quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans recep41 bırak kellerle uğraşmayı varsa kesin bir yöntem onu söyle yoksa çık git gelme bi daha severim kelleriyok kardeşim forma da ne yazıyorsa o kalacak.
Ya formada alex carlos falan yazsa birşey değil. Can yazıyor. Millet bana Can diye bağırıyo. Ona canım sıkıldı
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans Ya formada alex carlos falan yazsa birşey değil. Can yazıyor. Millet bana Can diye bağırıyo. Ona canım sıkıldı sende başına pier eklet piercan desinler.
quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans bu forma 2005 galiba.ama benim elime 2006 ya doğru ulaştı. Bi akrabadan araklamıştım fenerin rakibi kim bu maçta ya.amblemi fenerbahçeninkine benziyor. Tarsus İdman Yurdu
quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans Ya formada alex carlos falan yazsa birşey değil. Can yazıyor. Millet bana Can diye bağırıyo. Ona canım sıkıldı sende başına pier eklet piercan desinler. Aklımda başka şeyler var. Misal üstüne u eklemek gibi arif akrabadan çaldım la
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans Ya formada alex carlos falan yazsa birşey değil. Can yazıyor. Millet bana Can diye bağırıyo. Ona canım sıkıldı "Canın çıksın" şeklinde değiştir
bendeki bir formada meşale sıçradı sigara genişliği kadar yandı arkasında ense kısmında onu nasıl düzenttirebilirim bilen varmıdır?
quote:Orjinalden alıntı: mustang bendeki bir formada meşale sıçradı sigara genişliği kadar yandı arkasında ense kısmında onu nasıl düzenttirebilirim bilen varmıdır? Donundan kes bi parça oraya yama csc aslında güzel bi öneri ama çok uzun be kardeşim
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: mustang bendeki bir formada meşale sıçradı sigara genişliği kadar yandı arkasında ense kısmında onu nasıl düzenttirebilirim bilen varmıdır? Donundan kes bi parça oraya yama csc aslında güzel bi öneri ama çok uzun be kardeşim Futbolun onlarca sorunu varken burda millet senin formanla mı uğraşacak ? Can hayranı bir taraftara ver o formayı sende rahat et bizde rahat edelim
cevap veren olduğuna göre ortada bir sorun yok. Forman yok diye kıskanıyorsan evde kullanmadığım bi forma var. Vereyim sana
Lacivert Siyah veya formanın renginde bir fon(Dörtgen) baskısı yaptır. Üzerine Açık renkte yazı baskısı yaptır.
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans cevap veren olduğuna göre ortada bir sorun yok. Forman yok diye kıskanıyorsan evde kullanmadığım bi forma var. Vereyim sana Peeeeehh.. Ben akrabaların elinden forma kapıp arkasındaki yazıyı silmeye uğraşmam. Ben yazımı kendim yazdırırım. Formam var ve arkasında ÖZGÜR (oğlumun adı) yazıyor.