Şimdi Ara

Ford Fiesta 2006 ses sistemi yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben arabama ses sistemi yaptırmak istiyorum ve şuan elimde olanlar
    jBL GT5 1100 SUBWOOFER 275 RMS
    JBL GTO-608C 210 WATT 16CM COMPONENT bulunmaktıadır bunları kaldırabilecek bassları iyi verebilecek bir ANFİ ÖNERİRMİSNİZ ???

Ana ünite : Pioneer DEH-X7650SD
    Amfi : Aranıyor.
    Mid : Aranıyor.
    Woofer : Aranıyor.
  • jbl gt-5 604 anfi işi mi görür mü ?

• arada baya fiyat farklılığı var bana öyle abartılı değil idareetsin yeter orta derece güzel birşey olsunyeter ama jbl gto 75.4 anfi zor bulunuyor onun yerine jbl gto100.4 anfi compları ve subu beslerr mi ??

4 ohms: 100 watts x 4 ch

2 ohms: 150 watts x 4 ch

4 ohm 225 watts RMS x 2 ch köprü modu

kardeşim bu amfi köprü modunda 225 w veriyormuş.Senin jbl sub.275w gücünde hemen hemen besler.

jbl kompenant ise:

Audio Specifications

Frequency Response 50Hz–21kHz
    Power Handling (RMS) 70W
    Power Handling (Peak) 210W
    Sensitivity (2.83V@1m) 92dB
    Nominal Impedance 2 ohms

2 ohm 70w rms gücünde. Amfi ise 2 ohmda 150w veriyor.Yani iki katı .dikkatli ayar yapılmazsa kompenatlar yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliok1 -- 6 Aralık 2012; 10:02:47 >
  • Yada ileriye dönük olarak 5 kanal temiz bir amfi alabilirsin.İlerde sistemine büyük olasılıkla başka hoparlörde ilave edersin.Bu 5 kanal amfi hem elindeki basını ve hem jbl kompenatları hemde sonradan alacağın hoparlörleri çok rahat besler.Forumda noswagen nickli arkadaş satıyor.300 tl ye.Bi bakın isterseniz güzel amfidir.

Sound Magus H500 5 kanal RMS değerleri Aşağıdadır
    RMS Power at (2 ohm ) 130W X 4 + Mono 500W
    RMS Power at ( 4 ohm ) 90W X 4 + Mono 300W
    4 Ohm Bridged RMS ( 4 ohm ) 260 X 2 + Mono 500W

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-sound-magus-h500-5-kanal-profosyonel-oto-anfisi-106959728/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 YENİ DOBLO SES SİSTEMİ
    15 yıl önce açıldı
    ford focus ses sistemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şöyle birsey yapsak comp takımının yüksek wattlı ve rms si yüksek olan bi mid takımı alsak nasıl olur ?
  • Aracınızın modeli ön arka hoparlör ebatları v.s bahsederseniz daha iyi olur.Bence iki öne iki arkaya hoparlör( zaten iki adet elinizde mevcutmuş jbl companent) ve bagajada bir sub. koyarsanız daha iyi olur( bu subwoofer da elinizde mevcutmuş).Bu bileşenleri yukarıdaki bahsettiğim 5 kanal amfi çok rahat besler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliok1 -- 6 Aralık 2012; 14:31:59 >

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-sifirdan-farksiz-boschmann-4x85w-1800w-oto-amfi-107321964/detay

Orijinalden alıntı: aliok1

İzmir içindeysen ben 4 kanal amfimi satıyorum.Kendim 5 kanal amfi aldım.Çok temizdir.Bu ilan benim:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-sifirdan-farksiz-boschmann-4x85w-1800w-oto-amfi-107321964/detay

1 comp takımı 1 oval 1 wooferı rahat besler demişsin o amfi. O amfiye sürdüğün ürünleri bir kendi anfinde dene sonrada bir jbl 755,6 da dene ondan sonra hangisi tam yetiyor gör .

• http://www.arikanelektronik.com/store/product.php?id_product=307 şu anfi işi mi görür mü ses konusundan sub konusunda kaliteli ses konusunda

Orijinalden alıntı: SilentJ

quote:

Orijinalden alıntı: aliok1

İzmir içindeysen ben 4 kanal amfimi satıyorum.Kendim 5 kanal amfi aldım.Çok temizdir.Bu ilan benim:

1 comp takımı 1 oval 1 wooferı rahat besler demişsin o amfi. O amfiye sürdüğün ürünleri bir kendi anfinde dene sonrada bir jbl 755,6 da dene ondan sonra hangisi tam yetiyor gör .

Jbl ve boschman amfi tabiki kıyaslanamaz.Arkadaş bütçesine uygun amfi arıyordu.Bende bunu önerdim.( 100 tl)Yukarda soundmagus h 500 amfide önerdim.Ama tabiki bütçe meselesi.Aman aman bir beklentisi olmayan biri için ,1 tak hop. ve giriş seviyesi bir sub.için ideal bence. ben 2 tk hop. ve bir subu besledim.Sesi beni tatmin ediyordu.Yoksa kafadan helix amfi önerirdim.

4 OHMS CONT.POWER OUTPUT(12V) : 75 W x 4ch
    2 OHMS CONT.POWER OUTPUT(12V) : 130 W x 4ch
    4 OHMS BRIDGED CONT.OUTPUT(12V) : 180W x 2ch
    4 OHMS MAX BRIDGED OUTPUT(12V) : 570 W x 2ch
    4 OHMS CONT. POWER OUTPUT(14.4V) : 85W x 4ch
    2 OHMS CONT. POWER OUTPUT(14.4V) : 150W x 4ch
    4 OHMS BRIDGED CONT.OUTPUT(14.4V) : 200W x 2ch
    4 OHMS MAX BRIDGED OUTPUT(14.4V) : 600W x 2ch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliok1 -- 6 Aralık 2012; 19:00:12 >

• http://www.jameson.com.tr/urun/usa-704-255.html

bahsettiğiniz amfi köprü modunda 300w verdiği yazıyor.Sizin jbl sub 275w

diğer 4 kanalda 100w mış değerler doğruysa sizin sistemi besler.Fiyat konusunda bişey diyemeyeceğim.
  • Bütçeniz kısıtlıysa illaki sıfır amfi almaya gerek yok.Temiz 2.el amfide alabilirsin.Yanlız ikinci elde şuna dikkat etmek lazım.Baktığınız 2.el amfinin sıfırının fiyatı nedir? .Ben çok denk geldim 2.el fiyatını sıfırından fazla isteyeni.Ama tabi çok cazip 2.el cihazlarda tabiki vardır.Araştırmak lazım.
  • jameon amfiler her türlü işimi görürmü demek çok genel bir düşünce.Sizin elinizdeki subwoofwr 4 ohmda 275 w rms veren,compenantınızda 2 ohmda 70 w rms veren bir companent.Bu verilere uyan bütçenize göre bir amfi bakın.Bir amfi tavsiye edildiğinde daha iyi bir amfi tavsiyesi geliyor.Ama herkes bütçe oranına göre seçim yapmak zorunda.Zatan bütçe problemi olmayan basar parayı alır iyisini.
    2 OHMS CONT.POWER OUTPUT(12V) : 130 W x 4ch
    4 OHMS BRIDGED CONT.OUTPUT(12V) : 180W x 2ch
    4 OHMS MAX BRIDGED OUTPUT(12V) : 570 W x 2ch
    4 OHMS CONT. POWER OUTPUT(14.4V) : 85W x 4ch
    2 OHMS CONT. POWER OUTPUT(14.4V) : 150W x 4ch
    4 OHMS BRIDGED CONT.OUTPUT(14.4V) : 200W x 2ch
    4 OHMS MAX BRIDGED OUTPUT(14.4V) : 600W x 2ch
    daha iyi anlaman için yukarıda benim amfinin özelliklerini yazdım.Mesela benim amfi 2 ohmda(14.4V) 150 w veriyor.Senin jbl compenantlar 2 ohmda 70 w güç veriyor.bu 150w lı veren amfiye 70w compenantları bağlarsanız yanar. bunun için amfinin gin ayarını kısarak kullanılabilir.
    Yukarıdaki değer tablosuna göre 4 ohm köprü modunda(14.4v) amfi 200w verir.Sizin jbl woofer 275 gücünde.Yani amfinin çıkış gücü sub un rms gücünden düşük.Budurumda amfi sub u yüzde yüz olmasada-yüzde seksen besler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.