Şimdi Ara

Forma Ve Feda Ürünleri Satışlarında Son Rakam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş Yönetimi tarafından başlatılan FEDA ürünlerinin ve yeni sezon formalarının 1 aylık satış adetleri belli oldu.

Forma Ve Feda Ürünleri Satışlarında Son Rakam

Beşiktaş Yönetimi tarafından bu sezon satışa sunulan yeni sezon formalarının 1 aylık satış rakamı belli oldu.

Fedazamani.com'un verdiği bilgiye göre, 1 aylık forma satışlarının 48 bin 256 olduğu, bu rakamın geçen sezonun tüm forma satış rakamına eşit olduğu vurgulandı.

Ayrıca FEDA ürünlerinin şu ana kadar ki satış rakamları hakkında da bilgi veren yetkililer, satışların 127 bin 12 adet olduğunu belirtti.

Kaynak: Kartalbakisi.com

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • www.fedazamani.com 'da feda ürünlerinin satışlarını görebilirsiniz. Belirli sabit gün aralıklarında güncellenir bilgileri kartal yuvasından alır.

Orijinalden alıntı: semblance

www.fedazamani.com 'da feda ürünlerinin satışlarını görebilirsiniz. Belirli sabit gün aralıklarında güncellenir bilgileri kartal yuvasından alır.

bu sitedeki rakamlar eksikti yanlis hatirlamiyosam forza'da biri yazmisti..zaten burdaki rakamin 60.000'lerde oldugu zaman bi yonetici cikip 100.000'in biraz uzerinde sattik demisti..
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• Bunlar Beşiktaş taraftarı için çok az.

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Bunlar Beşiktaş taraftarı için çok az.

Lütfen Beşiktaş taraftarını abartmayın stadyuma gittiğinizde üstünde arması olmayan forma giyen bir çok kişiyi görebilirisiniz. Keza satışlarda sınırları zorladığımıza inanıyorum.
  • kırmızı forma ve siyah feda aldım fakat gs maçında çubukluyuda çok beğendim :)gördüğüm en güzel çubuklu formalardan , kırmızı ve çubuklu forma daha çok satar ,beşiktaşta bazı tribüncüler nedense forma giymemeye yeminli,siz giymezseniz diğerleride giymez
  • Bu benim beklediğimden iyi bir baslangıc. Örnegin ben daha 3 lememi yapamadım. 3 forma birden alıcam insallah ve bazı malesefki iyi gun taraftarlarımızda bişeyler gorunce bizimkilerde o satısları biraz daha canlandırıcaklardır

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

Bildiğim kadarıyla o para direkt kulüplere gitmiyor bir kısmı Adidas'a gidiyor. O yüzden tişört falan daha fazla kâr sağlıyor sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

formaya düz 50.000 satmışız desek 102*50.000=5.100.000 TL. fedaya 130.000 desek düz 130.000*30=3.900.000 TL. toplam= 9.000.000 TL. anca Q7'nin yıllık ücreti çıkmış.

Bu mesaja alıntı yapmak istemiştim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.