Şimdi Ara

FORD MONDEO KULUBÜ (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.983
Cevap
52
Favori
697.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Mondeo 2012 mk4 aracım var bagaj açılmıyor Kumanda pilini değiştirdim acaba ondanmı kodlama nasıl yapılır bilen var mı 2012 1.6 dizel manuel selective
  • serisonu101 S kullanıcısına yanıt
    Yalnızca kumandadan mı açılmıyor. Bagajdaki düğmeye basınca açılıyor mu?
  • Kumandadan bi kere açıldı şimdi ordanda açılmıyor bagaj düğmesine basıyorum etki etmiyor

  • aracin bagaj kilidi bozulmus. bagajda lpg tanki yoksa kilitcinin ciragi koltugu yatirip girer icten cit diye acip cikar,ammaa simit olmayan tank varsa kilit kirilacak ve muht bagaj boyanacak gecmis olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 26 Ağustos 2021; 21:21:16 >
  • rewbeli kullanıcısına yanıt
    konu hort olacak ama belki biri faydalanir.
    otm daihatsumda ayni dertten gezmedigim sanzimanci kalmamisti hepsi sanziman saglam dedi ama ikna olmamistim baslarindan saviyorlar demistim.
    izmirdeki bir sanzimanci bindi bakti yandaki dukkana girdi,bunun ateslemesinde sorun var bi bak dedi.150 liraya bi takim kendi orjinal bujisi aldik yillarca kimzenin cozemedigi sanziman vuruntu sorunu kaybolmustu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 26 Ağustos 2021; 21:20:3 >
  • serisonu101 S kullanıcısına yanıt
    Bagaj kapağı elektrikli, öncelikle sigortalara bakılması lazım. Kilit hiç tepki vermediğine göre sigorta atmıştır ya da kilide giden kablolarda veya şasede kopukluk vardır. Bagaj kapağı içerden de biraz zor açılır. Çünkü kilidi açaçacak tırnak yok. Bende de aynı araçtan var. Kilidin fotoğrafını gönderebilirim.
  • S.a herkese umarım cevap alabilirim çünkü bu topic oldukça pasif görünmekte.


    2010 190 binde 1,6 motor benzin lpg değişensiz Selective paket almayı düşünüyorum.

    Önerileriniz nedir ? Alınır mı ? konfor ve yakıt konusunda bana ne verebilir bu araç ?

  • arkadaşlar merhaba 1998 model ford mondeo var bende yanlız bir problemim var belki başına gelen olmuşır diye sormak istedim araç yolda giderken boşa attımmı 3000 4000 devirde gaz veriyor fakat kilometre fişini çektiğim zaman saat gibi çalışıyor acaba başına geçen oldumu böyle bir arıza araç manuel bu arada

  • Cümleten merhaba. 2015 mondeo titanyum araç aldım, ön 3 kapısında tırtık mevcut fakat ilk sahibi henüz anahtarsız girişi açtırmamış. Forscan ile kendimiz açabiliyor muyuz? Servis açmam diyor bunu kim açar bilgi sahibi olan varsa gizli özellikleri de açtırmak istiyorum. Yer hatay.
  • ecoboost termostat.Üretim tarihi 2015 mi yoksa ?


     FORD MONDEO KULUBÜ
  • Selamünaleyküm 94 model Ford mondeo ghia 5hacbeck var arabam hem benzinde hemde gaz istop ediyor çalışınca 1 veya 2 inci viteste araba silme yapıyor hep ama yürüdüğünde hiç sıktı yok tam gaz 180 bile görüyor bu sıkıntı nedendir çok yoruldum yardım edin
  • benide yazin hocam 2017 mondeo sahibiyim aracimdan memnunum
  • Selamünaleyküm 94 model Ford mondeo ghia 5hacbeck var arabam hem benzinde hemde gaz istop ediyor çalışınca 1 veya 2 inci viteste araba silme yapıyor hep ama yürüdüğünde hiç sıktı yok tam gaz 180 bile görüyor bu sıkıntı nedendir çok yoruldum yardım edin tamirciye götürdüm yatak vuruyor dedi yatağı vuran araba böyle gidermi yardım edin

  • Tsyasin T kullanıcısına yanıt
    Ve aleyküm selâm. Geçmiş olsun.
    Sorun başta ateşleme sistemi olmak üzere birçok sebepten kaynaklanabilir. Buji, kablolar, distribütör, ateşleme bobini... Farklı bir ustaya baktırın. Elektrikçi de görsün.
  • Selamlar..

    Mondeo 2008 2.0 TDCI Trend ile aranıza yeni katıldım.. Aracın yaşı ve km si dolayısı ile baya bir eksiği var ve yavaş yavaş hallediyorum...

    Bazı eksikleri için sizden destek isteyeceğim.

    Aşağıda örnek olarak eklediğim araçta göğüste cama doğru olan havalandırma menfezlerinin ortasında kubbe şeklinde minik bir şey var (sensör gibi) benim aracımda o kırık.. Ne işe yarar bilen yazarsa sevinirim...


     FORD MONDEO KULUBÜ
     FORD MONDEO KULUBÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armaganb -- 22 Eylül 2022; 16:22:57 >




  • Otomatik far sensörü. Trend pakette otomatik far olmasa da göğüs standart üretildiğinden o yarım kürenin içi boştur.
  • Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Özellikle bir konu hakkında bilgisi olanların tecrübelerine ihtiyacım var. 2005 Monde 2.0 TDCI kullanıyorum.

    Aracımın hararet göstergesi ile ilgili sıkıntıyı bir türlü çözemedik.

    Araç ne su kaynatıyor ne su eksiltiyor ama dur kalk çok olunca trafikte kalınca hararet göstergesi sona dayanıyor. 20 dk dinlendirince normal seviyeye geliyor.

    Hararet müşüründe mi sorun yoksa ara kablo bir yerlere mi temas ediyor bilemedim.

    Usta , müşür sıkıntılı olsa araç dinlendiğinde çabuk bi şekilde hararet normale dönmez dedi .

    Daha önce başına böyle bir sıkıntı gelen var mı veya tavsiye edebileceğiniz pratik bir çözüm var mı ?

  • Aracınız soğutma suyunda antifriz var mı? Genleşme kabı kapağı sağlam mı? Önce bunlara, sonra müşire bakmak lazım.
  • Hocam suda antifriz var evet, genleşme kabının sağını solunu her yerini kontrol ettim delik yırtık yok, zaten3 ay olmadı değişeli. Müşürde de sıkıntı olduğunu zannetmiyorum , sebebi şu aracı 20-25 dk dinlendirince hararet kendine geliyor,normale dönüyor. Dur kalkta yapıyor bunu daha çok. Usta müşür ile radyatör arasındaki kablo bir yere değiyo kısa devre yapıyo olabilir dedi. Maddi durumlardan dolayı ustaya da henüz götüremiyorum aracı, böyle çözüm arıyorum.

  • Merhabalar. 2004 Mondeo Ghia aracımın iç aydınlatmaları bir anda gitti. Başka hiçbir elektrik arızası yok. İç aydınlatma sigortasını değiştir düzelir dediler. Değiştirdim ama geçmedi. Ampullerde de sorun yokmuş.

    Sanayide elektrikçilere anlatiyorum ya "biz bu arabaya bakmıyoruz" diyorlar ya da kontrol edip sorunu bulamadık diyorlar. Gitmedigim yer kalmadı. Sırf bu ufak sorun yüzünden satmayı bile düşünüyorum, o kadar sinirimi bozdu bu sanayi ustaları. Yardım edebilecek varsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost141 -- 10 Eylül 2023; 0:10:34 >
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.