Şimdi Ara

Formattan sonra standart vga grafik bağdaştırıcı sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün format atayım dedim format düzgün geçmedi dedim heralde gidiyor makina neyse formatı öyle böyle geçti şimdi ekran kartı güncelleyemiyorum normalde nvidia direk model falan gelirdi güncellerdik şimdi aygıt yöneticisine giriyorum standart vga bağdaştırıcısı diye gözüküyor sonra nvidia sitesine giriyorum orada da başarısız oluyor sürücüyü bulamıyor ne yapıcam ekranda abuk subuk bir çözünürlükte kaldı kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakirİnsan -- 18 Ağustos 2015; 23:27:14 >

• Format atmadan önce sürücülerini backupledin mi etmediysen hem sürücüleri araması zor ve sürücüyü yüklemek için yine başka bir sürücü lazım oluyo bazen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suradel006

Format atmadan önce sürücülerini backupledin mi etmediysen hem sürücüleri araması zor ve sürücüyü yüklemek için yine başka bir sürücü lazım oluyo bazen

malesef yapmadim ama normalde bu kadar ugrastirmazdi yani ilk kez yapmiyorum..o degil ekran karti modelini buldum surucusunu indirdim ama onuda kabul etmiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakirİnsan -- 19 Ağustos 2015; 11:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format nasıl düzgün geçmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Format nasıl düzgün geçmedi?

Formata girerken kendini resetliyordu (yanlış anlamayın bu işlemlerin arasında formatın kendinden olan yeniden başlatma değil) bildiğin güç kesiliyor gibi daha sonra formata en baştan giriyordu
  • sorun devam ediyor mu ? eğer anakartında onboard grafik bağdaştırıcı yada başka bir ekran kartın varsa onlardan birini takıp kontrol et hatta formatı yeniden atmayı deneyi aynı şeyi yapacak mı ? benzer bir durum benimde başıma gelmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.