Şimdi Ara

Format attıktan sonra oluşan aksaklıklar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 10 yüklü bilgisayarıma iso dosyası ve rufus ile bir güzel Windows 7 kurdum. Oldu da. Windows 7 açıldı. Geriye bir tek sürücüleri güncelleyip kullanmak kalmıştı. Internet Explorer vardı, yerine Opera Browser indirmek istedim. Kurulum dosyasını açıp çalıştırdığım anda ekran gitti. Ben de kapatma tuşuna 15 saniye basılı tutup bilgisayarı kapattım. Geri açtım. Bekledim bekledim Windows'u normal ayarlarda açmayı, son yapılandırma ayarlarından devam etmeyi ve güvenli modu da denedim. Olmadı. Bir daha format atmayı denemek istedim taktım flaşı biostan Sandisk'e ayarladım format için bekliyorum "Windows Dosyaları Yükleniyor" diyor gri şey ilerliyor hop ekran gidiyor. Sonrasında bilgisayarı tekrardan çalıştırmak istedim... Ana kart ekranı gelmedi? Bios pilini çıkarttım öyle çalıştırdım (bios menüsünden ssd'ye geri döndüm) "Windows Başlatılıyor" kısmında ekran yine gitti ve bi daha gelmedi. 2 gündür de gelmiyor. Bios menüsüne ya da Boot menüsüne girmek istediğimde giremiyorum. Ne yapmalıyım?







  • anakart üzerindeki ramları çıkartın slotlalara girecek kısımlarını silgiyle temizleyin ramları tek ve çift olarak deneyin değişik slotlarla kombinasyon yapın

  • armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    2 gündür denemediğim değişik şey kalmadı buna üşendim çare buymuş dkalmt sağ olasın reis
  • armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarın sorunu ekran kartından (GTX 750) dolayıymış, ekran kartını çıkarınca veya baska bir ekran kartı (ATI Radeon HD 4350) takınca cayır cayır çalışıyor. Diğer bi sıkıntıysa şu; sorun ekran kartında değil çünkü benim bilgisayarım hariç tüm bilgisayarlarda çalışıyor. PSU güç yetiremiyor desem olmayacak çünkü GTX 750 350 watt'ta çalışmazken 300 watt'lık psu'da çalıştı. Belki verimlilik yoktur diye yeni psu almayı düşünüyorum, başka bir öneriniz var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.