arkadaşlar formatı cektim. win98 cd si sayesinde cd-rom destegiyle ms-dos moduna girdim.
orda d sürücüne girip xp cdsini actım.
setup yazıp enter tusuna bastıgımda ''this program cannot be run is dos mode'' hatası veriyor. bu hatadan nasıl kurtuluyoduk.nasıl xp yi yüklerim yardımlarınızı bekliyorum
yapıyoduk diye hatırlıyorum.lanet olsun ya. bi yapamadım ki biostan boot destegi :@
boottan win98 cdsini nasıl calıstırdın hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: snowor
boottan win98 cdsini nasıl calıstırdın hocam?
bilmiyorum kendiliginden acıldı o xp yi kattıgımda calısmıyor. laptop biosunu bilmedigimden cdromu yukarı alamıyorum
bilgisayar acılırken f11 tusuna bas hocam bir kac kez karsına liste gelecek oradan cdromu sec
tamam first bootu yapabildim.fn tusuna basılı tutup + tusuna basark yapıyomuşuz. aptal win98 cdsi yüzünden yarı da kaldım yeniden format cekip xp cdsini deneyecegim. yarın yeni bi xp cdsiyle hallederim artık.iyi geceler hocam
quote:
Orijinalden alıntı: oktayd
tamam first bootu yapabildim.fn tusuna basılı tutup + tusuna basark yapıyomuşuz. aptal win98 cdsi yüzünden yarı da kaldım yeniden format cekip xp cdsini deneyecegim. yarın yeni bi xp cdsiyle hallederim artık.iyi geceler hocam
halledebildiginize sevindim iyi geceer hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme