Selam arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi ford fiesta için 1000 tl bütçeli amfi+subwoofer almak istiyorum Ankarada yaşıyorum önerileriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim.
up
selam arkadaşlar yeni kullanıcı olarak aranızdayım.2015 fiesta trend x 1.6 otm.benzinli almayı düşünüyorum.tavsiyeleriniz nelerdir?piyasa da düşük km. satılık fiesta görünce işkillendim.alanlar memnun değil mi acaba dedim.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: elektro38
selam arkadaşlar yeni kullanıcı olarak aranızdayım.2015 fiesta trend x 1.6 otm.benzinli almayı düşünüyorum.tavsiyeleriniz nelerdir?piyasa da düşük km. satılık fiesta görünce işkillendim.alanlar memnun değil mi acaba dedim.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
biraz geç cevap olacak ama;
bende 2013 1.4 benzinli motor versiyonu var bu hafta otomatikle değiştrmeyi düşündüm.
şu an iki adet otomatik versiyonu var fiestanın;
1) 1.6 benzinli
2) 1.0 ecoboost
1.6 almak istedim ancak 1.6 ların artık pek satmadığını herkesin 1.0 a yöneldiğini söyledi arkadaş.mantıklı da 1.6 9 litre yakarken 1.0 ecoboost 6.5 litre yakıyor şehiriçi. nerdeyse daha performanslı ayrıca iki sene ödüllü bir motor.
benden size tavsie 1.0 ecoboost düşünmeniz
usta konu çook yanlış yerde :D
quote:
Orijinalden alıntı: A.M.K
usta konu çook yanlış yerde :D
neden yav
ses ve görüntü sistemi bölümü burası usta :D
quote:
Orijinalden alıntı: A.M.K
ses ve görüntü sistemi bölümü burası usta :D
mantıklı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme