Şimdi Ara

Ford fusion suspansiyon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamin aleykum arkadaslar 5 ay once bende fusion aldim
    1.6lux benzin/lpg sizlere bir kac sorum olucak umarim yardimci olursuniz...

    Arkadaslar bu arabanin suspansiyonundan oldukca rahatsizim surucuyu hele helede arka koltukda oturani cok ama cok fazla rahatsiz ediyor amartisor ve helozyon yaylarini degistim duzelir diye ama hic duzelme olmadi uzun yolda duz kaymak gibi yolda hic bir sorun yok lakin en ufak bir cukurda bozuk yolda oldukca rahatsiz edici suspansiyonu var bu sadece benim araba has bisey mi diye dusunuyorum yani bi eksigi yada tamirlik bi durumu var diye dusundum yaylari taktirdigim ustama gittim gorunurde hic bisey yok dedi arti birde gene bozuk yollarda arkadan lak lak diye vurma sesi geliyor aracimi seviyorum severekde aldim satmak istemiyorum eger duzeltilebilecek bir sorunsa yaptirmak istiyorum lutfen bi yardimci olun ne yapmaliyim ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdikzade61 -- 8 Eylül 2017; 15:41:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam bu araçlar yüksek oldukları için o muhabbet duzelmez sadece yumuşak lastikle bi miktar azalabilir ama duzelmez muhtemelen hiç SUV araç kullanmamis olmalısın konfor bulamazsın X5 bile bana konforsuz geldi gerisini siz düşünün...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef dediginiz gibi daha once suv kullanmadim ama bu fusionun bu kadar rahatsiz olacagini dusunmedim..



    Ilginize tesekkur ederim..



    Air suspansiyon diyorlar acaba taktirsam bir faydasi olur mu yaptiran varmidir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araci 5 ay once alirken baya arastirdim accent admire renault laguna falan derken karsima sitede fusion cikti acikcasi hafif jip gorunumu olusu ve tipininde hosuma gitmesinden dolayi gittim temiz bi fusion arayip buldum aldim fakat aldikdan sonra arka tarafdan gelen rahatsizlik ve en ufak bozuk yolda verdigi sallanti bana amartisor veya yay sorunu gibi geldi arabanin ozelliginin sert olusu aklima bile gelmedi biraz zaman gectikden sonra iyice rahatsiz oldum 1 ay once muhayne yaptirdim bayada masraf ettik yayini amartisorunu takazlarini falan herseyinide degistirdim dedim nasil olsa binicem 3 5 sene adam gibi yaptirayim fakat yaptirdikdan sonra baktimki bam gum vurma sesi sertligi falan biraz yumusadi fakst yinede istedigim gibi olmadi hala cook rahatsiz edici arabamin yakitindan gidisinden falan hic sorunum yok allaha sukur severekde biniyorum fakat bu suspansiyon isi psikolojimi bozdu hepden :) acaba dedim benim arabam mi boyle yoksa genel fusion sorunumu bu o yuzd3n burdw bil3n arkadaslara danismak istedim verdiginiz cevaplar icin ve yardimlariniz icin tesekkur ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abdikzade61

    Bu araci 5 ay once alirken baya arastirdim accent admire renault laguna falan derken karsima sitede fusion cikti acikcasi hafif jip gorunumu olusu ve tipininde hosuma gitmesinden dolayi gittim temiz bi fusion arayip buldum aldim fakat aldikdan sonra arka tarafdan gelen rahatsizlik ve en ufak bozuk yolda verdigi sallanti bana amartisor veya yay sorunu gibi geldi arabanin ozelliginin sert olusu aklima bile gelmedi biraz zaman gectikden sonra iyice rahatsiz oldum 1 ay once muhayne yaptirdim bayada masraf ettik yayini amartisorunu takazlarini falan herseyinide degistirdim dedim nasil olsa binicem 3 5 sene adam gibi yaptirayim fakat yaptirdikdan sonra baktimki bam gum vurma sesi sertligi falan biraz yumusadi fakst yinede istedigim gibi olmadi hala cook rahatsiz edici arabamin yakitindan gidisinden falan hic sorunum yok allaha sukur severekde biniyorum fakat bu suspansiyon isi psikolojimi bozdu hepden :) acaba dedim benim arabam mi boyle yoksa genel fusion sorunumu bu o yuzd3n burdw bil3n arkadaslara danismak istedim verdiginiz cevaplar icin ve yardimlariniz icin tesekkur ederim...

    Bende de 2006 Fusion var comfort. Öncelikle şunu söyleyeyim gerçekten model yılı düşük olmasına rağmen yolda görünce eski bir hava görünümü vermiyor göze hoş gelen bir araç, hayırlı olsun tekrardan.

    Bundan 1-2 ay önce aynı anlattığınız gibi arkada oturanlar rahatsız oldu taka-tuka ses geldiği için ama düz yolda kaymak gibi araç.

    Arka süspansiyonları değiştirttim nispeten problem azaldı.




  • Arka helozyon yaylarini ve amortisorlerini degistim zerre duzelme yok aldigimda fark ettin lakin sorun degil helozyon yaylarini ve amartisorleri degisince duzelir dedim bi zaman sonrada yaptirdim ama zerre duzelme olmadi araba hala takoz gibi benim merak ettigim arabanin ozelligimi bu yani bu kadar rahatiz edici olusu normal mi ? Yoksa benim arabanin mi farkli bi sorunu var ben anlayamadim :):)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz 2008 yılında sıfır olarak 1.6 tdci lux olanını almıştık. 5 kişilik bir aile olarak rahat sığdığımız nadir araçlardan. Süspansiyon aldığımız gün dahi sertti, yolu fazla hissettiriyor. Süspansiyonu yumuşatmak yol tutuşu azaltmak demek, zaten çok iyi yol tutmadığı için bence güvenlikten ödün vermek demek bu yüzden yaptırmanızı önermem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiestanın bile aşırı sertti amortsörü okadar serti başka arabada olmayabilir
  • Spacer takin yada ayni ebatta offsei jant takin hava basincini 31 psi da kullanin tesekkur edeceksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç biz zaten fusiona SUV demdik,muhtemeln hiç SUV araç kullanmadinz suçlarda konforsuz dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatdan bezdirdi beni bu araba :) simdide yagli amortisor le degisin dedi usta yagli daha yumusakmis ara tara girmedigim parcaci aramadigim yer kalmadi yagli piyasadan kalkti artik gazli uretiliyor dediler :) sonra monreo reflex amortisor al dediler onlar daha iyiymis fakat bu amortisor konusuna okadar cok para harcadimki artik fusion kullananlara kullanipda amortisor degistirip rahatlayanlar sormadan hareket etmek istemiyorum :) suan yeni aldigim amortisorler sachs marka ve oldukca rahat edici amortisorden midir markadan mi yoksa arabandan mi hic bir usta net bi bilgi vermiyor nerden dustum ben bu girdapa :):)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada lastik basinci 30 ve michelin lastikleri var sifir daha yeni aldim 4 mevsim :) yakacam bu arabsyi az kaldi :):)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abdikzade61

    Bu arada lastik basinci 30 ve michelin lastikleri var sifir daha yeni aldim 4 mevsim :) yakacam bu arabsyi az kaldi :):)

    Son durum ne hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda hiçbir araçtan fusion kadar nefret etmedim. Bildiğin kayaya teker takıp piyasaya sürmüşler sanki. O ne sertliktir kazık gibi, hangi ufacık çukur tümsek gelse takır tukur odun gibi ses gelmesi bir yana araba inanılmaz konforsuz. kullanmktan en nefret ettiğim araba oldu kendisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha son durum sattim kurtartim ustadim allah bidaha dusurmesin fordun connetise ayni bu fusionuda ayni araba saglam araba allahi var hakkini odeyemem hic arizasini yolda birakmasini gormedim duymadim lakin suspansiyon kimse beklemesin bekleyen olursada hata eder benin gibi satar kafasi rahatlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.