Bildirim
Ford Mustang Motor Üflemesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu forumda mustang'a hayatında hiç binen bile yoktur. Çözümü yanlış yerlerde arıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşım da vardı bir süre kullanmıştım ben de. Motor üflemesi iin bence direkt yetkili servise gidim ileride daha büyük blok sorunlarına yol açabilir. Arkadaşım da ne yaptırmıştı hatırlamıyorum ama çözülmüştü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
Hangisini alsan aklın öbüründe kalır. -
o neden ki?
_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! -
Mustang için en iyisi yetkili servise gitmek olur. Üfleme ileriki zamanlarda daha büyük sorunlara yol açabilir. Sanayi tercih ederseniz motor dikiş tutmayabilir.
_____________________________ -
Yetkili servisler daha ecoboost motorlarda bile problemi çözemiyorlardı. Mustangte hiç olmaz o iş.
Yabancı sitelerde sorunun kaynağını ve çözümü aramaya çalışın. @PbBurak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessRoad -- 31 Aralık 2023; 12:17:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt