Şimdi Ara

Ford Kuga Almak Üzereyim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ilanda gorulen araci bugun inceledim ve begendim. Samsunda kullanacagim ve genelde uzun yol icin dusundugumden yakit simdilik sorun degil. Sizlerinde sadece arac icin yorumunuzu rica ederim. Neden kuga dersenizde kuga olacak cunki 3 arkadasimda var ve hepsi memnun..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-2009-model-tertemiz-ford-kuga-titanium-x-81186070/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kugayı severim de

Km ve fiyat bana çok geldi
  • Fiyat fena değil araçta temiz kullanıldı ise km'nin bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum.
  • hocam arabayı neden satıyormuş..bu konuda çok önemli..
  • İlan ta 6 Nisan tarihinde verilmiş. Bu tarihe kadar satılmamış olması şüphe uyandırıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bin kmdeki bir araç için o fiyat fazla.

Yeni kasası çıktı 1.6 ecoboost otomatik 4 çeker seçeneği olduğu düşünülürse beklemeye değer bence.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-kar-plaza-2009-ford-kuga-titanium-2.0-dizel-gri-orijinal-102686969/detay
    bence bu ilandaki araç daha iyi duruyor.
    Daha da iyi araçlar bulunabilir,bence bira piyasasını takip edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

hocam arabayı neden satıyormuş..bu konuda çok önemli..

Arac sahıbı genc bı arkadas.. Oda bı gazla almıs ama son zamlardan sonra ıstanbul trafıgınde artık dayanacak halı kalmamıs..

• genelde o fiyat aralığında geziyor bu araçlar illa ki azda olsa pazarlık payı vardır zaten şimdi burada size onu alacağına git bunu al git D segmenti bir sedan araba al falan diyenler çıkacaktır bence hoşunuza gittiyse alın derim bence kaç defa dünyaya geliceksiniz sonuçta

düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çoksakatvar -- 18 Ekim 2012; 12:45:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

100 bin kmdeki bir araç için o fiyat fazla.

Yeni kasası çıktı 1.6 ecoboost otomatik 4 çeker seçeneği olduğu düşünülürse beklemeye değer bence.

Kuga'nın ne zaman yenı kasası cıktı ?

• araç dıştan güzel ah o focus'tan bozma iç dizayn'ı yok mu
  • Amerika'da çıktı yeni kasa yakında bizede gelir fakat 1,6 ne zaman çıkacak tam net değil.
  • 4 yaşında 100 bin km'de araç için fiyat uçuk bence .
  • Nerdeyse 5 yaşına girecek bir araç için km bence fazla degil servis bakımlı isede sorun olmayacaktır km dert etmeyin. Fiyat olarakta bence iyi
  • Fiyat fazla gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

100 bin kmdeki bir araç için o fiyat fazla.

Kuga'nın ne zaman yenı kasası cıktı ?

2013 ford kuga diye arama yap.
  • http://www.autoexpress.co.uk/ford/kuga/20183/ford-kuga-debuts-geneva

linkte 2013 başı gibi satışına başlanacağı söyleniyor, yani en kötü 2013 baharında görürüz yeni kugayı.

sizin gösterdiğiniz araca gelirsek;
    nerdeyse 5 yaşında, iç mekanı transit bozması bir araca 60.000tl verilmez diye düşünmekteyim. ben de çok beğenmiştim ilk gördüğümde kugayı ama iç mekanı hakikaten kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

Kugayı severim de

Km bence fazla değil sonuçta 5 yıllık araç muhtemelen 2007 çıkışlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

Arkadaslar ilanda gorulen araci bugun inceledim ve begendim. Samsunda kullanacagim ve genelde uzun yol icin dusundugumden yakit simdilik sorun degil. Sizlerinde sadece arac icin yorumunuzu rica ederim. Neden kuga dersenizde kuga olacak cunki 3 arkadasimda var ve hepsi memnun..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-2009-model-tertemiz-ford-kuga-titanium-x-81186070/detay

size önerim aracı tramerden km ve kaza sorgulaması yaptırmanız. Sonra kötü süprizlerle karşılaşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

Kugayı severim de

Km bence fazla değil sonuçta 5 yıllık araç muhtemelen 2007 çıkışlıdır.

O zaman araç pahalı.
    Pek tutulmayan bir modelin manuel ve yüksek kmli bir örneği.
    Ayrıca hasar, arıza ve boya durumu da var.
    Ben olsam o araca o kadar para vermezdim.

5k daha verip bunu alabilirsiniz. misal
    Yüksek model ve otomatik vites.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.