Şimdi Ara

Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
35.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selamlar herkese bende 99 u var scorpionun sol on far lazım acil...536 686 62 72
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wowwolqan

    selamlar herkese bende 99 u var scorpionun sol on far lazım acil...536 686 62 72



    http://www.altaylarford.com/FORD-SCORPIO-FAR-KOMPLE-ORJINAL,PR-261.html
    buradan istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz.
  • merhabalar arkadaşlar grubu yeni gördüm benimde bir akrebim var aranıza katılmak istiyorum.98 Model 2,3 Ghia'm var.

    Fotoğraflarını en kısa zamanda yükleyecem.
  • merhaba arkadaşlar bende de 2.3 ghia scorpio var 97 model :) termostat kütüğünde çatlak var yapıştırıcı ile yapıştırdım ancak değiştirmek faydalı olur. nerden bulabilirim ? internet üzerinden sipariş verebileceğim bir yer varmı acaba ? :)
  • Merhabalar bende de 1994 scorpio ghia var.Derdim çok. Yardım rica edeceğim.
  • slm arkadaşlar. bende scorpio sahibiyim. 2.0 ghai 90 model bordo renk. aracımı satmak istiyorum ama bu araçlarla pek ilgilenen yok. numaram 5356462497
  • Selamun Aleykum beyler. Bizde 98 volvo s40 var. 2.0 turbo. Gayet de memnunuz. İnternette satılık bi akrep gördüm 90 model 140 binde Ghia. Temiz bir şeye benziyor. Yazan para düz bir miktara çekilip alınabilir. Link buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kazasiz-orijinal-boyali-scorpio-65896717/detay sizce nasıl. Vede bu arabanın özellikleri nelerdir. Yakıt durumu, performans, yol tutuşu, son hızı, konforu. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeliVolvo

    Selamun Aleykum beyler. Bizde 98 volvo s40 var. 2.0 turbo. Gayet de memnunuz. İnternette satılık bi akrep gördüm 90 model 140 binde Ghia. Temiz bir şeye benziyor. Yazan para düz bir miktara çekilip alınabilir. Link buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kazasiz-orijinal-boyali-scorpio-65896717/detay sizce nasıl. Vede bu arabanın özellikleri nelerdir. Yakıt durumu, performans, yol tutuşu, son hızı, konforu. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

    Kardeş o paraya o modelde bir arac alınmaz. Ford Scorpioların 1998 yeni kasasına bakın ve motorun 2.3 olduğuna aldanmayın. Cünkü benzin olayı kullanıcıdan kullanıcıya %40 fark ediyor bu araclarda devirli ve düzenli kullanırsanız gayet makul yakıtlar elde dersiniz.
    Şöyle ki düzensin Tofaş Şahinden daha az yakıyor.

    Ben gecen sene oto yıkamaya gitmiştim 2001 yada 2002 model honda civic olan biri geldi arabay baktı ve ne kadar yakıyor dedi bende 100KM de 10.8 LT fln dedim KM basına 350 krs fln dedım sasırdı benımkı o civarda yakıyor dedi otorunun da 2.3 oldugunu söyleyınce ıyıce afalladı :)




  • ford scorpio 98 2.3 ghia modeli arac sahibiyim abs kablosu aryorum. nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • Scorpio 1994/1998 serisi çok özel bir arçtır. Mercedes marka otomobillerle eşdeğerdir. Ama araç sayısıs az oldugundan yedek parça konusunda biraz sıkıntı oluşturuyor sahiplerine...

    Herkese keyifle sürüşler...
    yedek parça konusunda yardımcı olmaya çalışırız , imza
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan baydur

    Ford scorpio team kurmak istedim bundaki amacım resim , video ve bilgi paylaşımı en önemliside ford scorpio sahiplerini buluşturma. Scorpioline isimli siteyi bilirsiniz ama kapandı site açıkken ben bütün dergi resimlerini toplamıştım tam 23 çeşit dergi paylaşmayı düşünüyorum ve sitelerden topladığım videoları paylaşıcağım. Ford scorpio sahiplerini bekliyorum.

    Ford scorpio sahipleri
    1) ceyhun baydur (scorpio 2.9i 4x4 ghia)
    2)
    3)
    ....

    DERGİLER

     Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor)

    ford scorpio dergiler 1 (7.331 kb)

    VİDEOLAR

    Ford Scorpio Videolar

    Dergilerin ve videoların devamı gelicektir. Bir tek imzamız eksik.

    98 model 2.3 ghia kombi otomatik vites aldim ama , otobanda denedim , 160 , 170 km yi gecemedim bi türlü , 170 den yukari cikmio araba , ya da cikiyo da ibre mi 170 de takili kalio :D sanmiyorum ki ibreden ! sebebi ne olabilir , E degil de S modunda mi kullanmaliydim arabayi ? uzun farlar yanmio bide ( ampuller yeni , baglantilari tmm , sigortalar kontrol edildi , illa bilgisayara mi gircek bu araba bi uzun farlarin ugruna :( ? )

    lpg taktiranlar acaba ne kadar performans alabiliolar bi de onu merak ettim , ama Allahi var cok konforlu !

    bir de yedek parca sikintisi ceken arkadaslar : ben Almanyada yim , hemen hemen tüm yedek parcalari bulunuyor burlarda ama bazen bayagi tuzlu da olabiliyor , parcaya göre ! parca isteyenler mail le ulasabilirsiniz bana
    etg_74100@hotmail.com




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AltaylarFord


    quote:

    Orijinalden alıntı: wowwolqan

    selamlar herkese bende 99 u var scorpionun sol on far lazım acil...536 686 62 72



    http://www.altaylarford.com/FORD-SCORPIO-FAR-KOMPLE-ORJINAL,PR-261.html
    buradan istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz.

    biraz eski ama bende görünce yazayım dedim 89 model scorpiomun komple motorunu yaptırdım ön takımına kadar hiç parça sıkıntısı yaşamadım altaylar fordda türkiyede kimsede olmayan eski arabaların parçaları mevcut parça sıkıntısı var diyenlere parçanın nereden alınacagını bilmek gerekirdiyorum komple motor yaptırdıgımda parça ve işcilik 2000 tl yi geçmedi o kadar masraf ettim araca 1.5 metre uzatıp lumüzin yaptırdım şase uzun olunca tüp uymadı mecburen satmak zorunda kaldım binmek nasip olmadı




  • 98 model 2.3 kullanan arkadaş varmı.aile genişliyor bana bu şekil bir araç lazım bgaj geniş konforlu ve ucuz karşıma ford scorpio cıktı nasıl tavsiye edermisiniz teşekkürler
  • Merhabalar arkadaşlar, bende 1988 ford scorpio var ama 4 senedir evin önünde yatıyor. Öğrencilik hayatım bitti ve bir araba sahibi olmayı düşünüyorum. Bizim scorpio hatırladığım kadarıyla yağ eksiltme yapıyordu ve bi kaç sıkıntısı daha var ne kadar masrafı var derseniz 2000-2500 tl cıkar diye düşünüyorum.
    Sorumda tam burda şimdi ben eldeki scorpio'a masraf edip ayaklandırayım mı hiç dokunmayıp 8-12 binlik kredi ile başka araba mı düşüneyim ? düşün derseniz ne model önerirsiniz :)) çok teşekkür ederim.
  • bende ford scorpıo almak istiyorum onun için katıldım
    şikayeti olan var mı araçtan
  • murat18112 M kullanıcısına yanıt
    Herkese Merhaba;
    Yeni kasa ford scorpio kullanan biri olarak şunları söyleyebilirim. Dürüst olmak gerekirse sizlere gerçeklerden bahsedeceğim. Bu model araçların bazı kronik sorunları var. Motoru çok sıcak çalıştığı için beyinden motora giden elektrik tesisat kabloları sıcaktan gevriyor ve izolasyonları liğme liğme dökülüp kısa devre yapmasına neden oluyor. Ne zaman kısa devre yapacağı an meselesidir. Bu durum sizi gece yarısı şehirler arası yolda da yakalayabilir. Elektrik tesisatı kısa devre yaptığında ise aracın beyni de aynen bozuluyor. Bu araçların elektrik tesisatını ülkemizde bulmak zor. Beynini de bulamazsınız. Ola ki bulsanız dahi farklılıklar olduğundan birebir olmuyor. Farklı tesisat aracı çalıştırmaz. Otokoç dahil bu araca bilgisayar ile arıza tespit için bağlantı yapılamıyor. Çünkü Otokoçun açıklamasına göre, 10 yaşından daha eski araçların arıza tespit yazılımlarını bilgisayarlarda tutmuyoruz. Siliyoruz diyorlar. Farklı servislerde denememize rağmen hiç bir bilgisayarlı arıza tespit cihazı bu aracı görmedi. Dolayısı ile bu model araçlara bilgisayar bağlantısı yapılamıyor. Parçası ise yetkili servislerde hiç yok. Özel servislerde dahi bulsanız da şans meselesi. Bulsanız da tek tük önemsiz parçalardır. Triger zinciri 150.000 kilometre'den sonra değişmesi lazım. Ama triger zinciri dahi ülkemizde yok. Ford yetkili servisinden isteseniz dahi, araç 10 yaşından eski olduğu için parçayı yurt dışından getirmeye mecbur değiliz diyorlar. Ford Otokoçu bu konuda defalarca aradım. Verdikleri cevap aynı bu şekildeydi. Kaporta aksamı hiç yok. Diyelim ki aracın klima rezistansı bozuldu, İstediğiniz yeri araştırın. Türkiye'de hiç bir yerde yok. Ancak fiyatı belli yaklaşık 1050 TL küçücük parça. Diyelim ki sinyal kolu kırıldı veya bozuldu. Onu dahi bulamıyorsunuz. Kapı kolu kırıldı, oda yok. rulmanlar bozuldu oda yok. ABS'si bozuldu o da yok. Otomatik cam motorları bozuldu, onlar da yok. İmmobilizer bozuldu Onlar da yok. Balatasını bulursunuz. Disk frenlerini bulursunuz. Bunlar önemsiz parçalardır. Ancak diğer parçaları bulamazsınız. Bu aracın kelebek camları da hiç bir camcıda yok. Üretmiyorlar. Yani biri kelebek camınızı kırarsa ancak uydurma birşey yaptırmak zorunda kalırsınız. Dış dikiz aynası da yok. Şanzıman ilgili hiç bir şeyi yok. Bilgilendirmek adına aklıma gelenleri yazdım. Alacağınız aracı çöpe atma ihtimaline karşı bilerek alın. Parça sıkıntısından dolayı çöpe giden çok scorpio gördüm. Almak isteyenlere umarım yardımcı olmuşumdur. Hayırlı Akşamlar Diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozk69 -- 18 Ekim 2014; 1:01:52 >




  • Merhabalar bende yeni katildim arkadaslar.

    Benim aracim 96 2.0 ghia alali 4 ay felan oluyor, arac diri bir kondisyona sahip fakat biraz problem yaratmaya başladı. . Bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim. . Motor bazen bayiliyor bazende gaz kesiyor ve bobinler bujiler yeni degismis. Cruize control calismiyor ve benim en buyuk problemim ise klima ve havalandirma sistemindeki bir ariza.bir taraf surekli sicak diger taraf ise surekli soğuk ufluyor. Sicak tarafan hava daha az geliyor. Klima kendi kafasina gore aciliyor vs. Bu tip problemlerle karsilasan arkadaslar varsa cozum onerebilirlerse sevinirim.
     Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozk69 O kullanıcısına yanıt
    HERKESE MERHABALAR.
    BENDE ÇOK TEREDDÜT EDEREK 97 MODEL2,3 GİHA OTOMOTİK VİTES ALDIM.
    ARACI ALDIĞIMA PİŞMAN DEĞİLİM VE 2 SENEDİR KULLANIYORUM.YEDEK PARÇALARINI İST/AKSARAYDA BULABİLİYORUM VE PARÇACIM BULGARİSTANDAN ORJİNAL HER PARÇAYI UYGUN FİYATLARA GETİREBİLİYOR.EVET UFAK TEFEK SIKINTILAR YAŞIYORUM AMA BU MODELDE ARAÇLARIN TAMAMINDAN DAHA SIKINTILAR YAŞIYORUM.ALACAK ARKADAŞLAR ARAÇLA İLGİLENDİKLERİ TAKTİRDE ARAÇ ÇOK FAZLA SIKINTI ÇIKARMAYACAKTIR.3 GÜN ÖNCE MARŞ MOTORU ARIZA YAPTI VE İNANMAYACAKSINIZ ESENLERDE SIRADAN BİR MARŞ TAMİRCİSİNDE PARÇAMI BULABİLDİM.BANA MALİYETİ 200 TL OLDU.ACABA HANGİ ARACIN BU TÜR ARIZASI BU FİYATA YAPILABİLİR Kİ.FAKAT FORD OTOKOÇ ADINA YAKIŞMAYAN BİR TİCARET YAPIYOR.AYNI SIKINTILARI BENDE YAŞADIM.AMA İKİTELLİ ORGANİZEDE ŞU ANDA BU İŞİ ÇOK İYİ YAPAN BİR TAMİRCİM VAR ÇOKTA MEMNUNUM.YARDIMCI OLABİLECEĞİM ARKADAŞLAR OLURSA MAİLLE BANA ULAŞSIN SEVEREK YARDIMCI OLURUM.BU ARAÇTAKİ KONFORU ÇOK AZ ARAÇTA BULABİLİRSİNİZ.
    HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
    MENDERES SÜRÜCÜ.




  • selam arkadaslar sierra dan sonra bi üst kademeye gectim ve 2.9 4x4 aldım yardımlarınızı bekliyorum
  • sarin kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar yeni 1998 model aldim.bana motor ici elektrik aksami gerekli nasil bulabilirim.vede sol şoförkoltuğuunun yaninda 1 2 3 yaxan birsey var bunu bile varsa cvp verirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.