Şimdi Ara

Ford Focus Nasıl Bir Araba ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
94.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • formex kullanıcısına yanıt
    Biz kent'te yaptırıyoruz öyle aman aman bi ücret çıkarmadı bugüne kadar 2010 ford focus 1.6tdci titanuim paket var 5 ileri manuel yakıt konusu olsun performans olsun gayet iyi hatta cok iyi de denebilir ben seri kullanırım 7-8 litrelerde gezer babam sakin kullanır 5.5 gördüğüde olur duruma bağlı yani.
  • Arkadaşlar merhaba elimde 60 bin tl var. Focus 2012 ve üzerini düşünüyorum ama bu fiyatlara ancak 150 - 160 bin km yada hasarlı olanları var. Sizce ne yapmalıyım önerebileceğiniz araç var mı? Piyasa berbat çokta acelem var. Önerilerinizi bekliyorum.
  • Ghia 4 ileri otomatik vites+lpg dct şanzımanlı olan yerine , düz vites tercih edersiniz daha çok memnun olucağınızı düşünüyorum
  • Sert süspansiyonlu takur tukur yürüyen bir araca binebilirim dersen iyi arabadır. Ben 1.5 yıl focus2 dizelini kullandım. Focus 3 ve 3.5 göre iç dizayn ve oturma pozisyonları çok daha iyi bunun dışında yalıtım ve süspansiyon sessizliği olarak 3 ve 3.5 çok daha ileride. Linea ile karşılaştırılacak bir araç değil Linea nın çok ötesindedir kalite olarak. Şu anda 3.5 focusum bir yıl öncede Focus 3 aracım vardı onun için Focus un her serisini iliğine kadar biliyorum. Hatta 2 serisinin belli bir üretim serisinde aks problemi vardır direksiyon sürekli titrer ancak akslar komple değişince düzelir almayı düşünenler varsa buna dikkat etsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.