Şimdi Ara

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.975
Cevap
108
Favori
703.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İki arkadasida çok severim anlaşılan yanlış anlaşılma olmuş , boşverin arkadaşlar. Her ikinizede yeni araçlarinizla mutluluklar , audi nasıl Kugadan sonra memnun musunuz ? Yakıt durumu performans açısından, Nazif Bey size de tebrik ederim ForesterXt almak herkesin yapicagi iş degil tamam araç zıpkın gibi hizlaniyor olabilir ancak Kugadan daha çok yakacağını düşünüyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gerilmeye gerek yok eski dostlarımız ziyarete gelmiş ne güzel. Bizim forum alışkın değil böyle. Yakıt feda olsun 😀 ben de size data vereyim moraliniz yerine gelsin

    İstanbul Amasya 675 km gittim hafta sonu

    Güzel basmisim

    500 km gitti bir depo :-))

    12 litre yani tüketim

    Bir de radar geldi

    Yeme de yanında yat

    Pişman mıyım. Değilim

    Bu hafta sonu dönerken yine yapacağım :-))

    Seviyorum bu kugayi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nzferby

    Bende hala 1 tane daha var beyazı sattım gri duruyor

     .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.

    merhaba hazır görüntü varken sorayım istedim beyaz kuganın arkasındaki bisiklet taşıyıcısına benzer bir şey almayı düşünüyordum, boyaya bir zararı oluyor mu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nejoz

    İki arkadasida çok severim anlaşılan yanlış anlaşılma olmuş , boşverin arkadaşlar. Her ikinizede yeni araçlarinizla mutluluklar , audi nasıl Kugadan sonra memnun musunuz ? Yakıt durumu performans açısından, Nazif Bey size de tebrik ederim ForesterXt almak herkesin yapicagi iş degil tamam araç zıpkın gibi hizlaniyor olabilir ancak Kugadan daha çok yakacağını düşünüyorum..

    Teşekkürler, Aracı almaya karar vermeden önce hem dizelini hemde benzinlisini kullanma şansı buldum.Benzinli almaya karar verdim. İstanbul-Ankara dönüşünü 100 km hızda cruise ile 6.4 ortalama çıktı . Bu hızı 120-130 a çıkarırısanız 8-9 arası geziniyor. Arabayı aldığımda 5500 km istanbul şehir içi ortalaması sıfırlanmamıştı bende hala sfırlamıyorum ortalama 10.6 lt/100km. Düşüncem şu yönde 2000 motor + cvt şanzıman sayesinde araç yakmıyor çünkü Sakin kullanımda araç 1700-1800 deviri hiçbirşekilde geçmiyor yokuş vs dahil.Bu yüzden şehir içi sakin kullanımda araç elektirkli gibi ,sıfır motor sesi huzurlu bir şekilde geziniyorsunuz. Tabiki spor modda zevkini çıkardığım zamanlar oluyor (Zaten alma amacım bu)1 gece sırf gazlamak için çıkıp geri döndüğümde ortalama 28,8 litreydi , basınca boxer motor resmen içiyor gerisini siz düşünün
  • beyaz-siyah B kullanıcısına yanıt
    Ben o taşıyıcı ile toplam ağırlığı 45 kg olan 2 bisiklet taşıyordum araca değen kısımları sünger olduğu için bir zararı olmuyor.Sadece taşıyıcının araca sıkıca bağlanması önemli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nejoz

    İki arkadasida çok severim anlaşılan yanlış anlaşılma olmuş , boşverin arkadaşlar. Her ikinizede yeni araçlarinizla mutluluklar , audi nasıl Kugadan sonra memnun musunuz ? Yakıt durumu performans açısından, Nazif Bey size de tebrik ederim ForesterXt almak herkesin yapicagi iş degil tamam araç zıpkın gibi hizlaniyor olabilir ancak Kugadan daha çok yakacağını düşünüyorum..


    çok teşekkürler sayın nejoz..

    aracımdan memnunum, yakıt performans oranı bi harika.. ara ara sıkıştırdığım halde tamamen şehiriçi 7,5 l/100km çok sakin şehiriçi durumlarında 6,5-6,8 l/100km civarında dolaşıyorum.. şehir dışı zaten tek depo 1.000 km ye dayanıyor.. benim için çok iyi.. aracın tonajı kugadan hafif olduğundan ve bg gücü olarak da kugaya yakın olduğundan çok çok atik.. fakat şu patinaja düşmeler çok sıkıntılı.. bulabilseydim temizini quattro alacaktım fakat bulamadım..

    ee bi kuga değil haliyle.. kugada patinaj nedir görmedik.. kuga başka bi araç..

    bu arada forumu takibi bıraktım, favorilerden çıkardım.. 1-2 kez böle sürtüşmeler oldu.. belki ben kendi fikirlerimi dile getirirken diğer kişileri sıkıyorumdur. forumu kirletmeye gerek yok..

    ama özelden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz..

    saygılar..
  • insane1907 kullanıcısına yanıt
    Arada bir uğra hocam. Özletme kendini. Kuga satılır mı be :-))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 benzinli qashqai'mi arsa almak için 3 ay önce sattım.Geçici olarak auris aldım fakat tat vermedi.Yine piyasada suv ararken 1.5 ecobost selective techno kugaya ve özelliklerine vuruldum.Senede 10 bini bulmadığım için 4*4 oluşu ve bi dolu özelliği sebebi ile yakıtı takmıyorum.

    Acaba aracın kronik sorunları,arızaya meğilli kısımları veya dikkat edilmesi gereken tarafları var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogz45

    1.2 benzinli qashqai'mi arsa almak için 3 ay önce sattım.Geçici olarak auris aldım fakat tat vermedi.Yine piyasada suv ararken 1.5 ecobost selective techno kugaya ve özelliklerine vuruldum.Senede 10 bini bulmadığım için 4*4 oluşu ve bi dolu özelliği sebebi ile yakıtı takmıyorum.

    Acaba aracın kronik sorunları,arızaya meğilli kısımları veya dikkat edilmesi gereken tarafları var mıdır?

    1,5 lerde kronik sorun henüz duymadım, 2. el alırken genel dikkat edilecek durumlar dışında aklıma bir şey gelmiyor
  • Herkese hayırlı akşamlar bizim kugada 8 inclik sony var. Bunda video izleyebiliyormuyuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışına taşınmamızdan dolayı Kuga'mızı maalesef satmak durumundayız.

    2013, 74k KM, 4x4, Selective + Tekno Paket, Füme Renkli, (sun roof yok), İki parçada lokal boya var. Yeni, alırken yaptırdığımız expertiz raporu mevcut.

    Sahibinden'e koymadan önce buraya bir yazayım, belki meraklısına denk düşe diye düşündüm.

    Aracı Temmuz başı veya ortası gibi teslim edebiliyoruz (evrak kovalama vs işlerinden dolayı bir miktar daha kullanacağız) Buna mukabil fiyatı eşleniklerine göre hesaplı tutacağım.

    İlgilenen olursa mesaj atabilir.

    Mertol
  • mertol77 M kullanıcısına yanıt
    Mertol bey, Merhaba Araç ilanınızı "https://www.facebook.com/groups/1508726429147591/" linkine tanımlayabilir misiniz? Araç arayan arkadaşlerımız var. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,

    2015 titanium awd. Henüz 26000 km deki lastiklerin durumu. Önlar böyle sadece. Arkalarda bir uygunsuzluk göremedim. Bildiğiniz gibi lastikler orjinal Hankook Dynapro HP RA23 235/55 R17 99V

    Ne yapmamaı önerirsiniz. Servise başvuracağım ama sonuç çıkmayacak sanki. İzmir içinde Hankook satan bir bayiye gitsem başından savma olasılıklarıda var. Ama lastiklerin fabrikasyon hatalı olma olasılığı yüksek. Bu güne kadar çok lastik harcadım 50-60 k seviyelerinde. Böyle bir durumla karşılaşmadım. Tabi değişim söz konusu olursa 4 tekeride kapsamalı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.  .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. .::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::.
  • Merhaba,

    Lastik ile ilgili benzer durum rus ların başına gelmiş ve garantiden değiştirmişler diye hatırlıyorum. (fkclub.ru)

    Benzer durum sizde de olmuş. Bence servis üzerinden gitmeli yurtdışındaki örnekler ile desteklenmeli.

    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Benimkilerin de durumu birebir aynı. Bu seride böyle bir sorun var maalesef. HP2 lerde sorun çözülmüş sanırım. Ön arka yaparak 45 bin km ye kadar getirdim fakat artık sportif kullanımda ıslak zeminde tutunma sorunları da başladı.

    Bu konu en son geçen sene bu zamanlar konuşulmuştu ve garantiden değiştiren arkadaşlar olmuştu. Yalnız kullanım süresi/km üstünden kesinti yapılmıştı. Değiştiren arkadaşlar yanıtlayacaktır muhtemelen ama geriye giderek bulabilirsiniz. Ben 45 bin km yi bulduğum için böyle bir şansım kaldığını sanmıyorum.

    Daha önce Michelin Crossclimate taktıran bir arkadaş vardı diye hatırlıyorum. Arama yaptım ama bulamadım. Burayı okuyorsa memnun mu değil mi bilgi verebilirse sevinirim. Fiyatı biraz yüksek olmakla birlikte marmara/istanbul özelinde gerçek bir dört mevsim lastiği gibi gözüküyor.
  • ogz45 O kullanıcısına yanıt
    Temiz 2. el bulursanız araç hakikaten sorunsuz ve çok keyifli. Alacak olursanız muhtemelen o 10 bin hikaye olacak ve belki de bir süre sonra yakıtı da takar hale geleceksiniz. Çünkü hem yol yapmak hem de gaza basmak konusunda insanı teşvik ediyor. Bu da sarfiyatı artırıyor ister istemez. Sakin kalabilirseniz sorun yok. 2015 marttan beri 45 bini buldum. Ben de önceden max 10 bin yapardım yılda.
  • onat kullanıcısına yanıt
    Aynı şey benim de başıma geldi. Farkettiğimde araç 30.000kmdeydi ve lastikler sizinkinden beterdi. Arkalarda ise en ufak deformasyon yoktu. Servis tabi ki de hiçbir şey yapmadı. Michelin aldım, sorunsuz kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antant A kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi km araçtan alacağım keyifle beraber artabilir ama olsun gülü seven dikenine katlanır.Nette fiyatlar çok farklılık gösteriyor.2015 model araçlar 90 bin ile 110 bin arası değişiyor.Sizce 2015 model 40 bin km'ye kadar 1.5 selective techno pakete maksimum ne kadar vermeli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Ford Sync2'de olan orijinal navigasyonu, bir yıllık araştırma ve son bir aylık geceli gündüzlü çalışmalarım sonucu Ford Mondeo aracıma kurabildim.

    Bu konuda ben de araştırırken çok talep olduğunu gördüm. Kuga'da navigasyonsuz Sync2 var mı bilmiyorum ama, talep eden olursa aracına bedeli karşılığı kurabilirim. Yurtdışından SD Kart da getirdim. SD Kart dahil herşeyi 1.5 saat içinde kurup, teslim edebilirim.

    Geri görüş kamerası hariç, onu kurmadım. Geri görüşü serviste orijinal taktırmak daha mantıklı. Biraz pahalı ama, en sağlamı ve güzeli bu. Ben de öyle yapacağım.

    Ankara'dayım ama diğer şehirlere de gelip 1.5 saat içinde tam navigasyon kurulumu yapabilirim.

    syn2navi@yandex.com' mail atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • Herkese selamlar. Merak ettiğim bir konu Kuga'da kapıların otomatik kilitlenme ayari yok mu içindeyken? Araba eşimin kilitlemeyi unutuyor. Açıkcası korkuyorum. Acaba yok mudur bir çözüm?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.