Şimdi Ara

Ford bakım fiyat listesine uymayan bayileri şikayet ettim. Güncellenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Belki bilmeyenler vardır. Ford.com.tr üzerinde araçlar için bakım fiyatları da yazmaktadır.https://vgy.me/Cp4Xio.png
    Bu fiyatlara göre Ford Focus 2016 model 1.5L Dizel 120PS PowerShift aracımız için 15.000km bakım ücretinin 474TL olması gerekiyor.https://vgy.me/0XpOx4.png (zamdan sonra 486TL oldu).

    Ford Tepretoğulları yetkili servisi ve Atılgan yetkili servisiyle telefon görüşmesi yaptık. 2016 model 1.5L Dizel 120PS PowerShift araçlarımız için 15.000km bakım fiyatını sorduğumuzda Atılgan 770TL, Tepretoğulları 720TL fiyat verdiler. Ford.com.tr sitesindeki fiyatın 474TL olduğunu belirttiğimizde kabul etmediler.

    Bunun üzerine ford müşteri hizmetlerini aradık. yetkileri olmadığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler.
    Ford.com.tr sitesi üzerindeki iletişim formuna bakan kişiler başkaymış. onlara da aynı yazıyı gönderdik. geri dönüş yapan olmadı.
    Bugün fordotosan.com.tr ve koc.com.tr sitelerine de email gönderdim. ford facebook sayfasına mesaj bıraktım. dönüşler olursa burayı güncelleyeceğim.

    Ford kendi verdiği fiyatın arkasında durmayıp müşterilerini bayilerinin eline bırakıp fahiş fiyat uygulamasına göz yumuyor. Hakkımı sonuna kadar aramayı düşünüyor. Sizde bu fiyatlara bakın kazıklanmayın. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa desteklerini bekliyorum.



  • Ford maalesef bizi ilgilendirmiyor deyip işin içinden çıkmaya çalışıyor. Bizde mecburen polen filtresi değişmesin dedik o şekilde 525tl gibi bir fiyata bakımı yaptırdık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • snomask kullanıcısına yanıt
    Ford'u ilgilendirmez tabi Hosta Dönercisi bakıyor o işlere.
    :)

    Lafa bak, "bizi ilgilendirmiyor". Ne ilgilendiriyormuş peki Ford'u?
  • Merhaba. 2012 model 1.6 benzinli powershift Focus aracım var. 70000 km de. İkinci el aldım. Triger değiştireceğim servis 850 tl fiyat çıkardı. Sanayide sorduğum zaman 400-450 tl arası fiyat veriyorlar. Servisi mi önerirsiniz yoksa ustaya ver geç mi dersiniz yorumlarınızı bekliyorum??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sorarsanız arabanızın garantisi yoksa iyi bir ustaya götürebilirsiniz. Yetkili servise gitmemin tek nedeni garanti bozulmasın diye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.