Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

formdan gelen resmi kaydediyorum boş cıkıyor

1
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Yazılım Geliştirme >> PHP / CGI >> formdan gelen resmi kaydediyorum boş cıkıyor
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Yüzbaşı
    782 Mesaj
    merhaba bi kod var formdan gelen resmi kaydetmek için fakat boş kaydetiyor.sadece ismi cıkıyor
    yazı kutucuğunu if işlemi için oluşturdum.bide onla uğraşmıyım dedim

    <span><</span>?php 
    echo'<span><</span>form action="" method="post" enctype="multipart/form-data" name="upload" id="upload"<span>></span>
    <span><</span>input type="file" name="resim" id="resim" /<span>></span>
    <span><</span>input type="text" name="yazi" id="yazi"<span>></span>
    <span><</span>input type="submit" name="yukle" id="yukle" value="yukle" /<span>></span>
    <span><</span>/form<span>></span>';
    if(isset($_POST['yazi'])){
    echo"girdi";
    $yazi=$_POST['yazi']; // yazıyı aldık
    $resim2=$_FILES['resim']; //resmi aldık
    $resimadi=$_FILES['resim']['name']; //resmin isimini aldık.
    $resimyol=$_FILES['resim']['tmp_name'];
    $dizin="../upload3/resimler/$resimadi";
    //move_uploaded_file("$resimyol","$dizin");
    copy("$resimyol","$dizin");//bir üst satırda aynı sonucu veriyor

    }
    ?<span>></span>



    |
    |
    _____________________________




  • Yüzbaşı
    782 Mesaj
    yukarı
    |
    |
    _____________________________
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
e-ticaret
Paykasa
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
Lastik Fiyatları
üniversite
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

DHBR1
0,143
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.