Şimdi Ara

Ford fiesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi ford fiesta için 1000 tl bütçeli amfi+subwoofer almak istiyorum Ankarada yaşıyorum önerileriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim.

• up
  • selam arkadaşlar yeni kullanıcı olarak aranızdayım.2015 fiesta trend x 1.6 otm.benzinli almayı düşünüyorum.tavsiyeleriniz nelerdir?piyasa da düşük km. satılık fiesta görünce işkillendim.alanlar memnun değil mi acaba dedim.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro38

selam arkadaşlar yeni kullanıcı olarak aranızdayım.2015 fiesta trend x 1.6 otm.benzinli almayı düşünüyorum.tavsiyeleriniz nelerdir?piyasa da düşük km. satılık fiesta görünce işkillendim.alanlar memnun değil mi acaba dedim.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

biraz geç cevap olacak ama;

bende 2013 1.4 benzinli motor versiyonu var bu hafta otomatikle değiştrmeyi düşündüm.

şu an iki adet otomatik versiyonu var fiestanın;

1) 1.6 benzinli

2) 1.0 ecoboost

1.6 almak istedim ancak 1.6 ların artık pek satmadığını herkesin 1.0 a yöneldiğini söyledi arkadaş.mantıklı da 1.6 9 litre yakarken 1.0 ecoboost 6.5 litre yakıyor şehiriçi. nerdeyse daha performanslı ayrıca iki sene ödüllü bir motor.

benden size tavsie 1.0 ecoboost düşünmeniz

• usta konu çook yanlış yerde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

usta konu çook yanlış yerde :D

neden yav
  • ses ve görüntü sistemi bölümü burası usta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

ses ve görüntü sistemi bölümü burası usta :D

mantıklı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.