Şimdi Ara

Ford Tourneo Custom ve muadillerinin ses yalıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Aile büyüdüğü ve eşyalar arttığı için D sınıfı bir araçtan minivan tarzı bir araca geçmeyi düşünüyorum. Aklımda Ford Tourneo Custom var. Çünkü hem yerli üretim olduğu için yedek parça sıkıntısı çekmem hem de tam istediğim gibi koltuklar konferans şeklinde dizilebiliyor. Ancak ses yalıtımını yapay zekaya sorduğumda Ford Tourneo Custom'ın ses yalıtımının muadilleri arasında en kötüsü olduğunu, en iyisinin Mecedes Vito olduğunu, hatta Peugeot Expert Traveler'in bile ses yalıtımı konusunda Ford'dan açık ara daha iyi olduğunu söyledi. Koltukların konferans dizilimi benim için çok önemli bir şart olduğu için Stellantis'in minivanı bana uymuyor.

Bu bahsedilen araçların herhangi birini gerçek hayatta kullanan arkadaşlar bana ses yalıtımları hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler. Hayırlı forumlar.

• Biraz geç bir yanıt olacak ama Tourneo Custom kullanıyorum. Yalıtım özellikle motor sesi ve yol sesi konusunda oldukça başarılı. Araç yüksek ve büyük olduğu için 110 km/h hızdan itibaren rüzgar sesi duyulmaya başlıyor. Yapay zeka bana da yalıtım konusunda Stellantis grubu araçlardan çok daha iyi olduğu söylemişti bu arada 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ford 2013'den sonra ne yaptıysa, istisnasız her aracının yalıtımı sınıfının en iyisi oldu, ticariler dahil buna. Camlar kalın zaten belli oluyor, ışıklarda dururken camları komple kapatınca oldukça fark yaşanıyor. Yıllar önce Fiesta'da bile bir kız arkadaşım camı kapatınca ''oooo dışarı ne gürültülüymüş'' demişti.

Otosan ticarilere daha çok önem veriyor, Tourneo güzel araç yalıtım olarak.

Özellikle Doblo-Rifter-Partner ile kıyas dahi olmaz baya önde.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen c5 ekonomik mod sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.