Şimdi Ara

Formatta Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xp Format atıyorum mavi ekranda bu hata geliyor

Bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar görememesi için kapatıldı. bilgisayarınızda virus kontrolu yapın yeni yüklenen sabit diskleri veya sabit disk denetleyicileri kaldırın. sabit disklerınızın duzgun yapılandırılmıs ve sonlandırılmıs oldugunu denetleyınız. CHKDSK /F komutunu çalıstırarak sabit diskete bozulma olup olmadıgını denetleyın ve sonra bilgisayarınızı yeniden baslatınız.

Teknik bilgiler :

*** STOP : 0x0000007B (0XF78D2S24, 0XC0000034 , 0X000000000 , 0X00000000 )

• Bilgisayarı aç disk yönetiminden biçimlendir öyle format atmayı dene. olmazsa farklı format cd si dene
  • buradada yararlı bilgiler var http://support.microsoft.com/kb/324103
  • tam olarak anlaadım nasıl biçimlendırcem ayrıca 3 adet denedım hepsınde aynı sorunu veriyor farklı cdler hepsıde
  • o sitede çözüm nerde yazıyor bulamadımda ?
  • Disk Yönetimi'ni başlatmak için:

Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın, compmgmt.msc yazın ve Tamam'ı tıklatın.
    Konsol ağacında, Disk Yönetimi'ni tıklatın. Disk Yönetimi penceresi görüntülenir. Diskleriniz ve disk birimleriniz, grafik ve liste görünümlerinde görüntülenir. Pencerenin üst ve alt bölmelerinde disklerinizin ve disk birimlerinizin görüntülenme biçimini özelleştirmek için, Görünüm menüsünde Üst veya Alt öğesinin üzerine gidin ve kullanmak istediğiniz görünümü tıklatın.

Bir disk bölümü, mantıksal sürücü veya temel disk birimini biçimlendirmek için:
    Disk Yönetimi penceresinde, biçimlendirmek istediğiniz disk bölümünü veya mantıksal sürücüyü sağ tıklatın ve Biçimlendir'i tıklatın.
    Biçimlendirme iletişim kutusunda, Birim etiketi kutusuna birimin adını yazın. Bu, isteğe bağlı bir adımdır.
    Dosya sistemi kutusunda, kullanmak istediğiniz dosya sistemini tıklatın. Dilerseniz, disk ayırma birimi boyutunu da değiştirebilir, hızlı biçimlendirme gerçekleştirmek isteyip istemediğinizi belirtebilir veya NTFS birimlerinde dosya ve klasör sıkıştırma işlemini etkinleştirebilirsiniz.
    Tamam'ı tıklatın.
    Disk birimini biçimlendirmek isteyip istemediğiniz sorulduğunda Tamam'ı tıklatın. Biçimlendirme işlemi başlatılır.

• Format sorunumu çözmüyor
  • hdd de bad sector olabilir
  • Çözüm lazım .s windows 7 atabiliyorum sorunsuz windows xpde bu sorunu veriyor
  • Güncel
  • baska bir forumda söyle mesaj gördum nasıl yapabilirim anlatırsan yardımcı olurum biosu açtım ama burasını nasıl yapıcagımı bulamadım .s

AHCI konumunu IDE olarak değiştirince sorun ortadan kalktı.

hatanın resmide bu

Formatta Sorun
  • Biosada baktım söyle arkadaslar

Main - Secrity - Power Management - Advanced- Boot - Exit
  • güncel
  • yardım .s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.