Şimdi Ara

Format ekranı gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bios üzerinden firs boot dvd yaparak format cd sini taktım. Her şey normal giderken Cd başlatıldığında ekranda yazan Şimdi Yükle yazısı yoktu. Şu şekilde :
    https://store.donanimhaber.com/5c/0f/1a/5c0f1a27e08c0ed92cb84f5cc8790da3.jpg
    Aynı cd ile bir başka bilgisayarda denediğimde ise sorunsuz bir şekilde format atabildim. Bu sorunu sizde nasıl çözerim ?
     Format ekranı gelmiyor

• Yeterince beklememişsindir. Mause o ekranda hareket ediyorsa ekran gelecektir. İşletim sisteminin kalıbına göre 5 ila 20 dk yı bulabiliyor o ekranın geçmesi
    Saygısızlığın, saldırının küçüğü, büyüğü yoktur. Samimiyetin lisanı yoktur. Samimiyet sözlerle açıklanamaz. O, gözlerden ve tavırlardan anlaşılır. Medeniyetin esası, ilerlemesi ve kuvvetin temeli, aile hayatın-dadır. Bu hayattaki fenalık mutlaka toplumsal, ekonomik ve politik beceriksizliği doğurur. [ M.K. ATATÜRK ]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses tuşu olmayan tablete RESET?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.