Şimdi Ara

Ford Focus 1.6 125ps Titanium?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese günaydın,
    Askerden döndük, işe girdik araba arayışlarına başladık çok şükür. Aklımda c segmenti sportif görünümlü bir araç almak var. Aslında ikinci el düşünüyordum fakat dün bayi gezdik şöyle bir. İstanbul'da anadolu yakasında bir ford bayisi Focus için 45.750 Tl fiyat verdi. Araç ağzına kadar dolu gözükyor. Titanium paket. Eksileri 2012 model olması ve showroomda duruyor olması. Bu fiyat hiç pazarlık yapılmamış fiyattır. Benzinli olması benim için çok problem değil, çünkü hafta arası servis kullanan bir kişi olarak birtek hafta sonraları kullanılacak gibi duruyor. Hafta arası yatar. Sizce bu fiyat bu araç için nasıldır? Showroom aracı olduğundan alsak pişman olur muyuz? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hafta içi kullanmayacağm diye düşünerek benzinliye girme bence, dizelini araştır bulursun fiyatı çok uygun vermemiş 2012 için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buffa

    Hafta içi kullanmayacağm diye düşünerek benzinliye girme bence, dizelini araştır bulursun fiyatı çok uygun vermemiş 2012 için

    Teşekkürler cevap için. Hafta içi kullanmayacağım demem, çok km yapmayacağım demek istedim. dizel farkını kapatamam sanki kullanımda. Onun dışında fiyat bana iyi gelmişti ama siz normal dediniz sanırım. Yani clio ve aurisi inceledikten sonra, bu aracın fiyatına göre donanımı iyi gibi gelmişti bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nastyboy


    yeni kasaysa hiç düşünme 45 bin gayet iyi fiyat.
    Alternatif olarak 1.0 ecoboost modeli de var focusun.
  • Bence fiyat çok iyi 1 2 ekstra paket alıp pazarlıkla 48 civarına alabillrseniz daha güzel olur bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fiyat süper. Bu fiyata Titanium vermezler normalde diye düşünüyorum ama bilemedim Showroomda çok uzun süre mi kaldı, bu yüzden mi acaba?

    Fazla km yapmayacaksanız psikolojik nedenlerle dizele bulaşmayın bence de.
  • bence o paraya biraz ekleyip sıfır 1.6 crdi dizel i30 alırısnız
  • Fiyat çok iyi bence de. Sanırım Atılgan ford vermiştir o fiyatı samandıradaki. Ben de ordan almıştım ve çok iyi fiyata almıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n a v y_35
    Fiyat çok iyi bence de. Sanırım Atılgan ford vermiştir o fiyatı samandıradaki. Ben de ordan almıştım ve çok iyi fiyata almıştım.

    Kavacık'taki Ford GÜRBAŞLAR verdi bu fiyatı.
    Araç gerçekten güzel de kafa kurcalayan showroom'da duruyor olması, çok uzun süre durduysa hırpalanmış olma ihtimali olabilir diye düşünüyorum bende.
    Bu hafta sonu citroen bakmaya gideceğim bi ondan sonra tekrar değerlendirme yapayım o halde. DS4 veya C4 için bi dolaşayım.
  • Uzun süre showroomda kaldıysa bir sürü millet binmiştir vitesleriyle vs oynayıp durmuştur. Uzun süreli kullanım için el değmemiş bir araç alın daha iyi bence. Yoksa sıfır almanın tadı nerede olacak ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.