veteriner olsam ve cebimi düşünsem ben de Royal Canin, N&D vb. pahalı ithal mama reklamı yapardım. Çünkü cebimi daha iyi dolduruyor. Diğer markaları tanımadan kalitesiz bir marka diye aşağılıyorlar neden? Çünkü ucuz mamalar diğerleri kadar kar getirmiyor. Adama diyorum: "Temizmama var, hocam şu ürün var, formix var, arkadaşım memnun böyle bir marka var." adını duymadığı, bilmediği markayı direkt kötülüyor adam.

    Ben bu forumda yazmama kararı almıştım ve ne kadar iyi yaptığımı görüyorum. Bir ürün hakkında bilgi sahibi olmadan, üzerine düşünmeden, deneyimlemeden yorum yapıyorlar. Kendi deneyimlerimi paylaşayım diyordum, ona da gerek yok. Kategori fark etmeksizin her konuda adamın bilgisi olmasa da bir fikri var. Bu boş öz güvenin kaynağını gerçekten merak ediyorum.




  • sokak beslemesi için alınabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.