Şimdi Ara

Ford CEO’sundan itiraf: 'Tesla ve Çinli araçları inceleyince şok olduk' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy şu anda #9
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çin in karşısında durabilecek bir ülke yok artık...

eğitim,teknoloji,sağlık,uzay bilimleri,havacılık , vs mühendislik öncü bir şekilde sınırları zorluyor,1oo yıl ilerde bir ülke.

çalıp çırpan olmayınca, çalışkan,cehaletten uzak ,ahlaksızlık dan ,hırısızlıktan uzak bir toplum un dünya ya ayar vermesini izliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 14 Kasım 2025; 8:57:38 >

• Rahmetli Henry mezardan çıksa, bunun ağzını burnunu kırar.

Muhtemelen VAG grup ajanı bu cahil.

Ford'u yıllardır net olarak sabote ediyor.

Mondeo, Fiesta, Focus gibi 3 efsane modeli yok edip Transit ve F serisi satmaktan başka vizyonu, daha doğrusu vizyonsuzluğu olmayan bir ahraz.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Adam Türkiye'de satılan 1.6 Mazda zannettmiş, kaputta ki scoop'ların bile ne olduğundan bir haber.  

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • Uzun yıllardır araç kiralama şirketinde çalıştığım için her markanın yeni modellerini çok sık deneyimleyebiliyorum.

Bundan 10 sene evvel Çin malı tüm ürünlerde olduğu gibi araba veya araba malzemelerinde Çin malı almak/kullanmak tüm dünyada ve Türkiye’de fakirlik/cimrilik göstergesiydi.

Ancak son 5 yılda geldikleri nokta her anlamda muazzam.

Geçtiğimiz son 20 senede aklımızı kullanabilseydik TR olarak bizde çok farklı noktalara gelebilirdik. Ancak aklımız gibi kalite algımız da çarpık. Dış etkenlere göre şekilleniyor tamamen.

Maalesef çok tren kaçtı.
    Büyük firmalardan da çokça batacak olan olacaktır. Ford gibi…

Gelecek maalesef Çin’lilerde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kardeşim böyle yapıcı eleştiri yap canımı ye. Ben şahsi fikrimi yazdım konuya, elemanın teki gelmiş tüplü corolloya biniyor diye küçümsüyor bir de 10+ beğeni almış yorumu tam bir komedi. Mevcut alt yapı, pil teknolojisi ve geri dönüşüm ile bir geleceği yok demek istedim ve hala lafımın arkasındayım. Ha yanlıştır düşüncem veya yanılırım çok mu önemli ? Ben kimim ki, sıradan bir insanım benim fikrimin bir önemi yok. Sadece habere yorum yaptım geçtim. Bu arkadaşlar ise hemen polemik çıkarıp bir de tanımadığı birini küçümsüyor. Varsa konu hakkında görüşün yorum yap geç. Kaldı ki tüplü corolla bilmem ne paket araç sürsem ne olacak ne değişecekti ? Yine aynı yorumu yapacaktım. Hal hazırda içten yanmalı araçlar daha çevreci ve daha avantajlı. Teknoloji değişir o zaman başka. Sentetik yakıt ve hidrojenin gelecek olduğunu düşünüyorum. Zaman gösterecek.

2 dakika da depoyu fulleyip işime devam ediyorum. Yok şarj iastasyonu ara yok orada bilmem kaç dakika dolmasını bekle. Ayrıca amerika da bile şarj istasyonlarının çoğu çalışmıyor. Pili%80 dolduruyorsun yoksa batarya sağlığı düşüyor. Tam şarjın bitmemesi lazım yine %20 civarında doldurman lazım falan filan. Ayrıca asla fabrika menzil bilgileri doğru depğil. Gerçek hayatta o kadar km yapmıyorlar daha az yapıyorlar. Aynı içten yanmalı araçlar gibi, fabrika verileri gerçek hayatla örtüşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Kasım 2025; 0:25:30 >

Amerika da dilenci misin gardaş ? Araba cennetinde hurdaya binmekte garip geldi. Orada ev hanımları 3.0 motorun altına binmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hahhah, aklıma şu geldi biraz gülelim,

Honest Adsyoutube
    If electric car commercials were honest, here's how they'd sound. SUBSCRIBE HERE: http://goo.gl/ITTCPW CLICK HERE For more AFTER HOURS: http://goo.gl/Nrg6Jh See more http://www.cracked.com LIKE us on: http://www.facebook.com/cracked FOLLOW us on: http://www.twitter.com/cracked FOLLOW us on: https://www.instagram.com/cracked If Electric Car Commercials Were Honest BMW Ford Toyota Chevrolet Parody Honest Ads spoof
    https://www.youtube.com/watch?si=lcm5E4T3svJiH188&v=zRUg2NXmLd0&feature=youtu.be

Yanılıyorsunuz. Bir aracın deposunu 3 bin + doldurmaktansa 300-500'e dolduruyorlar. Benzin istasyonları her yerde şarj istasyonu var. Telefondan nerenin şarj istasyonu boş görebiliyorsun ve rezerve edebiliyorsun. 1200km+ menzilli araç olunca ev-iş git gel, hafta sonu gezmeler filan fazlası ile yetecek.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • ygb kullanıcısına yanıt
    cok guzel tespit ya hahahah guldum sabah sabah

Adam tespit yapmis dostum, belki kendi capinda laf soktun diye dusunuyorsun da, adami hakli cikarmissin.

• Ford değil de şu hıyar General Motors batarsa acayip memnun olacağım. Vakti zamanında en başarılı otomotiv ürününü piyasaya sürüp sonra bu işin önünü kapatmaya çalışan firma, belki de petrol tekelcilerinin etkisiyle... izlemiştim daha ortalıkta doğru dürüst Tesla bile yokken, duygulanmamak elde değil, izlemenizi tavsiye ederim.

en.wikipedia.org
    Who Killed the Electric Car? - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Who_Killed_the_Electric_Car%3F

• zotacing kullanıcısına yanıt

Merak etme Mazdaspeed’in ne olduğunu biliyorum da, bu 300+ beygirler artık elektrikli dünyası için çerez sayılıyor diye lafını etmedim. Hala bunları uçuk değerler sananların da, hızlı ve öfkeli filmlerinin modası geçince bittiğini sanıyordum. Kalmış demek ki.

Neden?

• Gecen sene dunya geneli en cok satan arac Tesla olmus ve Cin'de 10 aractan 8/9'u elektirikliyken fosil, hibrit vs. Savunmak her ne kadar 'evet abi yeah, fosil abi, hizli yakit alma abi' demek istememe ragmen olmuyor.

Elektrik isi tartisilamayacak bir noktaya gelmis, devleri yerinden etmis ve cig gibi buyuyerek de devam edecektir. Bence Menzilden cok sarn hizi daha onemli bir konu. Ayrica ben 350-400 arasi kesin bir mola veriyorum, bacagimi falan aciyorum. E arac 10/15 dakikada bu menzili tekrar veriyorsa tamam iste uzatmaya gerek yok

300+ beygir 40k dolar ve üzeri elektrikli otomobillerde default olarak geliyor zaten, adam antika japonunu övüyor beygiri yüksek diye   kendinin 1 litre benzin yakarak yaptığı 0-100'ü elektrikler kıçını yaya yaya neredeyse bedavaya yapıyor  bir de elektrikliler çevreyi daha fazla kirletiyorlar, tamir yok yedek parça yok yazmış. Tam şizofreni vakası  

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • ygb kullanıcısına yanıt
    Adam okyanus ötesinden iyi geçirdi sana

İnsanların tüpüylede corollasıylada dalga geçmezsin bi daha sen elektriğin geleceğini görene kadar çoktan emekli olacan merak etme toyotanın ceosu bile elektrik vs için çok acele ediyoruz yanlış dedikten sonra ohoooo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
    Kardeş sen güle güle bin orda hala arabanı küçümsüyorlar utanmadan . Burdaki memur kılıklı arabadan anlamayan anti sanayici tayfa ne bilsin Mazdaspeedi 2.3 turboyu falan. Gelir böyle tüplü corolla der sonra parasını verdiği halde şarj ettiği istasyonlarında istediği kw hızda şarj alamayıp üstüne 40-50 dakika bekler. Bide bunu 3-4 günde bir yapar Zotacingde tahmin ettiğim şeyi söylemiş zaten

https://forum.donanimhaber.com/elektrikli-arac-sahipleri-sikayetci-yavas-sarja-yuksek-hiz-ucreti-oduyoruz--162058189

Yetkili servis dışında tamir yok, olası arızada ne yapabileceğini bilmek yok, bişey olsa yoldan birinden yardım bile isteyemezsin yağı yok suyu yok bişeyi yok öylece bırakır gidersin

AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS

• zero fear kullanıcısına yanıt
    O elektrikliler kıçını yaya yaya madem 0-100 ü bedava yapıyor o zaman 160-170 e gelincede gelip içten yanmalı araçların plakasını stoplarını okumasınıda gayet iyi biliyolar onu napıcaz? Dinime küfreden müslüman olsa bari şizofreni dediğin adamdaki belirtilerin aynısı sende var.

Senin elektrikli araban batarya ömrünü tamamlamadan önce zaten üretim hattındaki bataryanın üretimi yüzünden çoktan havayı atmosferi kirletti geçti bile. Sen kontağa basmadan o elektrikli araba banttan çıkınca senin yerine atmosferi kirletti zaten

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.