Ford Courier (Active) 1.520.000 TL VW Caddy (Style) 1.920.000 Bu iki araç arasında kararsız kaldık, Caddy’nin 2.0 motoru MTV vergisini düşündürüyor. 1.0 Benzinli motora sahip Ford’un ise aslında daha uygun fiyatlı olması gerekir diye düşünüyorum. Ford 1.0 motorun vergi avantajını sanki tüketiciye yansıtmamış gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ford Courier & VW Caddy (2025)

-
-
Bu iki araç da bildiğim kadarıyla ticari ve ikisinin de vergisi aynı olması lazım caddynin 2.0 olması vergiyi değiştirmiyor
Courier eskisine göre çok iyi motor daha canlı yolda gezmiyor ama tabiki belirli bir hızdan sonra rüzgar sesi var trim sesi 5-10bin kmden sonra başlıyor kapılardan bile tıkırtı gelebiliyor
İş amaçlı alıyorsanız hiçbir önemi yok bunların işinizi fazlasıyla görür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
VW Caddy, Ford Tourneo Connect ile birebir aynı araç. Caddy düşünüyorsanız ona da bakın ikisinin de ortası olsun.
-
Hem iş, hem geniş bir aile aracı olarak düşünüyorum. İş derken de araca ağır yükler yüklemek değil. Daha çok yeni yapılan inşaatlarda dolaşmak bizim işimiz. Bozuk zeminlerde kullanım olur.
Yıllık ödenen motorlu taşıtları vergisi aynı mıdır. Motor hacminden dolayı daha yüksek diye okumuştum ekşi’de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tourneo Connect 1.955.000 liste fiyatı ile Caddy’den pahalı kalıyor. VW’nin aracı daha konforlu görünüyor, koltukları daha rahat duruyor. Yoksa Connect’te beğendiğimiz bir model.
Tabikide Caddy.
Ayrıca Courier'in rakibi Caddy değil Fiorinodur.
Caddy'i karşılaştıracağınız araç Connect veya PSA grubundan Berlingo-Rifter-Combo'dur.
-
Bu ticarileri hiç anlayamadım hocam. Dediğiniz gibi Courier Fiorino’nun rakibi ama her anlamda Fiorino’dan üstün. Hatta yol tutuş konusunda PSA grubundan da üstün. Benim PSA grubundan bir araç istemiyorum, bunun da tek sebebi virajlarda savrulmaları. Courier’in fiyatları PSA grubuna çok yakın. Oysa PSA grubunda 1.5 dizel motor var, malum dizel motorların maliyetleri yüksek olur. Hem de 1.0 benzinli motorun vergi avantajı da olması lazım.
Sahibinden ilanlarina gir,
begendigin aracin plakasi ile,
banka mobil uygulamasindan,
Mtv ödeme menusune gel,
ilgili plakanin 2025 mtv sini öde secenegini seç,
Meblag görünecektir,
sonra iptal et işlemi ..;)
Bu bilgi çok işime yaradı valla teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X