< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ford Courieri sattim BENZİN+LPG li fiorino aldim
-
-
Gayet mantıklı bir seçim yapmışsınız.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah.
1,5 sene önce kuzenim aldı sıfır olarak.
145 bin liraya almıştı.
Çok memnun.
Şu şartlarda 1 tl ile 1.15 tl arası lpg tüketi km de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 10 Haziran 2022; 15:51:27 > -
Çok verimsiz bir motor ama ne yapacaksın ekonomi bazen her şeydir..
-
Asil hedefim simdi 1.0 ecoboost courierler cikacak fabrikasyon lpg li onu almak fakat temmuz agustos dan once uretim teslimat fln yok o yuzden 1 2 ay buna binip satacam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı yüklü vaziyette kullanıyorsanız pişman eder diye düşünüyorum. Tork olarak dizelden bir hayli zayıf. Fakat mevcut ekonomik koşullar göz önüne alındığında ne desem bilemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Courier bir ayda 55bin arttı. O piyasaya çıkana kadar artık..
-
Bu sebeple fiorino aldim zaten TL de kalsak daha kötü 261 e aldim suan sahibindende en dusuk 285 bin fiyatlandirmasi var
Sehir ici yada max ilcelerarasi 50 km kadar kullanacagiz daha once kiralayip hic memnun kalmadigim bir aracti fakat mecbur kaldik artik baska bu segmentte alternatifi yok benzinli sifir olarak
-
Ben sözümün arkasindayim hala lpg 20 ye kadar cikacagini tahmin ederek aldim😄 ve yine avantajli duruma geliyor
Abi aracı ne zaman buldum bayiler hepsine yok çekiyor 2 aydır 350 ye Doblo alırken şimdi 12 Haziran zamiyla 450 olucak gibi
Konu sahibini youtubede 3 liraya motor aldım, 10 liraya araba aldım videoları çeken cücük burjuvazi gibi kanal sahiplerine benzetiyorum.
-
Yengemin şirketin dizel Loganı abim kendi şirketine almıştı yengemde lpgli dokker aldı.
Hemyakıt dizele göre çok hemde araç çekmiyor.
Ticari araçlarda maalesef lpg sıkıntı...
LPG değil aslında tork az turbosuz araç sorunhocam turbo benzin LPG li modeller iş görür
Hayırlı olsun hocam. Hangi bayi paylaşabilir misiniz. Gazlı fiorino şu an en iyisi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam. Corrierden sonra at-eşek durumu olmuştur. Umarım bu süreç hızla geçer de insanlar daha fazla sıkıntı yaşamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X